senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 ikisinde de iyi olur, bir konu ustunde uzmanlasirsan ikisi de ayni derecede iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 21 saat önce, roket adam dedi ki: Başarılı influencer'ların çoğu kadın. Memeniz olması lazım yani. Yoo. Benim patron ve esi gaayet duz. Yani guzel ya da cirkin falan degiller. Gayet duz senin benim gibi insanlar. Instagram'daki influencerlar 3e ayriliyor. 1) Full+full kadin tuketimi odakli 2) Cinsiyetten bagimsiz icerik ureten 3) Buyuk memeler... 1. Kategoride memeler bonus oluyor. 2. Kategori icin memeye ihtiyac yok. 3 zaten direk meme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Influencer araba markasi degil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 influansır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 senin patron ne konuda bizi influene etmeye calisiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 1 saat önce, Aceace dedi ki: Yoo. Benim patron ve esi gaayet duz. Yani guzel ya da cirkin falan degiller. Gayet duz senin benim gibi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 44 dakika önce, senko dedi ki: senin patron ne konuda bizi influene etmeye calisiyor? Geziyorum görüyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 haydi traş vakti gömlek kravatı da hazırlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 bugün günlerden ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 meme denmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 15-16 yıl önce Antalya'dan İstanbul'a üniversite için geldiğimde okulu bitirir sonra dönerim memlekete, belediyede falan çalışırım derken geçen hafta Dubai'ye taşıdım. Neyse az para biriktirir sonra döneriz herhalde Antalya'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 para ve düzen tatlı gelir ya, adam boyunda cadillac escalade yaya yoluna ayak atınca secde ediyor önünde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 geçen ay sakal serbestliği geldi. 8 yıldır her gün traş oluyordum. yaklaşık 1 aydır papaz gibi geziyorum çok keyifli ancak takım elbise giydiğim için mustafa ceceli'ye dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Bence serbest kiyafet iyi bir sey degil. Ortam kiraathane gibi oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Serbest kiyafet iyi bir sey ama sektorune gore ya belli minimum limitler koyman gerekiyor yada ortamin IT startup company gibi gorunmesini yadirgamayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 On 22.09.2019 at 16:23, Akhlaur dedi ki: Mücahit o zaman senin anlayacağın dilden konuşayım, götün yiyosa çek krediyi arsaya ortak bina yap zengin ol. O da çok zor ben onu istemiyorum risk zart zurt. Bunu yapan da dolu, o kadar zor değil. Çok büyük bi fiymara girersen suyunu çıkarırlar, gir aile şirketine yüksel işleri başkasına devrederek kaytar. Bunu yapan da çok. İlla sistem içinde açık arıyorsan al sana açık. Kendince haklı bulduğun yakıştırmalarla beni ve düşündüklerimi küçümsemeye çalışmayı bırak ama. Sana uymuyorsa uymuyor de. Yapabilen insanları kıskanıp böyle çirkefleşeceğine ben bunu tercih etmiyorum de geç. Ovv cahillik akmış yahu. Hahaha bayağı facia cahillik hem de. Bir ara yanıtlayacağım. Şimdilik az daha cahil kalmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Ya yaz tabi öğrenirim bilmediklerimi. Bilmediğim çok şey var. Senin sorunun farklı gibi yalnız. Sen anlat ben dinleyeyim, başka türlüsü olmaz seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Ben daha onceden benzer bir is ortaminda bulundugum icin dasaaa nin durumunu anlayabiliyorum (yada bana oyle geliyor). Anlatilmaz yasanir tarzda bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 kolelik ve korkaklik,cogu insan boyle ve boyle de devam edecek gibi. ara ara sorgularlar, sorgularsiniz ama devam eder. Ulkeden zannederdim ama yurtdisinda da ayni, kurumsal kole herkes. irk pek farketmiyor ama cogu turklerde bu biraz daha fazla. yahu bir insan niye calistigi firmayla hava atar ya ahaha. 3 kurusa, sirket ismine, promotion a filan kanip yillarinizi sigip atiyorsunuz. yapmayin etmeyin. isteyen olursa ve vaktim olursa bir ara daha uzun ve ayrintili yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 kolelikten kasit ne abi? yarin gidip bir application yapsan, 3 milyon dolar yatirim alsan, ilk yapacagin is 2 milyon dolari ile ofis kiralayip icini developer, designer ve project manager lardan olusan koleler ile doldurmak ve o yatirdigin 2 milyondan 4 milyon ciro edip, bir bunun gibi 50 tane daha kiralamak olacak. ne dicen abi adamlara, kafaniza gore takilin, ben kolelige karsiyim mi dicen? adamlarin senin sirketinde calistiklari icin gurur duymalari icin elinden gelen en iyisini yapican. o da iyi mayi$, yol, yemek sigorta iste. bir de olmazsa olma arcade odasi ve pinpon masasi. aklina farkli bir sey gelen varsa yazsin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 altin gunu menusu gibi acik bufe onemli bol kisir ve yaprak sarma olmali. birde 5 malzemeyle yapilan gurme tost eklenmeli menuye mumkunse x beyin tostu diyince hemen yapilmali butun plaza gozlemim yemek ve mutfaktan olusuyo calismiyorum cunku paso yemek yemeye iniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 kole nasi olunmuo onu bi seetseniz firma sahibi ol deseniz, onlarin geneli beyaz yakadan daha fazla got yalamak zorunda kaliyorlar, is kovaladiklari adamlarin kolesi oluyorlar. maasli calissak patronun, sirketin kolesi oluyok napak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 doğaya dönüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar