vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 smells like the 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Hep böyle oldu, hiç bir zaman daha iyiye gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Guzel gruplar adamlar hala var, artik arayip bulcaksiniz. Populer olanlardan greta van fleet i sevdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 led zeplin çakması olan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 great van fleet'in tipleri cok uyuz ediyor beni ya. Bir de şarkıları cok biririne benziyor Şu cocukları cok seviyorum mesela. Nasıl Traditional Metal olunur örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 müzik konuşup durmayın ya çoluğa çocuğa sövelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 abi su gun, teen halini gorsen itin gotune sokardin. ama cok da kotu olmadin su anda. hormonlar falan bok gibi etki ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 5 saat önce, Promenader dedi ki: led zeplin çakması olan mı aynen ama iyi cakmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Yeni nesiller komple mal diyip gecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 yeni nesil harika ya ne güzel mezuna kalıyorlar bizim gibi puana göre tercih yapmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Bu çocukların yaşındayken sesli harfleri kullanmadan sms atıp, selam vermek için bir kere çaldırıp kapatıyorduk, çocuklara yüklenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 aynı şey değil ki biz onları zorunluluktan yapıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 18 saat önce, fresia dedi ki: mezuna kalıyorlar duydugum en saçma şey bu ilk defa bu sene duydum gururla söylüyor birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 norm ender eksik etek mi, nesi yeni nesil la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=362865&fbclid=IwAR2KjuPcAeaeLGz2zn2lZxR1teGiES6i7VyvwRrAHa09QD_ExT95P-wOpqE ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 valla ben zamanında kendimi güzel sonraki nesile yamadım, 90 dan önce doğmuş arkadaşım yok mis gibi takılıyorum, ortamlar falan bizim mal kuşak malesef ara geçiş kuşağıydı ne sevişebiliyoduk ne keko olabildik ucubik bişey olduk çıktık oyun moyun ugruna bi nesil telef oldu gitti zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 turkiyenin giderek k*rtlesmesinin de bu seviye dususundeki etkisini unutmamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Yeni nesil bi garip böyle kimse umursamıyor birbirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Xenus sen bilmezsin senin nesilde cep telefonu bile yoktu belki. Kafeye oturup sohbet kesilince gerginlik felan olduğu zamanlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Şimdi çıkar cep telefonunı oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Pati yaşlanmış demek sanırım bu konu. Yaşlandık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 On 26.07.2019 at 23:43, MrLevie dedi ki: Metallica dinleyenle dalga geçildiğini hiç görmedim lan nerede yasadiniz siz? "Metalci"ler dalga geçerdi. "Metalika metal yapmiyo ki Load'dan sonra çok bozdu abü" diye. Dinleyenlere "Pop mu dinniyon lan" derlerdi, sonra da brutal vokalli saçma sapan gürültülerine geri dönerlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 On 29.07.2019 at 07:17, ginaly dedi ki: Bu çocukların yaşındayken sesli harfleri kullanmadan sms atıp, selam vermek için bir kere çaldırıp kapatıyorduk, çocuklara yüklenmeyin. krknc br dnmdi grcktn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Onlar zorunluluktandı lan. 1 mesaj 2 kontördü, 140 karakter sınırı vardı, maksimum sıkıştırmaya çalışıyoduk. Telefon faturası ateş pahası diye de bi şey oldu mu çaldırıyoduk mecburen. Şimdi sınırsız sayılacak binlerce dakikalı binlerce smsli tarifeler var, ara bi saat konuş, istediğin kadar sms at, hoş sms de kalmadı whatsapp gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar