cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Bende BG2yi de, falloutlari da, tormenti de, tum oynadigim rpgleri herhalde min/max yapmadan oynadim bitirdim. Min/Max pushlayan oyun da coptur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 internet'ten build birebir alıp kopyalamak keyifli değil ama şöyle bir gerçek var bütün char inşaatlı oyunlarda: oyun içinde kendi kafanızdan yaptığınız build oyunun kendi gerçekliğiyle uyuşmayabiliyor. eskiden çok yaşadım bunu, hatta hatırlarım hala diablo 2 duriel'de necromu bırakmıştım, fallout tactics'de energy weapons olmayan charımı robotlar çıkınca bırakmıştım. son oldular baştan başlatan oyunlar olarak. sonra hep günlerce oynattıktan sonra yayan bırakıp başa döndürmeyecek charlar tasarlamaya başladım. onun için de oyunun ilerleyince nasıl bir sürpriz yapabileceğini önceden kontrol etmek bence anormal değil. ya da net'ten hiç bakmayacaksam boş bırakıyorum ilk levelları, oyunun karşıma neler çıkardığı iyice gördükten sonra dağıtmaya başlıyorum. ama eğer oyun ilk başta inşa ettiriyorsa charı, o zaman önden bir kolaçan ediyorum ne tavsiye ediliyor. misalen örnek en son geçenlerde cp77'de lvl 20+ oldum tek puan dağıtmadan, sonra bir net'i check edip emin olduktan sonra dağıttım. respec yoksa ve özellikle char yaratımında geri dönüşü olmayan kararlar verdiriliyorsa 100+ saat gömülecek oyunda önden fikir sahibi olmak mantıklı. ha yoksa ben de sevmiyorum gidip birebir build kopyalamayı, genelde benim önceliklerime de hitap etmiyor zaten cookie cutter popüler buildler. ama oyunun başına aldığın şey endgame'e scale oluyor mu bu önemli. özellikle de tasarımcılar yan yatırmak için cinlik yaptılarsa, sürpriz şeyler çıkardılarsa. bugün 20 yıl önceki gibi baştan char açasım yok char oyunun %75'inde takılınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 (düzenlendi) edit. Aralık 27, 2022 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 (düzenlendi) 20 saat önce, axedice dedi ki: Baldur diynce benim aklıma iyi bi setting ve ana hikaye, akılda kalıcı companionlar, orta/düşük lvldan başlayıp tutarlı bi senaryoyla endgame e giden tam bi adventure hissiyatı, üstüne power play ve optional dungeonlar ve encounterlar geliyor, bu alanların hepsinde owlcat çok iyi iş çıkardı. Mesela pillars için bunu söylemek zor, oyunun bazı yerleri iyi bazı yerleri yetersiz falan. DOS 1 ve 2ye bakarsak hiç alakası yok bunla, serunun dediği gibi encounter design etrafında dönen bi campaign var. Yine 2. oyun companionları falan fena değildi ama setting ve campaignler genel olarak çok zayıf, baldurlarda ya da pathfinderlarda yaşadığımız o heyecanı asla bulamıyoruz. Bunlardan hangilerinin BG3'te olmadığını ilk Act'in oynanabildiği Early Access versiyondan çıkarabildiğine dair bir liste alabilir miyim sizden Axedice bey? - Hikaye & setting doğrudan şu an 5e ile entegre, bu olayların öncesine dair official adventure module'ler yayınlandı. (Descent into Avernus) https://imgur.com/a/RQQrq9k - Companionları daha göremedik ama Div 2 deki companion lar bile bence gayet akılda kalıcıydı. Hepsinin unique bir karakteri, hikayesi, takıntıları vs vardı daha ne olacak ki yani? - Düşük leveldan başlayıp 11-12 ye kadar gidecekmişiz sanırım ama ek paket veya devam oyununda devam edemeyeceğimize dair bir haber yok henüz, oyunun leveling pace Pathfinder a göre yavaş zaten ve ayrıca high levelda Pathfinder da bu da cıvıyor kardeşim, Wish atabiliyorsan ne kasıyorsun afedersin bilmemne kalesini basıcam diye, artificial limitler koyuyorlar Baldur's Gate teki gibi sonra işte Wish rest etmeye filan yarıyor. - Power playin Baldur's Gate in defining bir parçası olduğuna katılmıyorum, sonradan evet böyle buildler yaptılar ama daha çok solo için, full party ile tam clown fiesta bile oynasan bitiyordu oyun. - Optional dungeon ve encounterları da henüz bilmiyoruz ama Act 1 de bile baya vardı benim görebildiğim kadarıyla ki spoiler yememek için millet kadar oynamadım. Aralık 28, 2022 quixef tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 15 saat önce, neutrino dedi ki: Oyunun tum o detayli hikayesi, questleri dururken aksam yatinca karaker buildiyle ego tatmin etmek bayagi bos beles bi is ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 (düzenlendi) 21 saat önce, axedice dedi ki: 80 AC için hep aynı karakteri yapmıyoruz, 40 ayrı versyon var. Ama asıl olay ben internetten C/P yapmıyorum, internete C/P lik şablon veriyorum Araştırmanı tavsiye ederim. Özelden atsana benim ge güçlü bi charım olsun. 18 saat önce, Bone dedi ki: 2- combat dinamikleri çok sıkıntılıydı. D&D kafasıyla gittiğimde oyun çok zorluyordu. ama Divinity 1-2 kafasıyla oynayıp varil taşıyıp sistemi abuse etmeye dayalı oynadığında oyun bir anda kolaylaşıyordu. Hah ağzın bal yesin. Buna gıcık oluyorum işte. sistemi abuse etme de değil, sanki adamlar combatı ona göre kurmuşlar, varil taşı, tuzak at, saçma sapan bi sürü şey yap falan. Ya bunu seven fire emblem oynasın? Combata o kadar vakit harcayınca bu sefer diaylgoları falan geçmeye başlıyorum sıkılıp, olması gereken tam tersi. Ya ilk bossumsuyu 100 kere vursan ölmüyo ama omuz atıp dipsiz çukura düşürüyosun. Sonra amacın omuz çeklerini tutturmak oluyo. Aralık 28, 2022 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Özel değil bunlar GENEEEL GENEEEEEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 eyw pampa wotr alırsam kullanırım, bg3 yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 divinity için classic zorlukta hiç tuzak, varil vs uğraşmadan bitirdim ben. belki tactician açınca fln kolaylaşsın diye gerekebilir. o zorluğu hiç denemedim. o tarz çevresel şeylerin teknik olarak kullanılabilir olmasında sakınca yok bence. önemli olan kullanmaya zorlamasın, kişinini keyfine kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 BG3te vidyolardan gördüğüm uçurumdan adam atmaca ve ona göre positioning baya önemli olacak, EDGELORD diye bült yapılır yani asd. Ama işte sevmiyorum ben o tür yapılmış haritaları, infinity/pathfinderlardaki gibi organik gelmiyor böyle kutu kutu yapılan DoS haritaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Bi de şey var, omuz checkini geçsen de ne kadar geçtiğine göre adamı attığın mesafe değişiyo. Adamı uçurumun kenarına kadar atabiliyosun ama düşmüyo mesela, onun için load ediyosun tam atabilmek için offf yazarken sinirim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Sonuçta 5e combatı olarak Solasta tadını ve tutarlılığını vermiyor. Koca Larian indie firmanın yaptığını yapamadı. Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Ben direkt BG3 ismini sildim kafamdan, Larian'ın yaptığı FR evreninde geçen bi oyun olarak bakıyorum. Oynarım, severim de büyük ihtimalle. Gel gelelim ki wotr kadar keyif alacağımı, bitirir bitirmez baştan başlayacağımı pek sanmıyorum. Çıtır çerez bi oyun olacak gibi geliyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Yalnız @axedice resmen cevab veremedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 BG3 yok ki bende nasıl cevab vereyim. Alınca döşeriz bebeklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Kim niye tonlarca gog oyununu hostlayıp bundan bi gelir elde etmeye çalışmasın? Hani yasal olmamasını ve paylaşmanın yasak olmasını geçtim, enayi mi bu insanlar amme hizmeti olarak bu kadar masraf yapsınlar? Direk bitkoyin maynır gömmüşlerdir bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 valla GPU kullanım yüzdesinde bir problem yok, torrentten indiriyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 crack, korsan siteleri paylaşmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 8 dakika önce, Sam dedi ki: crack, korsan siteleri paylaşmayalım lütfen. sory m8, alamadım daha falan deyince denesin diye yazdıydım, bi daha olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 wotc bunun disinda yapilan oteki 5 tane oyun projesini iptal etmis,: https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-01-03/hasbro-s-wizards-of-the-coast-cancels-video-game-projects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 8 saat önce, Norak dedi ki: wotc bunun disinda yapilan oteki 5 tane oyun projesini iptal etmis,: https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-01-03/hasbro-s-wizards-of-the-coast-cancels-video-game-projects haber ne bilmiyorum da göstermiyor sitede hiçbişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2023 Recommended: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64-bit Processor: Intel i7 8700K / AMD r5 3600 Memory: 16 GB RAM Graphics: Nvidia 2060 Super / RX 5700 XT (8GB+ of VRAM) DirectX: Version 11 Storage: 150 GB available space 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2023 Oha adamın ses... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Early Access aldiysaniz cikista ucretsiz Digital Deluxe upgrade gelecekmis. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 cok guzel olmus. bir yandan da whiplash'deki hoca gibi bir karakter verselermis de oyuncuyu tersleye tersleye terletseymis diye dusundurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar