Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

qhg9v61k4d131.png

114629718.jpg

<rdf:li photoshop:LayerName="©2019 Wizards of the Coast. All rights reserved. Baldur's Gate,"

photoshop:LayerText="©2019 Wizards of the Coast. All rights reserved. Baldur's Gate, Dungeons & Dragons, and their respective logos are registered trademarks of Wizards of the Coast LLC. ©2019 Larian Studios. All rights reserved. Larian Studios is a registered trademark of Arrakis nv, affiliate of Larian Studios Games ltd."/>

<rdf:li photoshop:LayerName="GATHER YOUR PARTY" photoshop:LayerText="GATHER YOUR PARTY"/>

Gangren tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Şimdilik geri çekmişler kodları, sanırım E3 e saklıyorlar asıl duyuruyu.

larian01.png

larian02.png

Ne Larian ne de WotC yorum yapmadı konuyla ilgili, hatta Sven bugün doğumgünüm onla ilgileniyorum mealinde bi tivit atmış. Aka yalanlama yok olay doğru, hatta bi ihtimal marketing campaign in parçası.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Hikayeyi oynadık ve bitirdik abi, daha ne yapacaklar?

Spoiler

Gerçi en son bir Bhaalspawn ve Choosen of Bhaal olaylar çıkarmıştı ama çözüldüler, onu uyarlayabilirler belki oyun olarak. Onun dışında yeni birşeyler yok oralarda.

Ben yeni bir öykü yazılmış, 5e kurallarını tamamen uygulayan bir oyun isterim ama. 5e oyuna çok gitmeye bilir ama, power level düşük kalıyor alışıldığın yanında.

Mesaj tarihi:

2013'teki murder in the BG den devam ettirirler iste sundering sonrasi, 5th Ed.

yeterki kotu espriler yapan undeadleri falan uzak tutsunlar oyundan. komikli sakali lich istemiyoruz.

MurderInBaldursGateCover.jpg

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Bhaal'a bağlanmaz. Ama ticaret savaşlarına bağlayabilirler. Amn'ın en büyük kozlarında biri Maztica'dan gelen ticaret üzerine neredeyse tekeli olmasıydı, ama Spellplague ile Abeir'e giden Maztica en son Second Sundering ile geri geldi. Baldur's Gate Maztica yokken Athkatla'nın önüne geçip epey büyümüştü ticaret şehri olarak. Şimdi Maztica dengeleri tekrar değiştirip Athkatla'ya tekrar öne çıkma ihmali tanıyabilir ve Baldur's Gate ve Amn tekrar savaşın eşiğine gelebilir; buradan da Iron Crisis ve Saverok'a gönderme yapıp sequel şekline büründürebilirler.

Mesaj tarihi:

eski kafadaki adamlar yeni teknoloji ile buluşur ve bir  iş çıkarırlarsa. Div 3 gibi BG 3 ve güzel bir hikaye GOT izler gibi sindire sindire karanlıkta oynasak . Çok mu şey istedik.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

1'i unuttum 2'yi de bi türlü bitirememiştim. hadi topic spo free olsun çıkana kadar şunları tekrar oynayayım canım arkadaşlarım.

??????????????????????

Black-ice tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
4 saat önce, Black-ice dedi ki:

1'i unuttum 2'yi de bi türlü bitirememiştim. hadi topic spo free olsun çıkana kadar şunları tekrar oynayayım canım arkadaşlarım.

??????????????????????

Remasterlandı bir 5-6 sene önce. Onlardan oyna ? 

• Yeni Oluştur...