Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 (düzenlendi) <rdf:li photoshop:LayerName="©2019 Wizards of the Coast. All rights reserved. Baldur's Gate," photoshop:LayerText="©2019 Wizards of the Coast. All rights reserved. Baldur's Gate, Dungeons & Dragons, and their respective logos are registered trademarks of Wizards of the Coast LLC. ©2019 Larian Studios. All rights reserved. Larian Studios is a registered trademark of Arrakis nv, affiliate of Larian Studios Games ltd."/> <rdf:li photoshop:LayerName="GATHER YOUR PARTY" photoshop:LayerText="GATHER YOUR PARTY"/> Mayıs 31, 2019 Gangren tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Şimdilik geri çekmişler kodları, sanırım E3 e saklıyorlar asıl duyuruyu. Ne Larian ne de WotC yorum yapmadı konuyla ilgili, hatta Sven bugün doğumgünüm onla ilgileniyorum mealinde bi tivit atmış. Aka yalanlama yok olay doğru, hatta bi ihtimal marketing campaign in parçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 yuz guldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Hikayeyi oynadık ve bitirdik abi, daha ne yapacaklar? Spoiler Gerçi en son bir Bhaalspawn ve Choosen of Bhaal olaylar çıkarmıştı ama çözüldüler, onu uyarlayabilirler belki oyun olarak. Onun dışında yeni birşeyler yok oralarda. Ben yeni bir öykü yazılmış, 5e kurallarını tamamen uygulayan bir oyun isterim ama. 5e oyuna çok gitmeye bilir ama, power level düşük kalıyor alışıldığın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 2013'teki murder in the BG den devam ettirirler iste sundering sonrasi, 5th Ed. yeterki kotu espriler yapan undeadleri falan uzak tutsunlar oyundan. komikli sakali lich istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Konuya nereden bağlarlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 sagdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 kötü espri yapan sakallı lichler summon olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Bhaal'a bağlanmaz. Ama ticaret savaşlarına bağlayabilirler. Amn'ın en büyük kozlarında biri Maztica'dan gelen ticaret üzerine neredeyse tekeli olmasıydı, ama Spellplague ile Abeir'e giden Maztica en son Second Sundering ile geri geldi. Baldur's Gate Maztica yokken Athkatla'nın önüne geçip epey büyümüştü ticaret şehri olarak. Şimdi Maztica dengeleri tekrar değiştirip Athkatla'ya tekrar öne çıkma ihmali tanıyabilir ve Baldur's Gate ve Amn tekrar savaşın eşiğine gelebilir; buradan da Iron Crisis ve Saverok'a gönderme yapıp sequel şekline büründürebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 meydana gel. kapisak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 +1 long swordla kesebilir miyim seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 En son 3E kuralları kullanmıştım. 5 falan diyolar baştan alışmak öğrenmek lazım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 (düzenlendi) ayrica bir kac ay sonra soyle kocaman bir adventure cikiyormus, 256 sayfa, blood wars. Mayıs 31, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 GERGE'nin yazdıklarına bakarken ne kadar geride kaldığımı farkettim, en son 3.5 ed. çıkmadan önceki FR Campaign Book'u hatmettiydim, 16 yılı geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 multiplayer olsun da gerisine bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Uyyyyy Beybi! derim, yeterki story iyi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 eski kafadaki adamlar yeni teknoloji ile buluşur ve bir iş çıkarırlarsa. Div 3 gibi BG 3 ve güzel bir hikaye GOT izler gibi sindire sindire karanlıkta oynasak . Çok mu şey istedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 ABOV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 logoya tentacle eklemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 (düzenlendi) 1'i unuttum 2'yi de bi türlü bitirememiştim. hadi topic spo free olsun çıkana kadar şunları tekrar oynayayım canım arkadaşlarım. Haziran 1, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 imoen leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Abi offff, keske duzgun bi sey olsa da saatlerce basindan kalkmasam yine.. 2nd editionda kaldim ben bununla birlikte, 5 falan gelmis neler neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 hadi canım! baldur baldur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 4 saat önce, Black-ice dedi ki: 1'i unuttum 2'yi de bi türlü bitirememiştim. hadi topic spo free olsun çıkana kadar şunları tekrar oynayayım canım arkadaşlarım. Remasterlandı bir 5-6 sene önce. Onlardan oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar