Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Parasını neden 1 hafta geciktirip elaleme rezil olyuoruz. Teyzeler ve nineler bile o yaşlı hallerinde aman elektriği, suyu, doğalgazı zamanında ödeyeyim diye buzdolabinın üstüne yapıştırıyorlar. 

Mesaj tarihi:

Falcao o gölü atsa mac dönerdi de iyi ki dönmedi zaten. Abi hala selçuk inan ya.  Şampiyonluk falan valla umrumda degil de ulan kryifle mac izleyek bari. Hayatimda bu kadar kotu futbol gormedim. 1 mac olur 2 mac olur da takim kotu iste neyin ısrarı bu. Kes herkesi emre moru izlemeye razitim en azindan napcafi belli değil.

Mesaj tarihi:

FAlcao o gölü atana kadar göztepemiz in serdar ve haili ile 3-4 tane %100 gol pozisyonu var. MAçı çevimeniz imkansıza yakındı bence fark yemeden kaybettiğinize sevineceginiz bir maç oldu. bizim için de O dandik stadtaki son maçımız dı güzel bir veda oldu bornovaya.

Mesaj tarihi:

Onyekuru mevzusu baya ilginç yalnız. Monaco vay anasını deyip o kadar para basıp alıyor, futbolcu ben Galatasaray'a gidicem oynamıcam ben banane banane deyip top oynamıyor asdfg

Mesaj tarihi:

Oynatıldığında bi bok yapamadı, sonra Jardim sildi tamamen. Gönderildi, yeni hoca ve sistemde de düşünülmüyor. GS ile alakası yok. Oynatılmıyor ve oynatılmaycak diye GS talip oldu onlarda direkt gönderdiler işte boş boş yatmasın diye.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...