aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 odenmis de, herif 4. gunde ihtarname yollayip fifaya gitmis, paketlesinler devrede, en gec sezon sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 gitmezki olm 2.5 milyon mu ne alıyor, kim verir o parayı. 15 gün alacağı ödenmezse serbest kalır diye bir madde mi ne varmış ondan dürtüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Araplara kilitleyelim diyecem de onlar da battı galiba. Sözleşmesi 2+1'di yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Parasını neden 1 hafta geciktirip elaleme rezil olyuoruz. Teyzeler ve nineler bile o yaşlı hallerinde aman elektriği, suyu, doğalgazı zamanında ödeyeyim diye buzdolabinın üstüne yapıştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 (düzenlendi) cok iyi oynuyoruz, kazaniriz gibi serdar onun penalti olmasi icin sirtinda fenerbahce formasi olmasi lazim oyna Aralık 21, 2019 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Yine sardalya yorumu yine fail. Tuzlamadılar bu kez gs göze geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Bu sene lig sıralaması veriyorum. 1 başakşehir 2 sivas 3-4-5 bjk ts fener. Gs de 7 8 gibi bisey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Selam Falcazzzaaaaaaaaaa Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 fena dalga geçiyorlar kahveci pinky ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 " Sınanıyoruz " F.Terim Tübe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Falcao o gölü atsa mac dönerdi de iyi ki dönmedi zaten. Abi hala selçuk inan ya. Şampiyonluk falan valla umrumda degil de ulan kryifle mac izleyek bari. Hayatimda bu kadar kotu futbol gormedim. 1 mac olur 2 mac olur da takim kotu iste neyin ısrarı bu. Kes herkesi emre moru izlemeye razitim en azindan napcafi belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 FAlcao o gölü atana kadar göztepemiz in serdar ve haili ile 3-4 tane %100 gol pozisyonu var. MAçı çevimeniz imkansıza yakındı bence fark yemeden kaybettiğinize sevineceginiz bir maç oldu. bizim için de O dandik stadtaki son maçımız dı güzel bir veda oldu bornovaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 (düzenlendi) . Aralık 28, 2019 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Yav.... Dayanamıyorum soracağım. @sardalya ve @kizillelma Siz kardeş misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 ADAM Turan hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 adam bedava oynarim diyor.Yönetim bi dur hele diyor.Nerden nereye ülkenin en sevilmeyen adami olmak zor tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 "oynarim". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 On 28.12.2019 at 20:28, Aceace dedi ki: Yav.... Dayanamıyorum soracağım. @sardalya ve @kizillelma Siz kardeş misiniz? bizim sulalede cok elma var ama kizili var mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 http://arsiv.mackolik.com/Haber/211127/ Sol bek ve Onyekuru kap'a bildirilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 onyekuru her derde deva gitmesine en üzüldüğüm topçulardandı, keşke satın alabilsek ama kiralık miralık dar zamanda yine işimizi görür. diğer elemanı bilmiyorum genç adam diyip güvenicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Onyekuru mevzusu baya ilginç yalnız. Monaco vay anasını deyip o kadar para basıp alıyor, futbolcu ben Galatasaray'a gidicem oynamıcam ben banane banane deyip top oynamıyor asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Oynamama yok ya oynatmadılar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Ben onun sebebinin onyekuru olduğunu düşünüyorum. Nzonzi özür dileyecek diyolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Oynatıldığında bi bok yapamadı, sonra Jardim sildi tamamen. Gönderildi, yeni hoca ve sistemde de düşünülmüyor. GS ile alakası yok. Oynatılmıyor ve oynatılmaycak diye GS talip oldu onlarda direkt gönderdiler işte boş boş yatmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar