Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 westworld de ikinci sezonda o kadar saçmaladı ki got sezon 8 bile akıllı kalır yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 (düzenlendi) naptilar, kadraja giren bardagi GOT muzesine kaldirdilar mi? Mayıs 20, 2019 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 afedersiniz iki (((yavudi))) yine lost'ta oldugu gibi guzelim dizinin icine sicmis batirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 3 sezondur boktandı olayların finali gene iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Bran 3. Bölümde 1 saat neye wargladi mesela djdj. Kargalara mi sadece fjjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 böyle dandik sezona böyle dandik bir final yakıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Diziyle ilgili en beğendiğim yorum şu LotR karşılaştırması oldu. Spoiler Hikayenin Frodosu olan Bran gidip Aragorn gibi güç sahibi oldu, hikayenin Aragornu olan Jon da Frodo gibi "sürgünü" tercih etti. Tam bi GRRM twisti gerçekten Beklediğim kadar kötü değildi, yani yine sıfır duyguyla izledik geçen sezonlara göre falan ama en azından kitapların sonunu eğrisi doğrusu öğrenebildiğimiz için mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Oncelikle otobuste Dany-Jon spoiler i yedim. Danimarkali bir elemanla beraber hatuna mudahele ettik, dedim bekliyoruz o sahneyi ama episode cikali 10 saat olmus biraz bekleseydin bari, ilk durakta indi kendisi Spoiler Eger sezon 10 bolum olsaydi, night king olayi ve dany in delirmesi daha iyi islenseydi, bir nebze kabul edilirdi. Boyle cut to the next scene, olay orgusunun icine etti. Bran oturdugu yerden kral oldu resmen, three-eyed troll. Bir allah in kulu da three-eyed raven ne ola ki demedi. Birde "buraya kadar niye geldim zannediyorsun" dedigi sahne de, bastim kufuru. Dany zart diye oldu, en azindan bir kac kisiyi daha harcasaydi giderken. Benim tahminim, Arya ve Bran i harcar yonundeydi, ama olmadi. Jon zaten night's watch lafini duyunca, hay ben boyle kaderin icine tukureyim dedi, mance rayder oldu. Esasinda kral olmasi daha uygundu, ama Jon Snow adiyla. Bron tamamen fan service. George Martin harcar kitapta buyuk ihtimal. Zik gibi bitti, bu kadar tatava bunun icinmiydi dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 bence güzeldi Spoiler heleki önceki yaptım oldu shock valuelardan sonra. Tamam işte mantıklı bitti,mantık dolu bi bölümdü. Bran de doğru seçim. az kalsın demokrasi geliodu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 2 saat önce, Sam dedi ki: westworld de ikinci sezonda o kadar saçmaladı ki got sezon 8 bile akıllı kalır yanında. kötü mü ya ben yeni başlamıştım hevesli hevesli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 ilk sezon süper, ikinci sezon saçmalamaya başlıyor sonlara doğru ama. yine de izlenmesi lazım gelir hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu bölümde en çok etkilendiğim yer çevirmen eşekherif'in teşekkür ettiği andı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 On 13.05.2019 at 14:47, Max Damage dedi ki: İçeriği gizle Jon Snow en kuzeye gider Özgür Halk'a katılır. Tyrion da idam edilmezse tahta oturur. İlkini doğru tahmin ettim. Senaristler de düz adammış benim gibi sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 32 dakika önce, Sam dedi ki: ilk sezon süper, ikinci sezon saçmalamaya başlıyor sonlara doğru ama. yine de izlenmesi lazım gelir hani. ilk sezonu izlemiştim zaten. 2.ye başlamamıştım ama çok vakit geçmiş üstünden şimdi bi şeyler okuyup hatırlamaya çalışıyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 hikayenin bitişinde problem yok da işleniş o kadar kötüydü ki hele ki hbo tam sezon istemişken böyle bir karar almaları falan herhalde adları asla unutulmasın istediler game of thrones'un içine sıçan insanlar olarak. yazık günah da neyse 5 yıl boyunca aktı gitti ilk sezonlar o bile yeterli gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Gerçekten lise yıllarımda okuduğum onlarca kitap adına böyle bir rezaleti nasıl çıkardılar hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Spoiler Bronn olayi ozellikle cok sacmaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Ölüm kapısı serisini izlemeyi çok istiyorum ama piç ederler diye çok korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 son sezonunda saçmalamayan dizi çok az. dizi biteceği yerde gereksiz sezon ekledikleri için. örnek: supernatural, dexter, lost, walking dead..... hikayeyi para kazanmak için uzattıkları aşırı belli oluyor. breaking bad hariç tabi. got yine iyi bir dizi baştan sona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 breaking bad 4. sezonda bitecekken 5. sezon yaptırıldı. walter white'ın saçma sapan sonu falan da oradan sıçıldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Yeşilçam'a saygı bölümü olmuş. Cidden başarmışlar., bravo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 2 saat önce, Gangren dedi ki: Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu bölümde en çok etkilendiğim yer çevirmen eşekherif'in teşekkür ettiği andı. tv de izledim o yuzden merak ediyom ne yazdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 (düzenlendi) ne izledim aq ben ya. 2 yıl bunu mu çekmişler abi Mayıs 20, 2019 samaella tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 1 dakika önce, DoGMeaT dedi ki: tv de izledim o yuzden merak ediyom ne yazdi ? 8 yıl boyunca sizlere eşlik etmek benim için bir gururdu vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar