progamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 ahahaha asdfa kabus gibi sonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 jim carrey efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 surprised pikachu yerine muhtemel yeni meme formati: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Müzik kullanımı, CGI'daki renkler, replikler o kadar kötü ki Jim Carrey bile heyecanlandırmadı. 3/10 film çıkmazsa toplu intihar edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 sonic biraz tuhaf olmus ama film guzele benziyor pizza kefir ile iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 (düzenlendi) Küçükken sonic hastasıydım. Ama pikachu filmine benzer tasvir sanki olmamış gibi Şurada üzerinden geçilmiş zaten. https://www.polygon.com/2019/3/6/18253330/sonic-the-hedgehog-live-action-fan-redesign Nisan 30, 2019 Deathblade tarafından düzenlendi Link düzeltildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Gibisi yok gerçekten bok gibi olmuş. Sinirden oturup sonic oynayasım geldi 20 yıl sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 ahahah bu tam da, pikachu parayi kirmadan cabuk cabuk biz de. Filmi olmus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 4 saat önce, Natanyal dedi ki: Müzik kullanımı, CGI'daki renkler, replikler o kadar kötü ki Jim Carrey bile heyecanlandırmadı. 3/10 film çıkmazsa toplu intihar edelim. üstüne hızlı ve öfkelinin yapımcısı mı dediğin de 1/10 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 2 saat önce, senko dedi ki: sonic biraz tuhaf olmus ama film guzele benziyor pizza kefir ile iyi gider. ben beyendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Baya eğlence parklarındaki kostümlü adam olmuş Sonic. Jim Carrey seçicilikte bu kadar düşürmezdi çıtayı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 ne kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Süper olmuş ben beğendim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 fricking fricks when will you learn when will you learn your actions have consequences Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Marvel filmlerinden bi farkını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 captain sonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 çok da kötü diil gömmeyin hemen yalnız gansta prdse çok alakasız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 kötü adam jim carrey için izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 On 01.05.2019 at 19:40, vivavale dedi ki: çok da kötü diil gömmeyin hemen yalnız gansta prdse çok alakasız olmuş Gayet kötü, o kadar kötü ki daha kötü olamaz dedik ama daha da kötü. Çok kötü çok. Öyle kötü ki efekt yapımcısı çıkıp özür dilemiş, "pardon bi bok yedik, hakkaten çok kötüymüş, valla söz düzeltecez, teker teker her frame'i her footage'i baştan elden geçirecez. Gerçek film hiç böyle olmayacak" demiş. Öyle bi kötü yani. https://m.9gag.com/gag/aB0vDYx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 On 30.04.2019 at 20:50, Deathblade dedi ki: Küçükken sonic hastasıydım. Ama pikachu filmine benzer tasvir sanki olmamış gibi Şurada üzerinden geçilmiş zaten. https://www.polygon.com/2019/3/6/18253330/sonic-the-hedgehog-live-action-fan-redesign Bunu koyacaktım ben de. Sağdaki fersah fersah daha iyi. Çok kötü trailer, çok kötü Sonic. Kurtarırsa Jim Carrey kurtarır bu filmi, o da anca vasat yapar. Bir çocukluk hayalimiz daha bok edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Dedim ya işte çocuk parkındaki kostümlü adam olmuş Sonic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Hahaha ama gerçekten kabus kötü ya. Photorealism ayağına mocap aktörün iskeletiyle devam etmiş ucuzcu herifler lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Gerçekse iyi bari, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar