scorch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 ne çok güvercin varmış patide yahu herkes sanırsın haftanın 3 günü uçuşu varmış gibi sdklfs. resmen fakir gibi yerden gidioz biz heb. en son herhalde uçuşumuzu çocuk var diye hızlı olsun minvalinde muğlaya gitmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Yeni havalimanı ulaşımına bakayım diye geldim, her gün uçan zengin insanları görüp kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 yani son 4-5 aydan önce 5-6 yıl boyunca uçak biletleri otobüs biletlerinden ucuzdu zaten sdfsdf bundan sonra ben de otobüs ağırlıklı giderim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Abi saw'ın sıkıntısı ağırlıklı lowcost havayollarının uçması, thy saw-esb seferini bile genelde AnadoluJet ile yapıyor, bilet de aynı para. bi de AnadoluJet uçarsan cip için ek ücret alıyorlardı en son hatırladığım. insan gibi standart tk şartları sağlasana kardeşim. artık seve seve saw'ı kullanıcaz o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 23 saat önce, scorch dedi ki: ne çok güvercin varmış patide yahu herkes sanırsın haftanın 3 günü uçuşu varmış gibi sdklfs. resmen fakir gibi yerden gidioz biz heb. en son herhalde uçuşumuzu çocuk var diye hızlı olsun minvalinde muğlaya gitmiştik. amele basi gurbetciyim aci dolu smiley was here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Taksi fiyatı merak edenlere not olsun; IST → Ataşehir (2. köprüden): 170 ₺ Gebze → IST (2. köprüden): 320 ₺ Ayrıca İstanbul için Garenta'nın çıkardığı Moov güzel bir alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 abi bu iyiymis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 taksiciler "gitmem ben oraya boş dönüyoz hep!" diyip kapıyı suratımıza çarpmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 yeni taksi plakası gelsin artık çok naz yapıyor taksiciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 (düzenlendi) moov iyi de garenta sozlesmesi falan bir seyler diyorlar. nedir o @xaty? gerci sanirim geleneksel turk ibneligini bu firma da surduruyor. https://eksisozluk.com/entry/88891362 Alıntı 15 nisandan itibaren vale hizmeti için 10 tl hizmet bedeli alacak olan uygulama. hem hizmet alanını küçültün, hem havalimanı kiralamalarından 50 tl fahiş hizmet bedeli talep edin, şimdi de valeli kiralamalardan ekstra ücret alın. oh ne ala! hem küçülün, hem de karlılığınızı arttırın. ek olarak eğer hizmet bölgesini incelerseniz, istanbul havalimanına bağlanan hiçbir yolu kapsamamaktalar. bu demek oluyor ki havalimanı yolunda bir kaza geçirirseniz ne trafik sigortası ne de kasko geçerli olacak. aynı şey sabiha gökçen için de var, sultanbeyli-saw arasında tem otoyolunun bir kısmı hizmet alanı dışında, bu bölgede de kaza geçirmeniz durumunda bütün hasar bedelini size yansıtacaklar. lansman dönemindeyken gayet keyifli bir uygulamaydı, şimdi diğer araç kiralama şirketlerinden bir farkları kalmadı. Nisan 17, 2019 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 @goldbären taksicilerden o tarz bir tepki bekliyordum ama şaşırtıcı bir şekilde denk gelmedim. @dasaaa aslında adamlardan araba kiralıyorsun. sadece kiralama işini biraz daha otomatize etmişler ve mekan bağımlılığını kaldırmışlar. o yüzden ilk seferde sözleşme imzalamak gerekiyor, sonrakilerde aynı sözleşmeyi kullanıyorlar muhtemelen. vale hizmetinin paralı olması çok anormal değil bence, sonuçta adam arabayla gelip bir şekilde geri dönüyor. havaalanı 50₺ olayını bilmiyordum ama, o çokmuş. ama alıntıladığın yazı biraz art niyetli yazılmış bence, kapsama alanı haritası sadece alım/bırakma yapılabilecek yerleri gösteriyor, kasko/sigorta niye geçersiz olsun ki aradaki yerlerde. sana oralara gidemezsin demiyor, başka şehire de gidebilirsin geri o bölgeye bırakacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Valla Garenta ise şaşırmam. İndirim dönemi “lansman dönemi” ucuz olduğu için mercedes kiralamıştım. (Normal diğer markalarda tofaş renault aldığın fiyattaydı.) aracı almaya gittim o sistemi değiştirdik biz diye mercedes yerine clio ittirmeye kalktılar. (A b c sınıflarını ters çevirmiş çakallar isim değişikliği yapıp) ortalığı ayağa kaldırdım bak ben aldığımfa merco mu merco sokturma asına bsine diye zorla zarla audi ile fitleşmiştik. Hey gidi. O gün bugündür de zerre güvenmem beyefendilere. Navigasyon dahil yazıp navigasyonsuz araç göndermek ne bi kere. Gerçek bir yurdum şirketi. Velhasıl doğrudur yazdıkları artniyetli olduğunu sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Havalimanı yolu üzerinde hala gidip gelen kamyonlar var. Kaza ve/veya hasar riski artıyor tabi. o yüzden o bölgeyi sigortalamam diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 (düzenlendi) Ben İstanbul'a arabayla gelmeye üşenirsem uçağa biniyordum benzinden de ucuza geliyor diye. Havalimanından da babam karşılıyordu sağolsun. Bugün artık uçakla gelme dedi sdf. Otoban ücreti git gel 32 liraymış Bahçeşehir - Havalimanı arası; gir çık da 10 lira kesiyorlarmış sanırım. Hangi kafalardalar anlamadım. Nisan 19, 2019 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 On 17.04.2019 at 10:49, xaty dedi ki: Taksi fiyatı merak edenlere not olsun; IST → Ataşehir (2. köprüden): 170 ₺ Gebze → IST (2. köprüden): 320 ₺ Ayrıca İstanbul için Garenta'nın çıkardığı Moov güzel bir alternatif. Moov iyiymis, bu gibi app uzerinden olan baskalari da vardi zaten ama onemli soru ist. havalimaninda var mi moov arac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 bırakan biri denk gelirse olabiliyor, ben ilk denemek için uzaktan baktığımda vardı ama havaalanına indiğimde yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 (düzenlendi) istanbul da yaşayıp ta hava ulaşımımın elimden alınacağı 2023 yıl da düşünsem hiç aklıma gelmezdi Nisan 20, 2019 Lopeth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 kozyatağı - havalimanı: 155 tl havalimanı - kozyatağı: 165 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Seyahat sirasinda dunyanin rotasyonundan mi kaynaklaniyor 10 liralik fark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Tsubasa gibi abi, dunyanin dondugu yondeyse kale, atak daha hizli gelisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 havalimanı taksileri daha pahalı, açılışı bir tık yüksekti galiba. atatürk'te de aynı şekildeydi. antalya ve ankara'da da keza aynı. diğerlerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 23 nisan gecesi 1.45'de uçuşum var. güvenlik aramaları yaklaşık ne kadar sürüyor? kaç saat önce orada olsam iyi olur? m.köyden o saatte havaş tipi şeylerden yok sanırım, taksi yapıcam? kaç ışık yılı sürüyor yok, kaçta yola çıksam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 24 saat havaist var, sadece istanbul kart geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 1 saat önce, applev0dka dedi ki: 23 nisan gecesi 1.45'de uçuşum var. güvenlik aramaları yaklaşık ne kadar sürüyor? kaç saat önce orada olsam iyi olur? m.köyden o saatte havaş tipi şeylerden yok sanırım, taksi yapıcam? kaç ışık yılı sürüyor yok, kaçta yola çıksam acaba? sabah 6.20 yurtdışı uçağı için 3.15'te vardım ben, kabin bagajıydı sadece. 2 güvenlik araması var yine diğerleri gibi, ortalık o saatlerde sakin olduğu için çok uzun sürmedi. ben hatta 1 saat falan kahve sigara duty free takıldım. minimum garanti 2 saat önceden git yine de bana soracak olursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 7 saat önce, Asteroth dedi ki: Seyahat sirasinda dunyanin rotasyonundan mi kaynaklaniyor 10 liralik fark? ne bileyim sormadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar