Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 (düzenlendi) c. avellone'a "me too" diyenlerden birisi degil mi bu zaten https://mobile.twitter.com/StillNotSam/status/999399093897117702 Ekim 28, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 şu SJWlik modası bir bitmedi ya. doğru düzgün bir karakter gelişimi, hikaye anlatımı, dünya etkileşimi görmek yerine "ahaha yeni egemen güçler biziz nihahah" şeklinde takılan kişileri yazar kadrosuna alıyorlar. Gen Z bu kafayla yetiştirildiği için daha da kötüye gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 ne kadar inclusive bir oyun ! harika ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 boyfriend materialmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 kaldirsinlar su romance olayini da bir rahat edelim. biktim lan. zamanda yolculuk yapip baldurs gate 2 yi sabote edesim var sirf su sebepten. kirilma noktasi oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 (düzenlendi) bu arada 90 larin sonunun world of darkness i sexist, misocenist, patriarkal, serefsiz ve acimasiz hali ile su anda ne uretiyorlarsa hepsine basar. bunu da der oyle kacarim. teletubby tv ye cevirdiler oyunlari, yeter bu ne be! Ekim 29, 2020 Namessar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 hypeı bitti. uzattıkça daha da kötü olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Epic games'te 2021 ocak gözüküyo release date. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 On 29.10.2020 at 16:44, Namessar dedi ki: kaldirsinlar su romance olayini da bir rahat edelim. biktim lan. zamanda yolculuk yapip baldurs gate 2 yi sabote edesim var sirf su sebepten. kirilma noktasi oydu. aynen, adamlar gayet masum karakterin mürvetini görelim diye koymuşlardı. cringe den geçilmiyor şimdi. kaede+1. bitirler güzelim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 On 06.12.2020 at 15:40, Darksun dedi ki: of be ruhumu kuruttun hardsuit labs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 bunu refundlamayan kaldı mı diye soracaktım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 bende duruyo, wallet tamamen tükenince çıkmamışsa refundlanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 ya baya ucuza aldık diye hatırlıyorum, 30tl falan mıydı bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 epicte 30 falandı, steamde 92 std-129 deluxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Evet ben de 30’a aldım diye ne olur ne olmaz henüz refund etmedim. O fiyata bir daha zor bulunur, oyun çıktıktan uzun süre sonra ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 cp oynarken bu oyuna hypelandım. pacifica'da takılırken hep ilk vtm'deki santa monica havası aldım nedense. sanki arasam ocean hotel bulacakmışım gibi bi yerdi pacifica. ilk duyrulduğunda bakmıştım da sonra takip edemedim, inş yaşıyodur ve güzel bi şekilde çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 cyberpunktan daha feci patlayacak, hazırlan şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Valla gelişmeleri takip etseydin pek heveslenmezdin sanırım. İlk refund ettiğim oyun oldu. Delay desen feci zaten, ekipde artık kimin kaldığı bile belli değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 patlaması için biraz daha hype lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Cyberpunk buglı çıktı ama 10/10'luk oyun potansiyeli var, o seviyeye çıkması da olasılık dahilinde yani. Bu ise tamamen bugsız ve düzgün çıksa bile patlayacak gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 cyberpunk ve patlamak? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 CP2077 PS4'e çıkmamış olsa bu kadar "PATLADI!" diye manşetler atılmayacaktı. Rockstar oyunlarını PC'de oynarken yaşadığımız sorunları Rockstar'ın konsolcu fanları yaşayınca fazla fazla abartılmış bir tepkiyle karşılaştı. Yoksa PC'de buglı ama ortalamanın üstünde bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 (düzenlendi) ps4 ve muadili lolbox'lara çıkmamış olsaydı da patlamışdı ya. ayrıca rockstar'ın son 2 pc release'i cyberkek'in last gen release'inden daha iyi ne yazık ki. Aralık 26, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Sam tarafından paylaşıldı:
Ibretlik
Laurelin tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git