Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Konu gitmiş galiba ya da hiç açmadık ama ben açtık sanıyorum. Neyse, google aramasında bile çıkmayınca açayım dedim yeniden. Teaser'i düştü sonunda. Daha tabii 500 tane müthiş adam var castte, bayağı bayağı büyük film geliyor. En azından şimdiye kadar bir şeyleri bu kadar üst seviye vaat eden ilk filmi Tarantino'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 ilk dikkatimi çeken leo'nun yine oyunculuğunu konuşturduğu. tarantino ona yüklenmiş gibi duruyo. brad pitt'in de altta kalmaması lazım. trailerde olmasa da filmde vay ameka ne oynamış dedirtmesini bekliyorum. şu iki adamı aynı kadroya almak bile göt ister zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Baya dandik olacakmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 kadro süper, tarantino'nun "kadın/yahudi/zenci intikam alır" filmlerinden olmaması da olumlu bence. bakalım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 leo, sen nasil bir tombiksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 quentin naptın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 senelerce kadin ayagi cekiyor diye tasak gecersek olacagi buydu, sadece kadinlara mi yapmis filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Tutar bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Tarantino, Cannes'da seyredenler spoiler vermesin diye uyarmış. Bunu özellikle söylemesi filmde bir takım sürprizler olabileceği izlenimini veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 alala ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 filmdeki sürpriz herahalde kanlı olması. izleyenler wtf çekmişler diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 kansız olsa sürpriz olur da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 (düzenlendi) Şu an için Meta puanı 88, Rotten puanı 94. https://www.thewrap.com/once-upon-a-time-in-hollywood-film-review-a-contemplative-quentin-tarantino-still-blows-the-roof-off-cannes/ "And that’s where the film becomes difficult to write about. Tarantino doesn’t want reviewers revealing “anything that would prevent later audiences from experiencing this film in the same way” that we did, and it’s probably inevitable that I’ve already done that. But I’m not going to say anymore, because he’s right that the film needs to be experienced with fresh eyes, and its spectacular conclusion shouldn’t be foreshadowed." Mayıs 21, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 zaten charles manson'dan filan bahsetmemişler miydi daha trailer filan ortada yokken? ondan haberi olmayanlar şaşırmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Tarantino'yu yine kızdırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 sırf olay çıkarmak tık kazanmak için soruyolar şu soruları, bu kadar mal olunmaz mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 yedirmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 off kizi harbiden konusturmamislar sanirim, sozu bi aldi birakmadi lan. ben memnunum, ta$ta$larima kadar yolu var de gec, ne hitabe okuyon kizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 yani rol fazla dialog içermeyen bir rol olabilir ama "tarantino filmleri gibi carcarcar konuşmadan ibaret film için biraz garip kaçmıyor mu" demek de yersiz bir yorum değil. leo sırf fragmanda birkaç katı konuşmuş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 koymadan edemeyeceğim, şu grubu dinlerken hep tarantino tadı alıyorum. tam onun filmlerinin soundtrackini yapan grup gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 On 21.05.2019 at 21:13, sanssizsansli dedi ki: filmdeki sürpriz herahalde kanlı olması. izleyenler wtf çekmişler diye duydum. Gerçi Tarantino değil ama Burn after Reading'de çok sağlam sürpriz vardı ortasında. Hiç beklemiyodum. Öyle bir şey çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 kanka kostüm dizaynını wowdan çalmışlar onu gizli tutmaya çalışıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 +15 Int +15 Char fular ve efsunlu ayakkabı var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 agustos sonu cıkıyormus peeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar