reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 bugun ilk kez denedim, nedense hayvan gibi motion sickness yasadim. destiny 2 oynadim bu arada. oynarken cok hissetmedim ama, kapattiktan sonra resmen kendime gelemedim. oyunla mi alakali bilemicem, ayni pc de steam/online rocket league fln oynadigim zaman boyle olmamisti. birkac free oyun daha denicem ama, sanirim input delay fena carpti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 destiny 2'ye ben de yeni bir daha başladım, ben de hissettim bu arada ama stadia'sız oynuyorum yani oyundan olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 ab bunu da 720p'ye çektirirse ne güzel patlar ama lmao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 (düzenlendi) Alıntı With increased demand due to more people at home during this time, we’re taking a responsible approach to internet traffic. For Stadia, we’ve always adjusted bandwidth use based on a variety of in-home and local internet factors. To reduce load on the internet further, we’re working toward a temporary feature that changes the default screen resolution from 4k to 1080p. The vast majority of people on a desktop or laptop won’t notice a significant drop in gameplay quality, but you can choose your data usage options in the Stadia app. yukarıda dediğime az kalmış lol. sizin region'da yok dedi, salladı lmao. bunu mu konuşmuşuz o kadar, geçiniz. Nisan 8, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 ya heveslendim gidip yeni cihaz almak yerine çok mantıklı gelmişti ama bizim ülkede yokmus sdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 son zamanlarda buraya ayi gibi oyun mu yigdilar, benim ana ekrana yeni mi dustu bunlar? bir de mac de oynamak icin hangi controller kullaniyorsunuz. bende logitech 310 mu ne vardi olmadi, xbox one controller alsam uyumlu mu test eden var mi? nette sorun yasayan da var, oynayan da varmis, alicam galiba ama bi smoke test yapim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 şurda https://support.google.com/stadia/answer/9578631?hl=en#:~:text=Stadia can be played with,S8%2B%2C S8 Active%2C Note 8&text=Razer Phone%2C Razer Phone II desteklediği kontroller vs liste var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 (düzenlendi) tom clancy rainbox six disinda oynamadim, assasin daha once hic oynamadim, alinir mi? assasin in efsane oldugunu biliyom ama alinir mi diye sormamin sebebi => xbox almayi da dusunuyom ben simdi, o gelirse stadia yi iptal ettirebilirim gibi geliyo, xbox da boyle seyler geliyormu. xbox cahili olarak takip etmiyom game pass fln, aydinlatin beni. Eylül 25, 2020 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Game Pass'a gelmez ama Odyssey süper oyun. Grafikler de süper, konsol versiyonu geç bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 ben de "kapatıyoruz dükkanı" diyecek sanmıştım alıntı. bir sonraki de o olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Dükkan kapanacak zaten, Google'ın bir servisine inanıp da ürün alınır mı? Google Müzik bile kapanıyor, satın alınan şarkılar gidiyor indirmezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Google music YouTube a gecmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Alex de ne sacmalamis be lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 1 saat önce, Norak dedi ki: zuh haklı, dev'lerin publişerlerin oyununu oynayıp subs idi donation idi bi sürü para kazanıyolar!??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 (düzenlendi) devlere ve publisher'lara royalty vermeleri lazım aslında subs ve donation'lardan Ekim 23, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 bu kadar vizyonsuz ve sektör dinamiklerinden bihaber insanlar nasıl böyle pozisyonlara geliyor acaba, hep bunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 (düzenlendi) bu dallamanın me2 olayı yok muydu bi olayı çıkmıştı ağlamıştı falan ahahah, karısı evden atmıştı vs Ekim 23, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 me2 değil de karısını aldatmış filan saçma sapan bi draması vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 puha a spokesperson said: "The recent tweets by Alex Hutchinson... do not reflect those of Stadia, YouTube or Google." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 adamda tam is gorusmelerinde, "seni neden ise almaliyiz?" diye sorup, reddi basan kil C level manager vibe i var. hakkini veriyor kelto4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar