Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 sezon başladı bottas 26 puan ile başladı ferrari iyi idi ama bu yarışta çok yavaş kaldılar bakalım neler olucak bu sene yeni kurallarla güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Güzel başladı sezon ricardo napacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 bir duble de bugün Ferrari'den gelir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 abiii çok güzel başladı bu sezon ya bugün de efso bir yarış oluyor bol geçişli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 vettel batırdı yine ya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 durduk yere ön kanat kaybetti adam şansızlık ferrari için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 bıraktım izlemeyi, leclerc de patladı=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Vettel bitmiş... Böyle hatalar yaparak şampiyonluğa zor oynar biraz, geçen sene de yapıyordu. Ferrari bu sene de yalan, Leclerc'ın aracı da bozuldu. Alman mühendislik > İtalyan hızı oldu. İtalya'da halk basar bürosunu böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 redbull renoyu bırakmakla büyük akıllılık etmiş bütün renolar durdu şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Dünkü rezalet neydi yahu? Çok büyük bir garabet oldu. Bu konuda birşey yapması gerekiyor FIA’nın. Bakalım yarışta neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Ne oldu abı dün. Bir özet geçeydin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 (düzenlendi) özet geçmediği için ben arayıp okudum. millet hava koridorundan faydalanmak için birbirini geçmemiş falan. bisiklet yarışlarında falan millet en azından nöbetleşe götürüyor işi de bunlarda tabi uzun soluklu bi şey olmayınca acayip bi şey çıkmış herhalde ortaya. Eylül 8, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Maxxxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 nasıl bir sezon nasıl bir yarış izledik biz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 (düzenlendi) Lewisçi değilim de, şu olay Türkiyede olsa gagdgshsfbs fenerasyon Aralık 12, 2021 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 abi efsane sezondu tüm yarışları izledim canlı, son yarış ilk turda kafam bozuldu kapattım tüm keyfi kaçırdım ya. off lan ilk turda max ın hakkı yendi, yerini geri verdirmedi yarış yönetimi ben de kapattım. dışarı çıktım geldim tv açtım şampiyon max olmuş son turda son 5 km de geçmiş. efsana yarış olmuş. max agresif tarafdı ama nedense tüm naifliğine rağmen lewis i sevemedim acaba ırkçı mıyım lan. benim gibi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 inanılmaz bir yarış oldu. F1 tarihinin top 5'ine girer. Müthiş final. İlk virajda max'in hakkı yendi, Perez 7 sn zaman kaybettirdi Hamilton'a. Sonra 11sn'e kadar çıkardı ve sezonun en gereksiz karakterlerinden biri olan Latifi tüm sezona damga vurdu ahaha... Hamilton'ı sevmiyorum. Verstappenciydim güzel oldu. şöyle bırakayım; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Raikkonen yarışı bitiremedi, ona üzüldüm ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Latifi hollandada hesap ödenez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 takımları hakem odasına çağırdılar bakalım şampiyonluğu alıp verecekler mi lewise... güvenlik aracı içerideyken 1 metre falan geçmiş görünüşe göre, kesinlikle yasak hareketlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Eğer kural hatasi yoksa bu mağlubiyetin en büyük sorumlusu kenar yönetimi Hamilton için. Pite girmek için o kadar fırsat varken arabaya ve hamiltona guvenemeyip sokamadılar adamı içeri. Biraz daha düzgün lastikleri olsa şu son turda gecilmezdi Hamilton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 3 yıldızın başvurusunu FIA reddetmiş. max şampiyon kesin bilgi yayalım. hmlton zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 ne acayip sezon oldu. son decade'in en iyi sezonu idi sanirim. umuyorum yeni araclarla daha da cekismeli bir sezon olur. bu sezonki cekisme gercekten efsane idi. perez deli gibi surdu de keske retire olmasaydi arac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 hile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 hadi ilk sc de pite girmemeyi anlarım da,sonuncuda niye sokmadılar lewisi? Youtube a totonun radyo konusmalarını koymuslar,süper ya,dinlemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar