Drall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Benim hatunun ev de baya lacivert, nası açılır bu bi tuto yap be babaynhayrına. Her gittiğimde daral geliyor skdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 geçiş astarı diye bişey var onu uyguladıktan sonra ne renk istiyosanız üstüne vurup geçiyorsun. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 yanlız odaya tv yerine soyle 4k ultra short throw projektör ıyı gıdermıs.Hazır duvarı boyayacaksan griye boyat,ustune güzel tablo gibi perde-ust manyak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 ax be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 eskiden sayfa limiti falan vardi. simdi hic sayfa limiti yok sanirim bu basliklarda oyle mi? yani 100 adet falan gibi bi sayfaya ulasinca bu arkadaslar patlamayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 patlamıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 evi hala toparlayamadım, karanlık da fena olmadı zaten akşamdan akşama takılıyorum ama geri kalan yerleri boyayamadım. Tekrar boyayacağım daha açık bir renk olacak bu sırada psikologa başladım. 3. seans, online yapıyorum ama kadın iyi geldi gibi hiwell falan değil çok güzel referanslar sonrası başladım, umarım biraz olsun kaygılarım yumuşar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 TV unitesinin oldugu duvari acik renk boyaman sart. Cunku camdan gelen isigi yansitip odayi aydinlatacak. Karsidaki kisa duvara dedigin renklerde cerceveye sahip resim/monochrome fotograflar duvari canlandirir. Koltugun lacivert oldugunu/tonunu falan bilmiyor muydun bu arada? Nasil satin aldin shfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 öyle bişey yok ya, ışığın karşısını açık ya da koyu boyama olayı, sabit bişey değil, sabah ışığı, akşam ışığı, senin ne zamanlar daha çok vakit geçirdiğin falan bi sürü ışık tonu yakalanıyor keyfine göre. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 dtw yeni bir video cekse de kendimize gelsek la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 bLackcha0s, 12.03.2024 17:35 tarihinde dedi ki: evi hala toparlayamadım, karanlık da fena olmadı zaten akşamdan akşama takılıyorum ama geri kalan yerleri boyayamadım. Tekrar boyayacağım daha açık bir renk olacak bu sırada psikologa başladım. 3. seans, online yapıyorum ama kadın iyi geldi gibi hiwell falan değil çok güzel referanslar sonrası başladım, umarım biraz olsun kaygılarım yumuşar :d bence yardimci olur. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 bugünde bitti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 bigün daha Bjknın haggı yendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 (düzenlendi) ulan evi temizlim dedim sonra gözüme pc takıldı onuda bir söküp heryerini temizlim dedim. Herşey iyi güzel iş soğutucuyu çıkarmaya gelince işlemci ile beraber çıktı, çıkarmadan öncede çalıştırdım yani sıcak cpu tık diye çıkması lazım, lavuk öyle bir yapışmış ki üstüne birde pin yamuldu çıkarken tabi. Neyse dur şu çıkarma işini nasıl ayarlıcam ona bakim dedim youtubedan ilk videoyu denedim olmadı açtım başka bir video o işe yaradı. Daha sonra pini düzeltim derken ilk pin videosunu izledim takıyorum bootlamıyo, başka bir video açtım baktım bu işe yaradı. (bir sürü açıdan bakmak gerekiyomuş vs garip garip işler yeni skill öğrendik ayak üstü) Sonra ramlerin tekini görüyo tekini görmüyo sdfsdf ya dedim noluyo mk donanım lordları beni niye silkiyo bugün derken saçma sapan slotlara takıp 2 ram ile boot ettikten sonra normal slotlarına takınca çalıştı. Saçma sapan bir gün mk herşey normale döndü sonunda. Bir daha yok macun değiştirim yok 5 derece soğuk çalışır cart curt vs temizlik olsun diye pc sökersem beni silksinler, bozulmadıkça ellemicem valla kanser oldum. Nisan 26, 2024 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 çalışan şeye dokunmayacaktın cengiz 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 gecen gun evlat aile geride birakiyordum. 240+ sekerim cikti ki sekerim oldugundan haberim yoktu. kalp krizi sandim acile goturulurken dunyam karardi. hayal meyal sedye isik falan hatirliyorum. az biraz kendime geldigimde vucuduma cesitli aygitlar ve serumlar takiliydi. spazm gecirmisim, karaciger pankreas illallah demis. near death experience oldu. baygin oldugum birkac saat boyunca oldum gibi hissettim sonradan. alkolik hepatit ve kronik gastrit teshisi kondu. az daha icsem siroz oluyormusum. alkolun bokunu cikarmayin. hele colugunuz cogunuz varsa. ben ikinci kere dogdum. yolda kendimden gecmeden once anama babama sizi seviyorum falan yazdim. simdi rehab basladim. biorezonans psikyatri spor basladim. alkolizm hastalik. bokunu cikarmayin ozellikle anne baba iseniz. isigi gordum geldim. 1 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 geçmiş olsun hocam, aman dikkat et içme artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 çok geçmiş olsun, daha kötüye gitmeden önüne geçebilmene sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 gene ulke degistirme, gene ev tasima, gene bilinmezlik.. yerlesmelik olur, uzun sureli olur umarim. yaslandik abi. tek olunca gene kendini surukluyebiliyorsun ama tek olmayinca zor cidden hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 azerbaycanda değil miydin en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 bilmeyenler icin @dasaaa kalplerdeki kaymaktir hatta ve hatta kuymaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2024 30 yaşımdan sonra gaspa uğruyodum mk sdfsdf 1 tane götten bacak şişko kadın 25-35 yaş arası 1 tanede götten bacak dayısımıdır nedir 40-50 yaşında adam. bir tren yolu arkasından geçim grafitilere bakarım vs dedim, kekolar çıktı 5 metreden içki kokusu geliyo "buralar bizim - şu poşedi göster bakim (tekel poşedi) - sen kimsin vs vs diye salça oldu mk karısı, ya dedim hastanelik olacaksın - ya karakolluk olacaz - ya da varsa bıçağınız hapishaneye gireceksin, 2 tane içki için değermi neyin peşindesin mk dedim geçtim arkamdan bağırıyo mk malları. istanbulun anası silkilmiş ipini koparan sağa sola tünemiş. kızıltoprak bile böyleyse siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2024 dünyaya meteor gelirse füze atarız, ittiririz, kaydırırız, sağ taraftan üfleriz, halatla sola çekeriz diye haberler çıkıyor düzenli. chelyabinsk montajlarını izliyordum da baya sağlam sıkıyor nasa falan bence. adam laylaylom atmosfere girdi tunguska gibi patladı, yere bile düşmeden 1000 küsür kişinin ağzını yüzünü dağıttı. "göremedik çünkü geldiği tarafta güneş vardı" gibi zikko bir argüman okudum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 GONDARCENGIZ, 17.06.2024 16:09 tarihinde dedi ki: 30 yaşımdan sonra gaspa uğruyodum mk sdfsdf 1 tane götten bacak şişko kadın 25-35 yaş arası 1 tanede götten bacak dayısımıdır nedir 40-50 yaşında adam. bir tren yolu arkasından geçim grafitilere bakarım vs dedim, kekolar çıktı 5 metreden içki kokusu geliyo "buralar bizim - şu poşedi göster bakim (tekel poşedi) - sen kimsin vs vs diye salça oldu mk karısı, ya dedim hastanelik olacaksın - ya karakolluk olacaz - ya da varsa bıçağınız hapishaneye gireceksin, 2 tane içki için değermi neyin peşindesin mk dedim geçtim arkamdan bağırıyo mk malları. istanbulun anası silkilmiş ipini koparan sağa sola tünemiş. kızıltoprak bile böyleyse siz düşünün. Graffiti bakmak nasil bi aktivite yahu, aranmissin biraz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar