Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Sevgili günlük Ortadirek emekli tatil beldesi olan datça dan, ne yapıcam lan ben şimdi konulu düşüncelerle geçirdiğim iki günden sonra bugün ayrıldım. Ayrılışım biraz zor oldu çünkü datça marmaris arası çalışan araçlardan online bilet alınamıyordu. Benimde param isimli, sadece internet üzerinden işlem yapılabilen hizmetten adıma kayıtlı olmayan anonim hesabımda para vardı. Marketten bişey alınmıyor ama böyle durumlarda iş görüyor. Ancak datça marmaris arası minibüslerden online bilette alınamıyordu. Bir şekilde bu tatil beldesinden gitmem gerektiği için sadece yürü dedim kendime. Otostop çekmek istemiyordum çünkü hava çok sıcak ve insanların garibine gider diye. Benzinlikte durup gelen araçlara sormaya karar verdim. 1 saat boyunca 30-40 kişiye sorduktan sonra 2 arkadaş beni aldı. Arkadaş diyorum çünkü çok iyi anlaştık. Türkiyedeki sosyal ortamın boktanlığından bazı küçük esnafın ne kadar iğrenç olduğundan felan bahsettik. Burayı okuyorlarsa onlara selam söylemek ve verdikleri dardanel sandwiçler için tekrar teşekkür etmek istiyorum. Beni bıraktıkları marmarise 20 km uzaklıktaki benzinlikte tekrar araçlara sorarken bir amca dolmuşa binmem için 30 lira ve bir şişe su verdi. Onada teşekkür ederim. Marmaris otagarına varınca gitmek için seçtiğim antalya şehrine online bilet almayı başardım ve internette boş boş duran para bir işe yarmış oldu. Otobüs firmasının ismi Astor. Çok havalı gerçekten jetgiller çizgifilmiyle alakalıymış gibi geliyor. Bu arada hala etrafta dolaşırken insanların kafasının üzerinde karikatürdekiler gibi düşünce balonları görüyorum. 5-6 farklı versiyon var; sen öyle biri değilsin, böylede genç gibi duruyorsun, sen orda öyle olmak istemiyorsun, sen yaşını saklıyorsun, sana göre değil vb. Hepsini açık seçik okuyabiliyorum. Doktora görünmeli miyim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 sorunun cevabı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 poker oyna. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 mikail bizle eglenir hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2023 Bebişe akşam kalpli ve ışıklı balon aldılar. Bana alınmadığı için ciddi ciddi üzüldüm. Ben neden böyleyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Günaydın benzin bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 bu gidişle alamanya falan da bizi kıskanmayı bırakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Julius Augustus Benzin the VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 4 tane ufacık balık için bin lira hesap ödedik. Verilen paraya mı acıyayım gece boyunca yalanan bacaklarıma mı bilemedim. Kedilerin bana bu yaşattığı erotizmi en son tabağıma konan keçi dili yaşatmıştı. Keçiyle öpüşmekten farkı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 kılıçdarcı arkadaşlar nasıl iyiler mi keyifleri ? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 meteorolijiyi arayip ulan ne bu sicak demeyelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 ismayil tugrut gibi terliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 tatile ciktim 13-temmuz / 23-temmuz arasi. disaridayiz, internetim yok. bir otelde oturduk oranin internetine baglandim. hop ceo'nun sekreteri ariyor. "bize senin tatile cikmadan bir hafta once hazirladigin dosyanin detay kirilimi lazim.hemen gonderir misin?" gonderemem... saat 13:00 oldugum yerde, kaldigim yere tren ile geri donecegim taaaaa saat 23:00'te... baku ile de aramizda 2 saat fark var. neyse, gece gonderdim bu arkadaslara istediklerini. sabah tatilde oldugum ulke saati ile 06:30... "bu dosyalarin bize daha kirilimi lazim" bu arada "haci 20,000 m2 fabrika yaptirsak kaca cikar" denilen bir proje icin verilen tekliflerden bahsediyoruz ha. detay falan yok. altlik olarak verebilecegim teklif de yok dolayisi ile. neyse "estimated budget proposal icin bu yeterli" diye yanitladim, ama baydim yani. aile olmanin ve aileden sorumlu olmanin en kotu tarafi "sokarim bele olayin icine" diyip cekip gidememek iste... bana kalsaydi zaten azeristanda takilmam dahi., onu gec ucagimin ustunden gecmesini bile istemem. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 evle is arasi yuruyerek yarim saat toplu tasimayla da yarim saat baskentin sacma sapan trafiginin sorumlulari gerzo trafik polisleri ve onlardan barzo suruculeri sizlerle helallesmeyecegim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 çok rahat işimi bırakıp yeni bir işe başladım, güzelliği burası da rahat, evime de yürüyerek 15dk. Hiç işe geliyormuş havası yaşamıyorum hatta öğle aralarında dışarıda toplantım varsa eve gidip 1-2 saat kestiriyorum, köpeğime bakıyorum. Karar almakta zorlandığım için hep olumlu yanlarını düşünmeye çalışıyorum. ancak gel gelelim kız arkadaşım nedeni ile çok düzensiz bir hayat yaşıyorum, bir oraya gidiyorum bir eve geliyorum. Hayatım Harbiye-Bomonti-Beşiktaş arasında geçiyor, motor lazım acil. 4 günlük assos tatili müthiş iyi geldi, yine çok boş zamanımın olmasından yakınıyorum. Çok verimsiz bir hayat geçiriyormuşum gibi geliyor. 6 seans psikologa gittim, içime sinmemişti, gün içerisinde seansı iptal etmek zorunda kaldım, parasını istedi diye tartışıp, bıraktım. eski yıllarıma göre artık kendimle daha az savaşıyorum, salmak, kendini yarışta hissetmemek mutlu etmese de mutsuz da etmiyor, nötr duygusu iyi gibi... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Motor şehir içinde nasıl büyük kolaylık anlatamam. Levent'ten Kadıköy'e (köprü bağlantısındaki trafik yoğunluğuna bağlı olarak) 25-35 dakika arasında geçiyorum. İstanbul'daki en büyük 10 sorunu sayın deseler aklıma trafik gelmez. O derece. Ama... Bu sene Assos'a motorla gittik 2 kişi... Motor alınca sakın Assos'a gitme. Aman diyeyim. Bak bir kere gitmişsin görmüşsün. Gaza gelip "bu sefer motor ile gideceğim" dersen ebenin hörekesini görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 4 ay tatil yapmaya alıştım. 4 gün tatil yapanları duyunca gözlerim doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 kaza riskinden dolayı uzak duruyorum motordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Eylül ayını bekliyorum yeni honda monkeyi almak için. Kırmızı olanı alacağım özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 riski dışında da korumalı kıyafet, yağmur, rüzgar vs bana çok kötü ve zor geliyor düşününce. trafik olsun ama bi tarafım rahatta olsun. yaşlandım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 aman abi 300 basma da motorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Aceace, 18.07.2023 10:13 tarihinde dedi ki: Ama... Bu sene Assos'a motorla gittik 2 kişi... Motor alınca sakın Assos'a gitme. Aman diyeyim. Bak bir kere gitmişsin görmüşsün. Gaza gelip "bu sefer motor ile gideceğim" dersen ebenin hörekesini görüyorsun. Asos yolunda arabanin teki motorcu bir cifti yol kenara devirip gittiydi yillar oncesi. Kadin iyiydi ama suren adamin bacagi altta kalip kirilmisti. Hastaneye biz goturmustuk bir baska arabayla beraber. Balayi icin oradalarmis onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Arada edevletten siyasi parti üyeliği sorgulaması yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Rozet değişti hehe tesadüf işte 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 motor güzel ya ben çok istiyorum çok da korkuyorum, bir yandan da gerçekten ıvır zıvır zaten sıcaktan mahmut tuncer gibi gezen insanım... Az önce de haber okudum bostancı'da yılların bisikletçisini ezmiş bir araba, arabada da alkol ve uyuşturucu varmış. Bu topraklarda hiçbir şey yapılmaz maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar