akirafes Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Antartica'da uzun zamandır yeni bir çok canlı türü keşfedildiği söyleniyordu. İstanbul’dan 29 Ocak’ta yola çıkan 17 kişilik Türk ekibi Güney yarım kürede yerleşimin olduğu "en son nokta" olan Puerto Williams’ta 2 gece konaklayıp , yaklaşık 2 saat süren bir uçak yolculuğuyla Antarktika’nın King George Adası’na vardı.Türk ekibinin Antarktika'ya ayak bastığı sırada NASA'nın ilginç bir çalışması ortaya çıktı. NASA'nın çalışmasına ön ayak olan durum birkaç yıl önce kayda alınan belgeselle başladı. 2012 yılında hazırlanmaya başlanan belgeselde çok çarpıcı iddialara yer verilmişti.Vostok Gölü, Antarktika'nın en büyük buzulaltı gölü olarak biliniyor ve Rusya'nın Vostok İstasyonu'nun altında yer alıyor.Buz tabakasının 4 bin metre altında bulunan taze su gölü ayrıca deniz seviyesinin de 500 metre altında yer alıyor. 2012 yılında bir grup araştırmacı, buzda kazılar yaparak göle ulaşmaya çalıştı ve gölde 3 bin 500'den fazla canlı türü keşfetti. Fakat ekibin açıklayamadığı bir durum vardı.104 km uzunluğunda ve 75 km genişliğindeki gölün doğusunda tuhaf manyetik bir anomali tespit edildi. Bahsi geçen manyetik anomali Bahsi geçen manyetik anomali ;The Real Secrets Hidden in Antartica adı ile yayınlanmıştı. 2017 tarihli belgeselde Vostok İstasyonu'ndaki Rus araştırmacıların buz altında kilometrelerce alana yayılan tatlı su gölünün varlığını tespit ettiği belirtiliyor. Gölde yaşı 15 milyon yılı bulan bakteri türlerine rastlandı. Bazı bilim insanlar gölde 35 binden fazla canlı türü olduğunu öne sürüyor.Fakat göldeki manyetik anomali gizemini koruyor. Bilim insanlarına göre göldeki anomalinin sebebi Dünya'nın yer kabuğunun incelmesi ya da göl altında olması muhtemel kayıp bir medeniyetin işareti olabilir. NASA, bahsi geçen bölgeyi Jüpiter'in uydusu Europa'da daha detaylı çalışmaların ön ayağı olacak şekilde incelemek istiyor. NASA'da görev yapan Kevin Hand, Vostok Gölü'nün Europa uydusu ile benzer özellikler gösterdiğini söylemişti.Buzla kaplı uydu olarak bilinen Europa'nın iç katmanlarında yaşamı destelemesi muhtemel şartların olduğu düşünülüyor. Bilim insanları "Güneş ve dış dünya ile bağlantısı bulunmayan Vostok Gölü'nde yaşam varsa Europa'da da yaşam olabilir" diyor. Kaynak: Hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 https://i1.wp.com/bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2017/06/The-Thing.jpg kazsınlar iyice. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 tüh thing fırsatını kaçırdım lan. nese piri reis haritasını atayım bari ben de. http://www.diegocuoghi.com/Piri_Reis/PiriReis_eng.htm "Real Secrets Hidden in Antartica" bi de bi belgeselin adında real geçiyosa kesin kolpadır. fact. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 bazı cinlerin manyetik alanla tespit edilebildiğine dair bi makele okumuştum manyetik alanla tesbit edilebildiklerine göre göldeki manyetik anamoliyede cinler neden oluyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 gerçekten gerçek big man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Sam said: https://i1.wp.com/bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2017/06/The-Thing.jpg kazsınlar iyice. (:P) https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/boy_in_the_iceberg.png kazsinlar iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 bir kez daha başlığa bakarak op'u doğru tahmin ettim yeyyyy 10 puan daha yazın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Ben öyle dedim diye adam aileyi falan işin içine karıştırdı. Hiç bulaşma sıçsın forumun içine biraz sıkılınca gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 applev0dka said: bir kez daha başlığa bakarak op'u doğru tahmin ettim yeyyyy 10 puan daha yazın bana 10 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 deftonez said: gerçekten gerçek big man hnnngnggggg nostalji krizine girdim resmen. Bazen "gercekten" kelimesini duydugumda boyle soyluyorum millet aval aval bakiyo, cook uzun yillardir gordugum ilk rrbm referansi Bu arada artik konu basligina bakar bakmaz "aha akirafes topic'i" diyebilir olduk cok sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 arctic (tu) (td) anti-arctic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Başlıktan içeriği okumaman gerektiğini anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 said: 35 binden fazla canlı türü onemli olan bunlarin kaci yenebiliyor? ekmek arasi mangal izgara ve daha niceleri hmm? gerisi bosç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Rahmetli Çetin Taş böyle başlıklar açardı. RIP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Kojiroh said: deftonez said: gerçekten gerçek big man hnnngnggggg nostalji krizine girdim resmen. Bazen "gercekten" kelimesini duydugumda boyle soyluyorum millet aval aval bakiyo, cook uzun yillardir gordugum ilk rrbm referansi gerçeği gösteren meme uçları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 konyadaki cok gizli askeri araştırma üssünden tünel kazmışlar reyizin özel ufo araştırmaları orada yürüyormuş venezüella reyizi maduronun petrollerini antartika üzerinden konyaya transferi mümkün lütfen bu bilgi aramızda kalsın, cok yaymayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 helikopterli tank tanker ile tasinmayacak miydi? https://www.youtube.com/watch?v=hNGHceb4raE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Türk ekibin oraya gitmesiyle bağlantısını kuramadım 😉 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 amca sen başlık açma ya. forumun ebesini ağlattın artık. hürriyetın sıçmıklarını okumak istesek, girer sitesinden okuruz. buraya taşımana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 İlginçtir ki böyle forumda sevilmeyip sürekli laf yiyen adamlar foruma daha fazla ilgi göstermeye başlıyor. Laf yiyince ilgi gördüklerini zannedip daha çok suratımıza sürüyorlar. Sequo, Noyan ve daha sayamadığım niceleri aynı döngü içerisinde devam etti yıllardır. Sosyologlar bunu da araştırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Ortamlarda var olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 akifaasdflkjasdlkfjweqlkjl said: Kaynak: Hürriyet 6 defa güncellendi hayir sunun nesini 6 defa guncelliyosun ona takildim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar