Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Ben bunun başıma geleceğini biliyodum da... Naparsın.
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 tırt yerlerde kullandığım hotmail adresli 3 yer gitmiş hltv mangafox xsplit asıl mail olan gmail'li yerler temiz. miş.
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 nexus mods yüzünden yemişim 2013'te wow hacki vay ak. neyse 1-2 yerden yemişim ben de. şifreyi değiştirdim nolur nolmaz.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Aceace said: Ben bunun başıma geleceğini biliyodum da... Naparsın. asdasd akp emails olan darbeden sonra reisin emriyle emniyetin açıp kendi baktırması dimi?
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 goldbären said: Aceace said: Ben bunun başıma geleceğini biliyodum da... Naparsın. asdasd akp emails olan darbeden sonra reisin emriyle emniyetin açıp kendi baktırması dimi? Sanırım.... "isim.soyisim" mailini kullanıyodum akreditasyon alırken.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 boyle bi sürü site vardı yeni değil ki https://haveibeenpwned.com/ vardı mesela İhlal verileri Have I Been Pwned tarafından sağlanmaktadır hatta direk o siteymiş tasarım felan aynıydı tahmin ettim zaten
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Zaten İhlal verileri Have I Been Pwned tarafından sağlanmaktadır diyor.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Şuan kullandığım mail adreslerimde sıkıntı yok. Eskisini tokatlamışlar: Heroes of Newerth VK ---:horace: Last.fm Stratfor
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 HoN'dan hepimiz gitmişiz resmen ya. Evony neydi bu arada lan hatırlayamadım bende de var.
khalad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 BlankMediaGames (Town of Salem miş) Zomato Heroes of Newerth iMesh (ne olduğunu bile unutmuşum aradımda öyle hatırladım dapıgds) Dailymotion
Ozan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Bitcoin Security Forum Bitcoin kullanmıyorum, forumu varsa da üye değilim. Doğruysa başka biri mail adresimi yazmış gibi, nasıl tutturduysa.
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Blankmediagames cashcrate (ne sitesi bu?) Myspace Adobe Hltv Dailymotion
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 laspass in premium u da var, trial bi boka yaramıyor falan gibi bir durum yok değil mi? Ne farkı var premium un anlayamadım. Kullanıyorsan anlatsana az. sardalya said: password manager kullanmayan var mi? adblockerdan daha onemli nine gibi kalmayin lastpass gogo 8tracks Evony QuinStreet 000webhost BTC-E Kickstarter XSplit Adobe Heroes of Newerth Dropbox LinkedIn
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 eskiden mobilde calismiyordu trial'i suanda bi farki yok bildigim, en azindan beni engelleyen belki businesslardan para kazaniyorlardir
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Steam id'nin değişmiyor oluşu çok kötü.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 https://www.troyhunt.com/the-773-million-record-collection-1-data-reach/ neguzel...
Öne çıkan mesajlar