-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Lopeth said: pazarlarda da olacak mı bu olay? olmucak olay zadece alışveriş merkezlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 -Deno- said: Ben buldum bir tane evde geniş hacimli, dayanıklı bez bir çanta. Pazar arabası satışları patlar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 ay resmen uygarlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 xaty said: -Deno- said: Ben buldum bir tane evde geniş hacimli, dayanıklı bez bir çanta. Pazar arabası satışları patlar yakında. Genis hacimşi de sakat. Bazen bolmek gerekiyor yuk azla olunca. 4 tane filan alacagız da anca iki kisi iki ele bolecegiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 BIM'den poşet alıp memnun kalmadım diye iade etmek, yok artık :D bim'den alınan poşeti iade etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Bizim aleyhimize olunca Avrupa'da var. Bizim lehimize olunca ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 mantıklı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Dragonfire said: Fin said: ikea cantasi en iyisi ben sanalmarmetim kullaniyorum hic poset ucreti eklemediler daha bugünden itibaren yürürlüğe giriyor. makrocenter istemedi oyle bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 coktan yedirmislerdir fiyatlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 yediremezler fişte ayrıca gösterilmesi gerekiyor paranın 15 kurusu devlete gidiyor cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 bu arada artık herşeyi kangurumdan alırım eve getiriyolar zaten urasmam markete gitmekle kendileri napıyolarsa yapsınlar poşet konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 BonePART said: bu arada artık herşeyi kangurumdan alırım eve getiriyolar zaten urasmam markete gitmekle kendileri napıyolarsa yapsınlar poşet konusunda e muhtemelen onlar sana getirirken kaç poşet ile getiriyorsa çakacaklar, mesela 7 poşet parası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 tabi oldu bittiye getirip cakilmis versiyonda alacaksin teslim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 BonePART said: yediremezler fişte ayrıca gösterilmesi gerekiyor paranın 15 kurusu devlete gidiyor cunku Kdv falan derken 19 kuruşu gidiyor devlete diye okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Yakında çöp poşetleri zamlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 https://www.instagram.com/p/BsP4zM2naoX/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1iq9y87d22v62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 sabonis said: BonePART said: bu arada artık herşeyi kangurumdan alırım eve getiriyolar zaten urasmam markete gitmekle kendileri napıyolarsa yapsınlar poşet konusunda e muhtemelen onlar sana getirirken kaç poşet ile getiriyorsa çakacaklar, mesela 7 poşet parası :D fisini keserler kendi ceplerinden oderler belki, yoksa sikinti cikar 6 posetle getirebileceginiz seyi 7 posete koymussunuz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 "ben sizden poşet istemedim ki, domates istedim. al kardeş poşedini" diye yokuş yapıp kavga çıkartırız (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Satışlarda durum ne oldu hiç açıklayan yok ? Malum market zincirlerinde ciro durumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Market poşetlerinin paralı satılmaya başlaması sonrası kullanım 4 günde yüzde 50 düştü. 81 milyonun gündemi haline gelen konuyla ilgili sosyal medyada yorum yağmuru sürdü. En çok öne çıkan konu, 25 kuruşa satılan verilen poşetlerin üzerinde market baskılarının bulunması oldu. Tüketicilerin "Hem para veriyoruz hem reklam yapıyoruz" tepkisi üzerine Çevre Bakanı düzenleme sinyali verdi: Gerekeni yapacağız ==>http://www.ogretmenlerhaber.com/gundem/bakanlik-dugmeye-basti-ucretli-posetler-artik-h18996.html?fbclid=IwAR0G3F4ImT6bPEjiW5AWnloNIOxQkUpfzqlilv9P7mQSGZvf-CHnNDaHWDA Bu haberden anladığım 4 günde poşet satışı %50 azaldı. Bunun poşet almayarak alışveriş yapanlar yarısı dersek. %25 satışlar azaldı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 hem para veriyoruz hem reklamını yapıyoruz argümanı ne kadar saçma ya. TELEFON ALIYORUM ÜZERİNDE MARKA VAR HEM 2000 LİRA VERİYORUM HEM REKLAMINI YAPIYORUM. veya herhangi başka bir ürün için de aynı denklemi kullanabilirsiniz. Starbucks bardağını gururla taşır ama isyankar ablam. Bi de ben şeyi anlamadım, e şimdi poşet tüketimi azaldı ok. Çöp poşedi olarak millet gidip parasıyla poşet alacak bu sefer. Ne fark etti? orayı anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Poşet yok diye çevre daha çok kirlenince ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Xenocide said: hem para veriyoruz hem reklamını yapıyoruz argümanı ne kadar saçma ya. TELEFON ALIYORUM ÜZERİNDE MARKA VAR HEM 2000 LİRA VERİYORUM HEM REKLAMINI YAPIYORUM. veya herhangi başka bir ürün için de aynı denklemi kullanabilirsiniz. Starbucks bardağını gururla taşır ama isyankar ablam. Bi de ben şeyi anlamadım, e şimdi poşet tüketimi azaldı ok. Çöp poşedi olarak millet gidip parasıyla poşet alacak bu sefer. Ne fark etti? orayı anlamadım ben. o çöp poşetleri yapımı ve içeriği bakımından doğada daha hızlı kayboluyor ve geri dönüşümü daha kolay?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 çöp poşeti mi daha ucuz 25 kuruştan poşet almak mı hesaplayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar