sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 bazı videoları beğenmedim dersin eyvallah da boş kanal ne ya. içini doldur biraz bari. şişko da mazlumun hamisi gibi atlamış araya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 on numara kanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Bir youtube kanalının olabileceği kadar dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 bold pilot ne lan böyle film gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Türkiye'de bdsm videosundan bahseden olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 O neymiş ya, Türkiye'de bdsm mi var? Yoksa ekonomiye politikaya falan yapılan benzetme mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Türkiye'deki dominatrixlerden 2 dene bulmuşlar. Onlarla röportaj yapmışlardı. Ben de izleyemedim. Aynı günün akşamına kaldırdılar. bdsmli videonun arka planına ilahi koydular diye olay olduydu. Ben de geri koysunlar da izleyeyim diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Boldpilot seyrederken gözümden yaş geldi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 bdsm feci kotuydu la. ilahi vs degil de kendisi vasatin altinda bisi. gerci (mesela bu son videodaki gibi) ben asiri zevk almiyorum (gozlerim falan dolmuyor abi benim) mesela arabada otururken yapilan cekim, vasat. gizli kamera gibi. kurgu vs bana hitap etmiyor sanirim cafe acmak serisi vardi falan. cok guzeldi. o donemde yaptiklari islerin cogunu begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Ben atlaya atlaya izledim sekiz yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 bdsm serisi videoya konuk olanlar tarafından da begenilmemiş kurguda kesmişler bizi kötü göstermişler diyorlar. videoyu yapmaya yardımcı olan editörude kovmuslar video yayınlanmadan calısmanın ustune falan konmaya kalkmıslar iddaa ettiğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Bunların editlerini kim yapıyorsa değiştirsinler. Video üzerindeki müziğin sesinin yükseliğinden videodaki diyaloglar anlaşılmıyor ve tüm videolarında böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Rewendor said: O neymiş ya, Türkiye'de bdsm mi var? Yoksa ekonomiye politikaya falan yapılan benzetme mi? türkiye'de bdsm = biraz daha salçalı makarna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 bomonti vidyosu güzel gidiyordu ama 'moruk iyi yer çünkü yemeksepeti kullanılmıyo anlatabiliyor muyum :)))' diyen bebe bitirdi tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 bişeyi de beğenin ya asdfgh atatürke benzeyen adam ile ilgili bir videoyu oturup sıkılmadan izleyeceğimi tahmin etmezdim. sonunda boğazım bile düğümlendi. çok kaliteli iş çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 işleri güzel ama ben izlemiyorum bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 sen boş adam olduğun içindir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 ben bu youtuber lar ile yaptıklarını da çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 haci at izlerken aglayanlar, ataturk'e benzeyen ama cok da benzemeyen cikarci amcayi izlerken gozleri dolanlar. nasil insanlarsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Gözümün dolmasının sebebi adama karşı hissettiğim acıma / merhamet duygusu şahsen. Adamın tek özelliği Atatürk'e benzemek, halbuki kekonun teki :) O yaşadığı kimlik bunalımı, ego git gelleri, içindeki eziklik vs. Üzüldüm adama yani, VAY ATAM diye ağlamaya başlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 adama üzülecek ne var sürekli takım elbiseli takılması dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 yüzüklerin efendisinde ağlayan adamlarız biz. erkeğin göz yaşının somut bi sebebi olması gerekmiyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 ben danerisin ejderi stadyumun tepesine inince ağladıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar