Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

140journos

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Türkiye'deki dominatrixlerden 2 dene bulmuşlar. Onlarla röportaj yapmışlardı.

Ben de izleyemedim. Aynı günün akşamına kaldırdılar. bdsmli videonun arka planına ilahi koydular diye olay olduydu. Ben de geri koysunlar da izleyeyim diye bekliyorum.
Mesaj tarihi:
bdsm feci kotuydu la.

ilahi vs degil de kendisi vasatin altinda bisi.

gerci (mesela bu son videodaki gibi) ben asiri zevk almiyorum (gozlerim falan dolmuyor abi benim) mesela arabada otururken yapilan cekim, vasat. gizli kamera gibi. kurgu vs bana hitap etmiyor sanirim

cafe acmak serisi vardi falan. cok guzeldi. o donemde yaptiklari islerin cogunu begendim.
Mesaj tarihi:
bdsm serisi videoya konuk olanlar tarafından da begenilmemiş kurguda kesmişler bizi kötü göstermişler diyorlar. videoyu yapmaya yardımcı olan editörude kovmuslar video yayınlanmadan calısmanın ustune falan konmaya kalkmıslar iddaa ettiğine göre
Mesaj tarihi:
Bunların editlerini kim yapıyorsa değiştirsinler. Video üzerindeki müziğin sesinin yükseliğinden videodaki diyaloglar anlaşılmıyor ve tüm videolarında böyle.
Mesaj tarihi:
bişeyi de beğenin ya asdfgh
atatürke benzeyen adam ile ilgili bir videoyu oturup sıkılmadan izleyeceğimi tahmin etmezdim. sonunda boğazım bile düğümlendi. çok kaliteli iş çıkarmışlar.
Mesaj tarihi:
Gözümün dolmasının sebebi adama karşı hissettiğim acıma / merhamet duygusu şahsen.

Adamın tek özelliği Atatürk'e benzemek, halbuki kekonun teki :) O yaşadığı kimlik bunalımı, ego git gelleri, içindeki eziklik vs.

Üzüldüm adama yani, VAY ATAM diye ağlamaya başlamadım.
  • Yeni Oluştur...