Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 senko said: Oha sen bile terkedilsiysen burdakilerin agzina sicmasi normal kizlarin bide 40 kilo bi adam icin terk etmiştir allah bilir asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Daesu said: bide 40 kilo bi adam icin terk etmiştir allah bilir asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 senko said: Oha sen bile terkedilsiysen burdakilerin agzina sicmasi normal kizlarin Abi terkedilme dediği kız yumurtasını iyi pişirmeyince sinirlenip yemiştir kızı inanma sen ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 ailesi sikinti cikartiyorsa ve siz ikiniz de hala birlikte olmak istiyorsaniz o zaman bakalim degisecek mi aile die bakin. Eger nuhdiyor peygamber demiyorlarsa zor is. Bu arada iliskide sevgi kadar saygi da onemli. Birbirinize saygi duymalisiniz. Kavgalar genelde saygi yuzunden cikiyor, sevgi buyuk olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 dovmeciyle kim tanistirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 vivavale said: Topic de bisiler eksik ama bulamiyorum https://www.trthaber.com/resimler/56000/56771.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 iki insan arasındaki maskeler düşüp ilişki dinamikleri oluştuktan sonra onları değiştirmek çok, ama çok zor. aranızdaki etkileşim seni mutlu etmiyorsa, ne yaparsan yap olmuyor. olmadığı gibi daha da kötüye gidiyor sadece. özsaygını yitirmeden çözebilecek, katlanabileceksen birşeylere; ne mutlu. olmuyosa da kendini düşün herkesten önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Llama said: senko said: Oha sen bile terkedilsiysen burdakilerin agzina sicmasi normal kizlarin terkedilmeyen erkek yoktur abi yalan soyler beni bi terk etti 6 sene kendime gelemedim ben terkedilmedim henüz, selçuk da terkedilmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 ben de terkedilmedim. terkedilen eziktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 selçuk bildiğim kadarı ile erkek tarafından terk edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 WaNTeD said: dovmeciyle kim tanistirmis Daesu said: bide 40 kilo bi adam icin terk etmiştir allah bilir asd iyi denebilecek ortalar geliyor ama hala topicde bisi eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Daesu sert vurdu dönücem ona ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 xunn said: senko said: Oha sen bile terkedilsiysen burdakilerin agzina sicmasi normal kizlarin Abi terkedilme dediği kız yumurtasını iyi pişirmeyince sinirlenip yemiştir kızı inanma sen ona. ŞLJDLVSDİJFSDŞKSDİFKLFHSDGLŞFSGFSD BITCH BETTER PREPARE IT LIKE A KAYISI NEXT TIME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Llama said: senko said: Oha sen bile terkedilsiysen burdakilerin agzina sicmasi normal kizlarin terkedilmeyen erkek yoktur abi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Red said: Instagramdan silme de psikolojisinin seri bir şekilde düzeldiğini takip edersin rahat rahat tjfnf üniversitedeyken "mutluluktan kırılıcaz inanılmaz sevimliyiz biz öyle değil mi" çiftlerini evlendikten sonra stalklamaktan keyif alıyorum ben, sosyopat mıyım neyim amk -alınan kilolar -tatile gidilen kiralık villaların, kendi evlerinden daha çok fotoğrafı olması -bir çocuğun futbol takımı formasıyla yüzlerce çirkin fotoğrafı -deri ceketli adam - tuvaletli kadın - türbanlı nine ile ayışığında sohbetler -ciks mekandaki fotoğrafın yorumlarında ortaya çıkan uzak akrabaya verilen kaçamak cevaplar -orasından burasından kırpılmış fotoğrafların etiketlenenlerde orjinal versiyonlarının çıkması gece gözlerimi kapayınca şu görsel geliyor direk, evet https://store.donanimhaber.com/87/f5/e2/87f5e26261bf8896e1eece0378b54b3f.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Kayinvalide ile gidilen "annecigim ile avm keyfi" temali postlar oluyor bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skies Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Böyle durumlarda temel sıkıntı benlik kaybetmek genellikle. Her şeyi sanki tek bir kişiymiş gibi yapınca, kendilikten ödün verilince ve kişisel alanları minimuma indirince ister istemez insanların soğuma/çaba sarf etmeme/beraber kalmaya uğraşmama gibi kolaya kaçmalarını gözlemlemek gayet olağan. Sen sen ol, gelecekteki hiçbir ilişkinde kişiliğinin sparkından vazgeçme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 ustune dusersen kesin, %100 ayrilir. yol ver, ilgilenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyberial Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 https://cdn.pbrd.co/images/HOxtHMS.jpg?o=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Sene olmuş 2018 halen kız arkadaş depresyon vs sal gitsin. Binlerce yıldır aynı mevzular so overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 kizin depresyonu duzeldi mi instagramdan takip ediyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Yukardaki haber ne acaipmiş... Beyin yiyip, kanını içerek adam öldürmek 19 yıl mı sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 takip ediyorum. düzelmedi hatta son konuştuğumuz kadarıyla altından daha beter psikolojik şeyler çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 kırkı çıkmamıştır daha, sen ondan sonra gör sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ya pardon ama kızın aldatabilme ihtimali konuşuldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar