neutrino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 On 26.04.2022 at 08:21, KillJoy dedi ki: Pasha fencer kurmaya karar verdim, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 şu resmi aldığımdan sonra puanlar daha da düşmüş. ama bu tip dandik oyunların çıkmasının tek sebebi, metacritic'te "professional review" gözüken tiplerin holding yalaması yapmasından başka bir şey değil. Murat Oktay mesela incelemesinde 82 vermiş. "Diğer F2P oyunları gibi sürekli olarak harcamaya yönlendirmiyor" demiş, ama işin komiği, Pay to Win bile olamamış olması... 100 bin dolar harcıyorsun karakteri maxlamak için. böyle saçma bir oyun. 80+ üstü alabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 oyunun içine moba bile koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 casual oynayıp 200 dolar falan kazanmıştım ben de ya ıvır kıvır satıp ne saçmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Ya bundan zoom out falan yokmu çok yakın ya karaktere ekranda yer kalmiyor bune emk.birde leoric in ne ekmeğini yediler 30 senedir.dirilt dirilt öldür.ölümünde hayırlısı dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 yok sdf ilk gün yazdım önceki sayfalarda, pcde zor alışıyo o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 müzikler inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Clan var mi? Katilabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Olum arkadasim bisi soledi ama yanlis anlamistir herhalde dedim, para vererek skill slotu unlock etme diye bi sey var mi oyunda? Yani 4 skill slotumuz var ya 5e 6ya falan cikaramiyoruz dimi yok dimi ole bi sey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 varsa da niye şaşırıyosun telefon oyunu değil mi bu. 1 nisan şakası diye dalga geçiyodunuz, hepiniz salya akıtıp oynamaya başladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Aynen şu rezilliğe nasıl katlanıyorsunuz ilginç. 10 tane ayrı satın alma menüsü var, riftten çıkıyorsun zart diye %80 indirimli tırıvırı almak ister misin yapıştırıyor. Cosmetic harici 500 tane farklı şey satıyorlar, aldığın şey ne işe yarıyor açıklaması bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Siz ilk defa mı mobil oyunu oynuyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Yooo diablo'nun böyle rezil edilmesini içimize sindiremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Prensipler rezilde diablo serisi bu oyunla rezil olmadı Diablo 3 ile rezil oldu. Ben f2p single kafasıyla eğleniyorum valla arada, ladder, pvp vs kasmıyorsan gayet iyi content var 1 cent bile vermeden. Ayrıca oyun mobile in teknik olarak verdiği imkanlara göye kıyaslarsan içerik olarak d3 den çok daha iyi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 poe dururken sunu oynayan insanlara hersey mustahak ya, cart curt oyunlar hakkinda konusursunuz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 abi bazen elmayla armutu iyi karıştırıyonuz, poe'nin mobile'ı var da "yok yok diablo immortal daha iyi" mi diyor insanlar sdfg şu oyunun oynanmasının tek nedeni, mobile+pc cross play casual sıçarken rift farma gir, boş boş otururken instagram reels çöplüğüne düşeceğine aç diablo oyna kafası. Poe'nin mobile'ının olmamasının yanında, mobile versiyonu olsa bile bu casuallığa imkan tanımaz. ikisi de sırf aRPG diye olmayacak bi kıyas yani. ha gidip de "ımh şok güşlü olmalıyım" diye 1000 dolar yatıran adama müstehak tabii ki de o adam zaten poe oynayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 (düzenlendi) 4 saat önce, Seru dedi ki: varsa da niye şaşırıyosun telefon oyunu değil mi bu. 1 nisan şakası diye dalga geçiyodunuz, hepiniz salya akıtıp oynamaya başladınız. abi bana bedava bi eğlence sunuyor, ben belli bi yere geldikten sonra "mmmh para vermem lazım yoksa burayı geçemicem" demeyeceğim. geçemiyosam siler giderim yani para verdiğimiz oyunu ne için oynuyoruz? zaman geçirmek ve eğlenmek için. göbekten bağlanmıyorum herhalde hiçbir oyuna. bu da öyle. oynuyorum, eğleniyorum, arkadaşım telefondan ben pc'den yanyana girip dungeon yapıyoruz, eğleniyoruz. paywalla çarptığımız anda da sileriz. 300 lira verip oyun aldığımda bana 15-30 saat arası eğlence sunuyor. bu da casual boşluklarımı doldurarak bedavaya 15-20 saat eğlence sunacak. bu kadar yani. en azından benim için bu. parayla skill slotu açmak ise, eğer var ise bugüne kadar gördüğüm en pay2win olay, ona şaşırıyorum. en leş f2p oyunda bile böyle bi şey yokken burda varsa şaşırırım. para karşılığı legendary item satsa bu kadar etkisi olmaz benim gözümde. kısa bi google search'te buna dair bi şey bulamadım. herhalde arkadaş yanlış anlamış demek ki. bi de son edit: hiçbi zaman blizzard fanı olmadım. 1 nisan şakası falan diye ağlayan kesim, yıllarca blizzarda her wow pakedine 40 dolar + her ay 15 dolar bayılan kesim. ilk mobil diablo duyurulduğunda da "eh iyi, oynarız arada" dedim. o yüzden lütfen salyalı laflarınızı bliz fanboylarına saklayınız. me no blizört. mesela hedefin olan kesim, diablo 3'e RMAH NE AĞBİ BLİZART ABARTTI AMA KOTİK PARAGÖZ MMM diyip sezon sezon D3 oynayanlar. Ben oynamadım. Haziran 10, 2022 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Oyunlar biraz fazla mi ciddiye alınıyor sanki ya, keyif alıyorsan oyna geç, açmadıysa oynama yani ahdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 1 saat önce, Sparkcaster dedi ki: poe dururken sunu oynayan insanlara hersey mustahak ya, cart curt oyunlar hakkinda konusursunuz sonra Abi hep ayni oyunu oynamak da baydi arti herkes poe yi sevmek zorunda mi? Bu oyunda iste citir cerez mobil oyun d3 den de iyi yani beles icerigiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 6 dakika önce, MrLevie dedi ki: Oyunlar biraz fazla mi ciddiye alınıyor sanki ya, keyif alıyorsan oyna geç, açmadıysa oynama yani ahdgs e yani işte evet. biraz durum bu. takım tutar gibi oyun tutmamız lazımmış gibi bi durum var. ha paramı neye harcadığıma dikkat ederim orası ayrı. diablo franchise'ına kuruş harcamadım mesela. ama path of exile'a 250-300 liraya yakın para harcamışımdır. fakat bu şu anda diablo immortal oynamam için bir engel değil. şu an için beynim şöyle; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Dogru beyin yapisi bu zaten. Oyun hepitopu, diablo serisinin hayatimda nasil bir etkisi olabilir ki ruh hastasi gibi savunayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Elden ring seamless coop mode çıkmış gelin onu oynayalım, boşverin oynamayın bunu, içim almıyor, kutsalım oyunu ne hale getirdiler gaça yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Seviyorsan savunursun ya, ben oyun fanatikliği yapıp forumda cadı avına çıkmayı yanlış bulmuyorum. Ama işte Blizzin kendisinden RMAH geldiğinde diabloya karşı içimdeki son sevgi kırıntıları da kaybolunca şu anda gayet normal bi olay gibi yaklaşabiliyorum bu duruma. 1 saat önce, Xenocide dedi ki: boş boş otururken instagram reels çöplüğüne düşeceğine aç diablo oyna Ehueh evet oyunun en büyük fonksyonu bence de bu. Kaka oyunu işte, tuvalette uzun oturuyorsan gayet vakit geçirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 parayla skill / skill slotu açma falan yok ya. p2w'nin dahil olduğu kısım legendary gem farm olayı gördüğüm kadarı ile. oyunda d3 teki gibi rift mantığı var ve açtığınız riftleri crestler ile takviye ederseniz legendary gem ya da gem craft etmeye yarayan rune droplarını arttırıyor. legendary gemler de ek olarak rank 1 den 5'e kadar kasılıyor, craft materyalı da elinizde dupe olan gemleri kırarak elde ediyorsunuz falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 d4 iptal etmezler inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar