bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 11 saat önce, Silphatos dedi ki: adamı shadow yaptık başka klana girmiş, çok ayıp ahaha ya shadow olduktan sonra direkt davet geldi herhalde bu klan diye atladım. Klan ismi sordum şuraya yazmadı kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 çok değişik bi isim.. paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 hahaha adam utanmış işte paticik isimli klana girmeye niye zorluyorsunuz sfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Bana da invit atın lortlarım pilis. Çılanımız hala lvl20 küsur adamın giremediği çılan mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 evet o geri alınmıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Ben telefondan vakit gecsin diye girdim, sardi simdilik. Hangi serverdayim onu bile bilmeden takilanzi. Bnet: Januz#2500 neredeyseniz yol yordam gosterin gelirim. Tabi eger sunucu degistirilebiliyorsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 sanırım hepimiz sıçarken oynamalık, veya uzun süreli aile ziyaretlerinde ölüme doğru sıkılma yaşamamak adına yükledik ve oynuyoruz. Oblivion Knight serverında pati bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Abii, server degistirme varmis ama sifirdan karakter acma gg. Lvl 56 olmusum, daha da sifirdan baslayamam ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Utanarak invite istiyorum ben de ustoo#2754 diablo aşkım ağır bastı biraz oynuyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 o kadar cok server olmasi sacma ben hangisindeyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 ben bi üst acte geçemedim buglandı oyun, hafıza olmasına ragmen hafıza yok diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 lol ww'si bitince ölen barbara en çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 fikri 3 sene once nadasa atmis ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 P2w e ne zaman tosluyoruz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 (düzenlendi) pvp girmeye başlayınca. şöyle ölümsüzlük veren bir gem var mesela, aslında oyunda pvp oynamayacağım dediğiniz sürece p2w'in etkisini çok hissetmiyorsunuz. tabii leaderboard kascam, birinci olcam demiyorsanız. oyun zevkli ya. diablo 3'ten kat kat fazla içerik olması şaka gibi. diablo 3'te riftlerden başka yapacak hiçbir şey yoktu. bir de oyunun şu haline zibilyon tane sezon getirdi rezil herifler. internete kendini kapatan, bir şey okumayan, leaderboard ile işi olmayan biri gayet zevk ala ala oynayabiliyor. ha bir de monetization içeriklerinin göze sokulması var. dungeondan çıkıyorsun 800% value!!! bildirimi geliyor. o da moral bozucu f2p'ciler için. Haziran 7, 2022 Khiran tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Hayatim boyunca pvp sevemedim ve beceremedim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 (düzenlendi) Dun free for all deathmatch gibi bi event vardi aksam, nephalem cache mi ne. 100 kisi gelmis bu anda pvp arenaya dondu, sonda bi barbarla 1v1e kaldik ama kesti kim bilir blne cikti o kasadan rip.. pvpsi baya dandik ama ya oyunun zorunda olmadikca girmem shadow gorevi falan cikmadikca Yalniz yukarda yazildigi gibi d3den kat kat fazla content olmasi saka gibi Haziran 8, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 pve sini bitirmek sanirim mumkun degil. 60 olduktan sonra her gun yapilacaklar bitmez. d4 un isi zor bence bunu gecmek icin. raid, dungeon, party, shadow, immmortal, daily quests, paragon, pvp, bestiary, say say bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Work work https://immortal.maxroll.gg/resources/powering-up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 https://clips.twitch.tv/DoubtfulPuzzledAubergineArgieB8-yn-UE2umWCB7_hhd oyunda para veren de kazanamıyor yalnız sdfhdsf 10k doları geçmiş quin. 5 yıldızlı gem düşüremedi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Biz satabiliyormuyuz birşeyler bana vurmadan önce dolar ve euro kurlarına bakın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 rmah yok bunda. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 (düzenlendi) Şu devirde o eski rmah aynısı olsaydı deli para yapardık yalnız. Tek itemı 250 eurodan okutabiliyorduk Haziran 8, 2022 AmoRPHouS tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar