Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 gamer dediğin direk istenilen homeoffice tipi daha ne olsun .Bilgisayar başında olduğun sürece çalışma potansiyeli doğuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 (düzenlendi) 31 dakika önce, Gallant dedi ki: verseydin twitch linkini, aksama bekliyorum kizlar deseydin Yabancilar gamingten filan anliyorlar, bizde olsa "iyyyyy, evde oturup cocuk gibi oyun mu oynuyorsunuz?" direk sorumsuz insan damgasi. yabanci banka ile gorustum ama calisanlar el turco. CIO ve IT muduru kadinlardi bir de gorustuklerim ikisi de ayri ayri "gamer koltugu" lafini gecirdi. (kocam da harita yapiyor, render beklerken oynuyor dedi biri hatta) boyasam mi siyaha napsam? deri boyasi tutar mi? yoksa "tarzim bu" seklinde devam mi? Spoiler arkaya kitaplari tabii ki goruntu olsun diye yerlestirdim. Haziran 25, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Walla boya isine filan girme hic, yazin sicakta cikar ustunu filan boyar iyice ugrasirsin. Uzun sureli calistigim icin en rahati bu dersin en fazla. Buyuk ihtimal onlarinda evlerinde vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 On 25.06.2020 at 11:04, Goering dedi ki: yabanci banka ile gorustum ama calisanlar el turco. CIO ve IT muduru kadinlardi bir de gorustuklerim ikisi de ayri ayri "gamer koltugu" lafini gecirdi. (kocam da harita yapiyor, render beklerken oynuyor dedi biri hatta) boyasam mi siyaha napsam? deri boyasi tutar mi? yoksa "tarzim bu" seklinde devam mi? Gizli içeriği göster arkaya kitaplari tabii ki goruntu olsun diye yerlestirdim. tabii ki olduğu gibi kalsın. akılda kalman icin yapıyorlar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 On 25.06.2020 at 12:12, Gallant dedi ki: Uzun sureli calistigim icin en rahati bu dersin en fazla Abi en mantıklı ve anlaşılır cevap kesinlikle. Eve girdiğimizden beri yemek takımı sandalyesinde çalışıyorum sırtım ve belim kendinden geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Abi ben 1 ay dayanamadım öyle aldım ofisten koltuğu ekranı klavye mouseu geldim eve ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 pati uğurlu geldi, kaptım işi iki görüşmeyle. 3 hafta referans arastıracaklarmış. 35 yaşında yine bankada çalışıyor olacağım ama bu sefer donla evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Hayırlı olsun. Ne yapacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 banka'da hazine analisti ne yaparsa iste, biraz reporting biraz forex biraz muhasebe. (en cok finansa yetemeyen yazilimciya destek, onlarin yanlislarini duzeltmece.) yabanci olmadigim konular, forumdan buldular belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 1 saat önce, Goering dedi ki: pati uğurlu geldi, kaptım işi iki görüşmeyle. 3 hafta referans arastıracaklarmış. 35 yaşında yine bankada çalışıyor olacağım ama bu sefer donla evden oh mis, hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 @Goering hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Helaaaalll!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Aha meslektaşım hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Tebrikler :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 On 03.07.2020 at 15:06, Goering dedi ki: banka'da hazine analisti ne yaparsa iste, biraz reporting biraz forex biraz muhasebe. (en cok finansa yetemeyen yazilimciya destek, onlarin yanlislarini duzeltmece.) yabanci olmadigim konular, forumdan buldular belki de artık açıklayabilirim belli ki, forumdan haberi uçuran bendim hayırlı olsun, süper haber, hele şu dönemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Estonya'da dijital şirket kurmak hakkında bilgisi yada firma kurmuş olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 pek karli degil. kurmak kolay, ne icin lazim? vergi avantaji mi yoksa avrupa sirketi prestiji mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 hem vergi avantajı hemde muhasebeci ücreti vs. için, ayrıca avrupa birliği prestiji de artısı. zaten avrupaya çalışıyorum çoğunlukla. Sabit yüzde 20 vergi var diye okudum internetten, vergi dışında ekstra gider var mı onu merak ediyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 KÇÖ de olanlar var ise ekim sonuna kadar uzatıldı. ocak ayına sarkması bekleniyor. kötü yanı kçö olanların işssizlik maaşı eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 (düzenlendi) İşsizlik maaşından düşme olayını kaldırmıştılar diye biliyorum ben? Spoiler İŞSİZLİK ÖDENEĞİ AYARI Kısa çalışma uygulamasından yaklaşık 3.5 milyon kişi yararlandı. Bu sayı, sigortalı çalışanların dörtte birine karşılık geliyor. Bu kişilere nisan, mayıs ve haziran ayları için 13.5 milyar lira ödenek verildi. Haziran ayı ödemeleri devam ediyor. Kısa çalışma ödenekleri İşsizlik Sigortası Fonu’ndan karşılandığı için, normalde işçinin işsizlik ödeneği sürelerinden düşülüyor. Örneğin, son 3 yılda 1080 gün primi bulunan işçinin 10 ay işsizlik ödeneği alma hakkı bulunuyor. Bu işçi 3 ay kısa çalışma ödeneğinden yararlanmışsa işsizlik ödeneğinden yararlanma hakkı 7 aya düşer. Kısa çalışma sürelerinin işsizlik ödeneğinden mahsup edilmemesi konusunda Cumhurbaşkanı’nın karar alma yetkisi bulunuyor. Cumhurbaşkanı Kararı’nda, yasadaki yetkiye dayanarak kısa çalışma ödeneği sürelerinin işsizlik ödeneği sürelerinden mahsup edilmemesi kararı alındı. Covid-19 kapsamında kısa çalışma ödeneğinden yararlanan bir işçinin önümüzdeki 20 ay (600 gün) içinde işsiz kalması durumunda, kısa çalışma ödeneğinden yararlandığı tarihteki son 3 yıllık döneme ait prim gün sayısına bakılarak işsizlik ödeneği süresi tespit edilecek. Bağlanacak işsizlik ödeneği ise işsiz kaldığı tarihteki değil, kısa çalışma ödeneği bağlanan tarihten önceki son 120 günlük dönemde aldığı brüt ücret üzerinden hesaplanacak. Söz konusu brüt ücretin yüzde 40’ı oranında işsizlik ödeneği bağlanacak. Başka bir ifadeyle, kısa çalışma ödeneğinden yararlanmış işçilerin işsizlik ödeneğinin süresi açısından bir kayıpları olmayacak. Ancak, işsizlik maaşları bir miktar düşük olabilecek. https://www.haberturk.com/kisa-calisma-odenegine-issizlik-maasi-ayari-2729245-ekonomi Ağustos 31, 2020 ad3m tarafından düzenlendi link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 (düzenlendi) On 03.07.2020 at 14:51, GERGE dedi ki: Hayırlı olsun. Ne yapacan? 60-70 sistem var ben 2-3'u icin bddk analyst / betatester (compliance tamamens) edit: bankalarici bakiyorum, forex/us equity burada yazdiklarim kendi goruslerim Eylül 4, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 @Goering sence abdde rüya bitti mi yoksa kasıma kadar bir dalga daha götürecekler mi kanalı? firesale vakti geldi mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, goldbären dedi ki: @Goering sence abdde rüya bitti mi yoksa kasıma kadar bir dalga daha götürecekler mi kanalı? firesale vakti geldi mi... deli dolu. aya götürüler valla bizde bile hala alıyorlar bu kadar kötü habere karşı Eylül 5, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 (düzenlendi) tesla, apple toparladi da gerisi iyi gozukmuyor. tesla $400'de tutundu gibi bu iyi. pzts banka tatili, sali acilcak piyasa. ben maldayim. Eylül 5, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar