Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 11 saat önce, razzRaziel dedi ki: empati kurdum ama işe yaramadı. biz gezi yaparken playstation 4 tüm hız satışa açılmış çılgın gibi kampanyalarla preorder basıyordu. hadi bizi geçtim acaba afrika'daki siyahiler için hiç tweet attılar mı? atacaklar mı? yukarıda da dediğim gibi hedef kitle önemli, konsol satışlarının tırt olduğu yerler değil. neyse adamlar pazarlamasına bakıyor hadi onu anlarım da, siz neyi tartışıyosunuz abi yukarıda? ps5 konusunda? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 dükkan dediğim büyük markalar, hazır giyim elektronik vs bu arada. mahallenin laz bakkalı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 1 dakika önce, Cokomantis dedi ki: dükkandan çalmakla senden çalmaları aynı şey değil ki looterın dükkan / ev ayrımı yapacağı garantisini verebiliyor musun? depremde millet enkaz altında iken bu ayrım yapıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 pratikte yamyamlanıyor ona bişey demiyorum, dün discord'a koydular mesela işte camdan thumbs up dudes yapan adamın camını taşlıyorlardı da adam "wtf we're on your side assholes" diyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Dukkan birilerinin malı değil mi? Sigortalı hep bunlar diyorsanız o da bir şekilde o vatandaşa gelir dayanır eninde sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Geziye katılan yüz kişi yağma yapmış olsa, bu hak taleplerini geçersiz mi kılacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Hayir ama konunun sekli kaymisti gezi olaylarında bile ilk baslatanlar sonradan cigrindan cikti diyo. Cunku her taraftan her sorunlu insan katılmaya başladı PKK propagandası bile yapiliyodu bi ara. Bunlar olunca konu asil sebebinden sapiyo hükumette bunu iyi kullanırsa toplumu daha çabuk kabullendiriyo. su an millet onune gelen dükkanı yagmaliyo sahibi siyahi olsa da olmasada sırf zarar vermek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Evet ama bu engellenebilir bir şey değil, yüzbinler milyonlar katılırsa abuk subuk insan da olur içinde. Resme nereden bakıldığı bakanın amacıyla alakalı. Bu mantıkla Fransız devrimini bile tü kaka edersin. Hatta ben bir adım öteye gidiyorum temel hak talepleriyle ilgili bir gösteride katılanların tamamı vandalizm yapsa dahi o hak talebini kirletmez bu. Köle isyanı olunca niye zinciri kırdı, sahibinin malına zarar verdi diyecek halin yok sonuçta. Zaten bu tür hareketlerin orta yolcuları korkuttuğu bir gerçek. 68 sonrası hem Fransa hem ABD'de, en hareketli geçtiği ülkeler, hemen sağcılar seçim kazandı. Bizde zaten maddiyatçılar üç gün destekledim ayağı yaptı. Ama bu hareketler kalıcı etki yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 (düzenlendi) 18 dakika önce, eldar dedi ki: Hatta ben bir adım öteye gidiyorum temel hak talepleriyle ilgili bir gösteride katılanların tamamı vandalizm yapsa dahi o hak talebini kirletmez bu. Köle isyanı olunca niye zinciri kırdı, sahibinin malına zarar verdi diyecek halin yok sonuçta. Abi kafan mi güzel git devlet binalarını Yik talan et özel isletmeyle ne isin var gecen videosu vardi zenci yaşlı adamın dukkanini yagmaliyolardi adam diyoki bende sizdenim neden Boyle yapıyorsunuz. Surda yapılan vandalizm ve yagmayi kimse bana legallestiremez. Su an bu yagma yapan insanlar yüzünden bak protesto degil tamamen yagmalar yüzünden eyaletlerin tamamına yakıninda saat 10pm-5am sokağa çıkma yasağa var. Bende polisin yaptigine karsiyim tabiki ama bunun sonucundaki yagmalarda neden benim hayatim kisitlaniyo neden o saatlerde is yapan mekan restoran vb zorla kapatiliyo. Su an Korona yüzünden bende dahil 30m kisi 4 aydır issiz devletten yardim bekliyor. Üstüne bi de bu olaylar başladı devletin asil yapması gereken korona sonrasi ekonomik adimlarin hepsi daha geçe kaydı otomatik olarak. Haziran 3, 2020 Valvyn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Mesele senin polisin yaptığına karşı olman değil, mesele senin, benim, burada isim önemli değil, adaletsizliği görüp bilip kılımızı kıpırdatmamız. Adaletsizliğin mağduru için senin yüzünden dükkanımı açamadım, otobüs durağını kırdın falan anlamsız kalıyor. Yağmacı olmayan çoğunluk protestocu bile bence bunu bu yüzden pek dert etmiyordur. Senin için dükkanın açık kalmasının sosyal adaletin sağlanmasından daha önemli olması bence doğal ama protescuların bunu umursamasını bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 tim evinden aldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 (düzenlendi) gaming console was listed on Amazon UK with a price tag of £599.99 ($760/€670) leak.. Haziran 11, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 800GB olacak temel model, o sayfada 2TB yazıyor, bundle mı o da belli değil. Pek bir anlamı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 çog para ya verilmez. böyle über bi bundle yapmalari lazim persona5 skin theme falan anca düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 (düzenlendi) Çıkış öncesi her şey böyle zaten, umurunda olmayan parayı gömüp release'te hemen edinmek isteyenler, satıcının safe olarak belirlediği yüksek fiyattan alıp geçiyor işte. Haziran 11, 2020 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 benim vereceğim maximum 500€ olur 1€ üstünü vermem 3yil beklerim gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Amazon ve sony tarafından yalanladı o listing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 43 dakika önce, Fin dedi ki: benim vereceğim maximum 500€ olur 1€ üstünü vermem 3yil beklerim gerekirse. para birimi rakamdan once yazilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Tr de arkada uk usa vs önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 TR'de de ön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 14 dakika önce, GERGE dedi ki: TR'de de ön. https://eksisozluk.com/entry/28694608 TDK başkanı arka demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Sembol öne yazılıyor, kısaltma veya kendi adı arkasına. $40 === 40USD gibi. Aynisi TRY icin de gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 (düzenlendi) arkaya yazınca anlaşılmıyor mu diye düşünüyorum ? çok önemli bi kural değil gibi aynısı try için geçerli değilmiş tdk ya göre yeni ₺ simgesi sayıdan sonra yazılması uygunmuş Haziran 11, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar