neutrino Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 On 29.08.2019 at 17:58, goldbären dedi ki: kopsun abi çizgiroman kutsap kitap mı? esnek olsun ne olacak. güzel ve katmanlı olduğu sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 o ne yaf açken bile sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 batmanin yenisi de standalone olacak. isteseler her türlü bağlarlar bu ikisini. önemli olan başarısı. Trivia The Batman (2021) will no longer be part of the DCEU, but a stand alone movie. Darren Aronofsky was at first being interested by the studio to direct the new film. ( dayum son ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 yok ya o gebeş de çarpık bir din inanç kafasında bu aralar, absürd bir kadercilik falan yükler filme kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 william friedkin ile aslında bi röportajında dinlere inanmadığını ama mistik şeylerden, yaratılış hikayelerinden ilham aldığını söylemişti. kendince bi şablona sokup farklı değerler vermeye çalışıyor. derdi benim için önemli değil pek güzel anlatıyo iyi çekiyo her türlü sevdiğim bi yönetmen. fountain özellikle yapıtaşı gibi eser. hani şöyle geriye baktığında batman filmine katkısı nasıl olur diye düşününce oturtamıyorum kafamda, sadece ismine güveniyorum. gerçi çekilmiş gitmiş adam olmayacak şeyi konuşuyoruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 ben de seviyorum ama noah faciası, ve mother'ın "dinlere inanmıyorum ama bir güç var" kafası ne kadar metaforla kaplasan da bana battı. aşırı seküler takunyalı görünce ezmek isteyen biriyim diye belki de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 noah bok gibiydi ama mother! için farklı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Venedik film festivalin de altın ayı kazanmış film gümbür gümbür geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Altın aslan, iştahım iyice kabardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Ahah pardon altin aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 İsmet İnönü'nün hayatını dünya standartlarında örnek gösterilecek kadar yetkin şekilde iyi anlatan bir film çekilse, ama içinde tek bir sahnede bile Atatürk gözükmese ve hatta ondan tek cümleyle bile bahsedilmese, yönetmen "Ben bu filmde sadece İnönü'yü anlatmak istedim, tek meselem buydu, bu film diğerlerinin çektiği gibi bir Atatürk filmi de değil zaten" dese ne hissederdiniz? Onu merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Random post generator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 kimyasalları bize de musallat etmeyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 patiye eşbakanlık sistemi mi geldi herkes mod C-C-C-Combo Breaker! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 hic himmler'le ilgili bir film goruyo musunuz, hep hitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 (düzenlendi) thanos filmi bekliyorum şimdi, avengers olmadan. Eylül 13, 2019 MrLevie tarafından düzenlendi son iki postta mod eksikliği olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 eternals. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 bu sefer iyiler kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 2 saat önce, Akuma_Blade dedi ki: İsmet İnönü'nün hayatını dünya standartlarında örnek gösterilecek kadar yetkin şekilde iyi anlatan bir film çekilse, ama içinde tek bir sahnede bile Atatürk gözükmese ve hatta ondan tek cümleyle bile bahsedilmese, yönetmen "Ben bu filmde sadece İnönü'yü anlatmak istedim, tek meselem buydu, bu film diğerlerinin çektiği gibi bir Atatürk filmi de değil zaten" dese ne hissederdiniz? Onu merak ediyorum ben. abicim amma ağladın izlemezsen izleme batman da batman ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Batman olmaması iyi olmuş bence bıkmıştık Batmandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 batman zaten bariz zayıf karakter, hep öyleydi. elinde silverspoon ile doğmuş entitled herifin teki. nolan boşuna demedi joker olmasa batman olmaz diye, o yüzden onsuz da olur. adam bildiğin düzeni olduğu haliyle zengin beyazların elinde tutmasını sürdürme peşinde. batman seven halkın düşmanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Akuma'nın odasında dev Batman posteri var kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 3 saat önce, Akuma_Blade dedi ki: İsmet İnönü'nün hayatını dünya standartlarında örnek gösterilecek kadar yetkin şekilde iyi anlatan bir film çekilse, ama içinde tek bir sahnede bile Atatürk gözükmese ve hatta ondan tek cümleyle bile bahsedilmese, yönetmen "Ben bu filmde sadece İnönü'yü anlatmak istedim, tek meselem buydu, bu film diğerlerinin çektiği gibi bir Atatürk filmi de değil zaten" dese ne hissederdiniz? Onu merak ediyorum ben. yani batman ile karşılaşmadığı bir hikaye olması evet garip çünkü joker bildiğim kadarıyla başka herolara musallat olan biri değil. dahası bu filmde anladığım kadarıyla hiç hero yok, o bakımdan da değişik. izledikten sonraya saklıyorum kesin yorumumu yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 ayrıca o argüman invalid çünkü manor bahçesinden anası babası ölmüş bruce wayne'i gıdıklıyor trailerda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar