goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 komboların kurutma performansı kötü genelde, kurutma makinesi olarak bakmamak lazım.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 abi alet ısıtıyor kurutmak için, yüksek sıcaklıkta yıkayamadığın hiçbişeyi kurutamıyosun zaten, bi kere bi kollarında süet olan bi gömleği kuruttum, o kadar komik bişey çıktı aklın durur.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Esh said: Benim budapestede alacagim evde de mancave im var, bahceye kapisi var falan. Bakalim nasil yapicam. Sen yap da biraz fikrim olsun zenginlik güzel şey
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 baslik degismeden once atilan postu quotelayinca guncelde eski baslik adi cikiyo sanirim hsmf
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 4 yıl önceki halimi gördüm :( Şimdi çocuk odası oldu en son ikinci el ikea'nın en küçük masasını aldım(73cm genişlik) , ayda 1-2 kere pc'yi açıyorum..
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 dEaThMooN said: 4 yıl önceki halimi gördüm :( Şimdi çocuk odası oldu en son ikinci el ikea'nın en küçük masasını aldım(73cm genişlik) , ayda 1-2 kere pc'yi açıyorum.. HAYIR HAYIR VE HAYIR. https://i.imgyukle.com/2018/07/25/QfZsq.png
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 aktiftablet said: Herşey nasıl atılıyor? Etiketlerine baktın mı hiç :D Benim makine kombo olduğundan 8kg yıkayıp, 4 kurutuyo. İllaki bi çamaşır odası gerekiyo. Ütü yapmaya falan üşenince patlıyo oda İşte bakmıyorum, çok da sorun olmuyor :) Bizim kurutma ayrı makine, uzun süreli düşük devir programda sabit duruyor. 7 kg çamaşır, 7 kg kurutma var. Direkt atıyoruz biz, ilk kurutma sonrası biraz çekiyor ama minimal bir çekme yani düdük gibi olmuyor, o yüzden sorun yaşamadık genel olarak.
µh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 ilk kurutma fabrikada yapilir esasinda, cekmemesi lazim normalde ama tr icine yapilan uretimlerde uretici daha az dikkat ediyor olabilir kurutma makinesi olayina bizde kullanimi az diye.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 konu bile camasirliga dondu, odanin donmemesi imkansiz.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Şükrü sana inat boşanma pahasına odamı vermeyeceğim lan.
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 dEaThMooN said: 4 yıl önceki halimi gördüm :( Şimdi çocuk odası oldu en son ikinci el ikea'nın en küçük masasını aldım(73cm genişlik) , ayda 1-2 kere pc'yi açıyorum.. bozmayın moralini, gaza gelmiş, hevesini alsın işte. senin yapamadığını yapsın ne güzel, sonra bi başlık açılır eşyaların bi kısmı satılır buralarda bizim de evde ilk taşındığımızda misafir odasına convert edebilecek hobi odası yapmak için ayırdığımız oda vardı, uzun bi süre 4 duvar dibinde kolilerin/eşyaların yığılı durduğu, odanın ortasında çamaşırlığın bulunduğu ve kenarda ütü yapılan bi oda olarak kullanıldı. yeni yeni toparlandı oda, son bi iki parça kaldı kaldırılması gereken
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 sipeyskeyk said: Şükrü sana inat boşanma pahasına odamı vermeyeceğim lan. yenge bu dediğini duysa senin mağara obruğa dönüşür bence.
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Ev 2+1 demissin, cocuk olunca o oda yalan olur. Yazarsin buraya cocuk odasi takimini nereden aldiniz diye.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 çocuğu olunca o zaman düşünür artık bırakın adam bi newly wed tadını yaşasın. topicte her sayfada 3 kere fln yazılıyor galiba bu artık bu konuda bi anlaşın bence.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Ev 2+1 demedim yau Ev 3,5 + 1 dubleks, herkese yetecek kadar yer var. ayrıca çocuk nein.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 (tu) Black-ice said: çocuğu olunca o zaman düşünür artık bırakın adam bi newly wed tadını yaşasın. topicte her sayfada 3 kere fln yazılıyor galiba bu artık bu konuda bi anlaşın bence. herşeyin zamanı var, bunları yapmanında tam zamanı. Gecikirsen yapamazsın yani.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 abi ev bakmaya başladığımızdan beri bir kriterdi bu :D gecikirsem iş biter dediğin gibi, eve taşındık, hemen gittim masayı bilgisayarı kurdum (YATAKTAN ÖNCE), köpekler alanını belirlemek için işiyor ya o hesap asşkljasfa
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Black-ice said: çocuğu olunca o zaman düşünür artık bırakın adam bi newly wed tadını yaşasın. topicte her sayfada 3 kere fln yazılıyor galiba bu artık bu konuda bi anlaşın bence. :D Tamam sustuk, tadini yasasin :)
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 aynen, her şeyin bir zamanı var, hanım "lan evlenme hayalini gerçekleştirdik, artık çocuk yapmalıyım yaşım geçmeden, acaba fırsat mı kaçıyor" diyene kadar istediğin oyunda istediğin karakteri bu iki sene levelladın levelladın, gerisi bebek telsizi.
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Çocuk 3 yaşını geçince o sorun da azalıyor. Kendi kendine yetebilmeye başlıyor bazı şeylerde falan, okul vs. derken akşam 9’da yatıyorlar.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 buzzkiller sınız. direkt çamaşır odası yapıp köşesinde duvara yaslanıp ağlayacağım.
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Süpürge ve viledayı da koyarsın, mis mis.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 çocuğu bir an önce yapıp, erkenden 15 yaşına getirip multide tokatlamak en akılcı yatırım abi bence :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 pc masası küçük olması iyi olmuş çünkü ütü masasına yer lazım
Öne çıkan mesajlar