Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 duvara delik açılmasın diyedir belki istemiyorsa ev sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Fırfırı açıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 "roket adam" said: Al benden de o kadar. Geceleri 28-29, sabah 7-10 arası 35-36 oluyor (o saatlerde direkt güneş alıyor ev), kiracı olduğum için klima da taktıramıyorum. Parkede falan yatıyorum serinlemek için. abi bu nasil bir sefillik, ev sahibi taktirma mi diyor ciddi ciddi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Llama said: duvara delik açılmasın diyedir belki istemiyorsa ev sahibi abi duvarı delmek ile kiracılığın ne alakası var. ya girerken boya yaptırırsın yada çıkarken. girerken yaptırdıysan ztn kirli bırakma hakkın vardır sorun olmaz delik melik. e çıkarken yaptırmak üzere anlaştıysan da çıkmadan yapılacak olan badanada delik melik kalmaz. biz herşeyi yapıyoruz valla eve. girerken kirli aldık boyattık. çıkarken de öyle bırakıp çıkıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 sabonis said: şu 36 derece sıcakta "esiyor püfür püfür işte" kafası tam tonton teyze kafası ya. esiyormuş.... sen sıcaktan başkaları kadar rahatsız olmuyorsun hacı olay o, esmesinin büyük bi etkisi yok yani. Bu hem bilimsel, hem de tecrübesel olarak yanlış. Önemli olan yalnızca havanın sıcaklığı değil vücuttan atılan ısı enerjisini alma kapasitesi. Durgun hava, vücudundan attığın ısıyı x kadar absorbe edip hissettiğin sıcaklığı atıyorum 1 derece kadar düşürüyorsa hareketli hava 2x kadar absorbe edip 2 derece kadar düşürür. Detay hesabı yapamam tabi de, düz mantık aynı sıcaklıktaki hava esiyorsa daha serin hissettirir. Yazın yılda 2-3 defa klima açıyorum, o da esmeyi kestiğinde. O günle önceki günün sıcaklık olarak bi farkı yok, ama hava hareketi olmayınca bu defa ortam sıcaklığını düşürmek gerekiyor ki rahatsız etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 uk de yaniyoruz biz de, ulan ben geldigimden beri ankara iklimine dondu ulkenin iklimi. kisin deli.gibi kar yagdi, yaz yagmursuz geciyor. guyya bugun ılık olucakti. yildim yemin ederim. tabi ulke sineklik denen seyin icadindan da bir haber olunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Emre333 said: uk de yaniyoruz biz de, ulan ben geldigimden beri ankara iklimine dondu ulkenin iklimi. kisin deli.gibi kar yagdi, yaz yagmursuz geciyor. guyya bugun ılık olucakti. yildim yemin ederim. tabi ulke sineklik denen seyin icadindan da bir haber olunca.. sinek yokki olm bulunduğun yerde senin lağımda mı yaşıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 İskenderundan selamlar Ofiste klima çalışıyor ayağa kalkıp oturunca terlemeye başlıyorum lanet bir nem var buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 sabonis said: şu 36 derece sıcakta "esiyor püfür püfür işte" kafası tam tonton teyze kafası ya. esiyormuş.... sen sıcaktan başkaları kadar rahatsız olmuyorsun hacı olay o, esmesinin büyük bi etkisi yok yani. Yoo.. Ben sıcaktan nefret ederim. 11 yıl İzmir'de kaldım. Hangi durumda sıcaktan uyunmaz hangi durumda uyunur biliyorum. Hacı bizim ev esiyor. Hani bas bayaa esiyor. Bak bu kelimeleri yazarken bile perde rüzgarın etkisiyle kabarıyor. Bizim evin 2 yan sokağı boğaza denk geliyor zaten. Civardaki yapılaşma 2-3 bazen 4 katlı yalılar ya da gecekondular şeklinde.. Boğazdaki tüm esinti bizim eve kadar gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 izmirde yaşıyorum. son 6 yıldır her yaz günü öğlen 1-5 arası dışarlarda oluyorum. iş gereği her gün uzun kollu gömlek ve pantolon giyiyorum. üstüne üstlük 60 kiloyum. hayatımda ağzımdan çok sıcak pff lafı çıkmıyor artık tamamen adaptasyonla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Black-ice said: üstüne üstlük 60 kiloyum Abi zaten bu yüzden sıcak demiyorsun. Boy 1,40 falan değilse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Klima 18 derece + full fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Çok soğuk olduğu için yorgana sarılıyorum pencere de açık xdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 o ne saçma bir uyuma şekli abi asdafdas, en kısıkta 25 derece yap cıbıl cıbıl uyu işte yorgan morgan ne adsafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Abi ben çıplak uyuyabiliyorum sadece zaten ortamın soğuk olması lazım uyumam için o yüzden odanın iklimini kışa çevirip yorganla uyuyorum kdjdjdjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Bi de bişeye sarılmadan uyuyamıyom hatun yoksa işte yorgana yastığa dayıyom uyurken dndjsjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 odayı klima ile soğutup pike ile yatmak en güzeli. tabii klima otomatik kapandıktan sonra o pike üzerinde kalıyor sabah popo teri ile uyanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 yorumların arasında hızlıca uyumuyoruz akila postu aradım, görmemiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Aceace said: sabonis said: şu 36 derece sıcakta "esiyor püfür püfür işte" kafası tam tonton teyze kafası ya. esiyormuş.... sen sıcaktan başkaları kadar rahatsız olmuyorsun hacı olay o, esmesinin büyük bi etkisi yok yani. Yoo.. Ben sıcaktan nefret ederim. 11 yıl İzmir'de kaldım. Hangi durumda sıcaktan uyunmaz hangi durumda uyunur biliyorum. Hacı bizim ev esiyor. Hani bas bayaa esiyor. Bak bu kelimeleri yazarken bile perde rüzgarın etkisiyle kabarıyor. Bizim evin 2 yan sokağı boğaza denk geliyor zaten. Civardaki yapılaşma 2-3 bazen 4 katlı yalılar ya da gecekondular şeklinde.. Boğazdaki tüm esinti bizim eve kadar gelebiliyor. olm illa esiyordur da. benim bu havalarda rahat etmem için 10 saniyeden fazla durmadan esmesi lazım. öle bişi de ben bugüne kadar görmedim hiçbir evde. 2 dakka eser 5 dakka durur yani. öle olunca da ben otomatik terlemeye başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Bugün sabaha karşı bi uyandık öyle bi soğumuş ki hava yorganla bile üşüyorsun. Uyanabilsem gidip balkonu falan kapatacaktım o derece. Neyse sonra yorgana iyice sarınıp devam ettim uyumaya, sabah biraz ılınmıştı hava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Saeros said: normalde kafayı koyarım 5. dakikayı göremeden uyurum 2 saat yattım, açtım telefondan bişeyler izledim falan, yok. pes ettim kalktım sonunda, artık gündüz dükkanda nasıl uyanık kalıcam onun hesabını yapıyorum. APTAL HERİF YATMADAN TELEFONA BAKILIR MI BEYNİN ANCUKLANIYOR ÖYLE ÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=U48urJR4Mco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 yuzustu yatip klimayi sirtina gelecek sekilde ayarlayacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 vivavale said: İskenderundan selamlar Ofiste klima çalışıyor ayağa kalkıp oturunca terlemeye başlıyorum lanet bir nem var buralarda sdf gecen sene püfür püfür gidiyoruz otobanda camlar acık, iskenderuna gelince bi panik oldu herkes, lan noluyo nefes alamıyoruz. iki üç gün alışana kadar timsah gibi gezdik. hani alışılmıyor da salıyorsun artık kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar