Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 elmalı tart vardı bk de eskiden dondurmalı alabiliyordun o cok güzeldi ama şimdi olsa yemem şekeri bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 yıllar öncesinde McDonalds'ta patates çatalı veriyorlardı diye aklımda kalmış, benim kafa o kadar gidik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 yağı değişti suyu değişti tamam kabul. ama bi "1994'teki malzemelerle yapılmış mcchicken" bi de "şimdiki mcchicken" yemek istiyorum arka arkaya. ak göt kara göt çıksın ortaya. ne kadarı nostalji, ne kadarı gelişmekte olan çocuk beyninin etkisi, ne kadarı malzeme kaynaklı görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Simdiki daha lezzetlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 ne yagi ne tavugu. en buyuk fark kaplamasında. burger king de degistirdi. seneler oldu. nasil bir artiktan yapiyorlarsa unu galetayi basmak luks gelmis. cin yemegi endeksi gibi bu da. franchiselarin kalitesindeki dususle turkiye'nin notunu verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Esh said: Abi degismeyen bi rocco nun penis boyu kaldi o donemden. Geri kalan butun lezzetler degisti abi ahahhahaha.. helal, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Dragonfire said: Black-ice said: fotolu anlatım yenisi http://fewdsnobs.com/wp-content/uploads/2016/05/IMG_20160509_143452155.jpg eskisi https://thenypost.files.wordpress.com/2017/04/nugs.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1 ikinci resim mcnuggets değil bildiğin superfresh keskinoğlu tier hazır nuggets. mc de hiç öyle ince harç olmadı. ama lezzetliydi evet. her menünün yanında olmazsa olmazdı. yanında da körisos. İkinci resim tam 90'lardaki Nugget'ın tarifi değil ama aşağı yukarı böyle bir ürün vardı. Daha çıtır ve kaplaması kalındı net olarak. Daha "Crispy" idi ürünler özet olarak, şu an yumuşak ve eskisi gibi değil evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 vardı ama mc de değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 İlki Mcdonalds. İkinci Burger King. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 burger king'inki daha bir parmak seklindeydi. biraz daha baharatli bir tadi vardi. degiseli 10 sene olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Abi bu konuda Mcdonalds'a ben de çok kırgınım cocukken kafayı yiyorduk yerken su an baya kötü durumda o nuggetlar. Şahane nugget yapan biyer bişi falan biliyosanız söyleyin olm özledim ben nugget. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 arcane said: burger king'inki daha bir parmak seklindeydi. biraz daha baharatli bir tadi vardi. degiseli 10 sene olmustur. O dediğin nugget değil, Chicken Fries mı ne başka bir üründü, kaldırdılar. Bayağı seviyordum. O kalsaydı nuggetı kaldırsalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 chicken fires gideli 4 sene olmuştur. burgerin en başarılı ürünü olabilirdi atıştırmalıklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Esh said: Abi degismeyen bi rocco nun penis boyu kaldi o donemden. Geri kalan butun lezzetler degisti Esh'den şok Rocco penisi yedim itirafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 ESH öyle bir anlattın ki aynı şeyi düşünmedim değil :D... Bu arada normal değişim. Codex değişti; Artık bu tip ürünlere; sakat at, tüy, beyin göz, gaga, tırnak vs katamıyorsun. O yüzden lezzet farkı. Benzer lezzet farkı; Sosis, Sucuk (daha az), Salamda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 sakat at olmayınca tadı olmuyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Fazla yoğun ve mainstream olmayan semtlerdeki şubelere gidin. Dağlar kadar fark oluyor patatesinden burgerine kolasına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 bence mc donald's a gitmeyin gidiyorsanız da kalite aramayın dondurması güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Katılıyorum Mal'ın dediğine. Şehirlerarası mola yerindeki bir burger king'e gitmiştim. Yediğim en düzenli hazırlanmış ve lezzetli burgerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 DoGMeaT said: bence mc donald's a gitmeyin gidiyorsanız da kalite aramayın dondurması güzel ama https://forum.paticik.com/read.php?62,8659320,page=1 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Birde en çok yenen şeylerden sipariş vermeyin. Yapan artık hep aynı şeyi yapmaktan bıkıyor sallama yapıyor. Burgerda etli biroche öneririm. Fiyatının çok üstünde bir burger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 arbys açıldı izmire pabucunu dama attım bayadır mcdonaldsın burgerin ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Saman gibi arbys hiç bi tad yok etinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 yemeyeyim o zaman bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar