Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chicken mcnugget

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yağı değişti suyu değişti tamam kabul.

ama bi "1994'teki malzemelerle yapılmış mcchicken" bi de "şimdiki mcchicken" yemek istiyorum arka arkaya. ak göt kara göt çıksın ortaya. ne kadarı nostalji, ne kadarı gelişmekte olan çocuk beyninin etkisi, ne kadarı malzeme kaynaklı görelim.
Mesaj tarihi:
ne yagi ne tavugu. en buyuk fark kaplamasında. burger king de degistirdi. seneler oldu. nasil bir artiktan yapiyorlarsa unu galetayi basmak luks gelmis.

cin yemegi endeksi gibi bu da. franchiselarin kalitesindeki dususle turkiye'nin notunu verebilirsin.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

Black-ice said:

fotolu anlatım

yenisi
http://fewdsnobs.com/wp-content/uploads/2016/05/IMG_20160509_143452155.jpg

eskisi
https://thenypost.files.wordpress.com/2017/04/nugs.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1

ikinci resim mcnuggets değil bildiğin superfresh keskinoğlu tier hazır nuggets. mc de hiç öyle ince harç olmadı. ama lezzetliydi evet. her menünün yanında olmazsa olmazdı. yanında da körisos.

İkinci resim tam 90'lardaki Nugget'ın tarifi değil ama aşağı yukarı böyle bir ürün vardı. Daha çıtır ve kaplaması kalındı net olarak. Daha "Crispy" idi ürünler özet olarak, şu an yumuşak ve eskisi gibi değil evet
Mesaj tarihi:
Abi bu konuda Mcdonalds'a ben de çok kırgınım cocukken kafayı yiyorduk yerken su an baya kötü durumda o nuggetlar. Şahane nugget yapan biyer bişi falan biliyosanız söyleyin olm özledim ben nugget.
Mesaj tarihi:
arcane said:

burger king'inki daha bir parmak seklindeydi. biraz daha baharatli bir tadi vardi. degiseli 10 sene olmustur.

O dediğin nugget değil, Chicken Fries mı ne başka bir üründü, kaldırdılar. Bayağı seviyordum. O kalsaydı nuggetı kaldırsalardı keşke.
Mesaj tarihi:
ESH öyle bir anlattın ki aynı şeyi düşünmedim değil :D...

Bu arada normal değişim.

Codex değişti; Artık bu tip ürünlere; sakat at, tüy, beyin göz, gaga, tırnak vs katamıyorsun. O yüzden lezzet farkı.

Benzer lezzet farkı; Sosis, Sucuk (daha az), Salamda da var.
Mesaj tarihi:
Birde en çok yenen şeylerden sipariş vermeyin. Yapan artık hep aynı şeyi yapmaktan bıkıyor sallama yapıyor. Burgerda etli biroche öneririm. Fiyatının çok üstünde bir burger.
  • Yeni Oluştur...