Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Shadow, 11.05.2023 18:07 tarihinde dedi ki: nesini seviyonuz lan bu Diablonun, mousunuza yazık valla milyon kere tıklıyonuz sdfa Tüm betayı gamepad ile oynadım, çok da rahat oldu. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo4TR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 13 Mayıs Cumartesi akşam 19:00'da spawn olacak World Boss Ashava'ya karşı savaş taktiklerimiz yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 GreenPeace77, 11.05.2023 16:22 tarihinde dedi ki: "High-Resolution Assets" kaldırma seçeneğini bulamadım ben nereden seçiliyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Open beta başladı, ben hala dl yapıyorum unuttum bakmayı xbox güncellemelere =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 sorc actim oynuyorum ama hic keyif almadigimi farkettim ya. keske baska bisey acsaydim. sirf 20 olup world boss keseyim diye oynuyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Bu server slam ne iş? Oncemi başlıyoruz karakter siliniyor mu? Ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 yoğunluk testi yapıyorlar. karakter silinecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Droplari normale çekmişler çok iyi olmuş bu haliyle oyun zorluyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 (düzenlendi) bu tarz oyunlarda seviyenin çok altında olup sadece satmak için inventory'de yer kaplayan item işine uyuz oluyorum. item drop oranı azalıp kalite artsa daha iyi olacak. yani çer çöp yerine gem, coin vs daha fazla düşsün. item düşünce bi heyecan yapalım. sadece legendary vs renklere göre yerden alınca da yerlerde gereksiz karmaşa oluyor fln. Mayıs 13, 2023 df tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Kırıp mat topluyorsun aga ne satması. Item sistemi tamamen bunun üzerine kurulu yani düşmemesi facia olur o itemlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 lan olm şu oyuna 1700 gayme para verceeniz, günah be öküz alınır o paraya öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Liebe, 13.05.2023 22:34 tarihinde dedi ki: Kırıp mat topluyorsun aga ne satması. Item sistemi tamamen bunun üzerine kurulu yani düşmemesi facia olur o itemlerin. teknik olarak o da satmak değil mi? =))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 (düzenlendi) Bi haber gordum de sonra kaybettim, rtx 40 serisi alana diablo 4 hediye diye. Niyetim de vardi zaten de nereler yapiyo bu kampanyayi acaba bile goren var mi https://www.gamegaraj.com/kotuluge-karsi-cikin/ İnno3d 4070 olabilir gibi aslinda da sanki kartin ustune oyunun fiyatini eklemisler gibi gozukuyor cjcjck Mayıs 13, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 server slamde bi girdim baktım, korktugum olmamıs. Kolaylastırmamıslar oynu aksine casterlara nerf gelmiş hafiften, çiçek gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 df, 13.05.2023 16:47 tarihinde dedi ki: bu tarz oyunlarda seviyenin çok altında olup sadece satmak için inventory'de yer kaplayan item işine uyuz oluyorum. item drop oranı azalıp kalite artsa daha iyi olacak. yani çer çöp yerine gem, coin vs daha fazla düşsün. item düşünce bi heyecan yapalım. sadece legendary vs renklere göre yerden alınca da yerlerde gereksiz karmaşa oluyor fln. ya o belli olmuyor abi mesela d2 de mavi yüzükler fantastik çıkabiliyor. ya da sarı itemlar baya iyi olabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Xenocide, 13.05.2023 23:32 tarihinde dedi ki: Bi haber gordum de sonra kaybettim, rtx 40 serisi alana diablo 4 hediye diye. Niyetim de vardi zaten de nereler yapiyo bu kampanyayi acaba bile goren var mi https://www.gamegaraj.com/kotuluge-karsi-cikin/ İnno3d 4070 olabilir gibi aslinda da sanki kartin ustune oyunun fiyatini eklemisler gibi gozukuyor cjcjck ben bunu aldım ya dsfg sanki ilk baktığımda fiyatı 17.5 18 civarıydı da şimdi 16.5'a görünce yine dedim BAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo4TR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 06 Haziran 2023'de çıkacak olan Diablo 4 için ön sipariş verip vermeme ya da hangi paketi alacağınıza karar veremiyorsanız videomuzda size yardımcı olmaya çalışacağız. Umarım forumdaki arkadaşları yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Hadi artık çıksın ya. Hanımı da tehbihledim zaten diyablo dört çıkınca beni herkes unutsun diye. Dayanamadım bir de 4 günlük erken erişim için upgrade ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 pis herifler release i salı ya koymuş erken erişim cuma, onu bile ayarlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 blizz releaseleri hep salıyı çarşambaya bağlayan gece oldu ya tbc den bu yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 şaka maka bu seçim tantanası falan derken son 4-5 haftayı yedik. 8 gün sonra oyunda mıyız şimdi POGGERZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 4 gun once icin verdik 20pound extra. 2 hazirana 8 gunden cok var ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo4TR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Diablo IV | Book of Lorath - Episode 2: Sanctuary videosunu sizler için Türkçe altyazı olarak yayınlıyoruz. Diablo 4 hikayesinin nasıl başladığını birlikte görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar