Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Ben ARPG pek oynamayan biri olarak epey epey sevdim. Kafa yakan sistem getirmesinler zaten. Titan Quest ve Grim Dawn'a da baktım ama gameplay Diablo 4'ten sonra kötü geldi. Kenarda dursun onlar, Last Epoch alsam mı diye düşündüm ama ona ₺300 vereceğime 3 ay beklerim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Diablo Immortal faciasından sonra bu oyunda da para verenin erken başlama muhabbeti var. Benden bundan sonra blizzarda zırnık çalışmaz. Bu zihniyeti beslemek yanlış geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 (düzenlendi) tamamen senle alakalı bir durum ya. hack'n slash ve diablo seven biriysen evet. 2 item icin 10 saat map mi dönülür lan diyorsan alma tabi. last epoch önerecektim de 300₺ olmuş o da lol. Mart 22, 2023 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 EA zaten epoch. Itici geliyor bana ea oyunlar. Aldim uzun sure once bir iki oynadim ama ea be bosa kasma diyip sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 D3 rezalet başladı ama expansion vs den sonra neredeyse her sezon kendini oynatmayı başardı. Zaten aynı durum olacaksa kesinlikle değer ara ara girip sezon tamamlayıp çıkarız. Şu battlepass hedesi nasıl işleyecek o detay gelsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 DRaGoN_SLaYeR, 22.03.2023 12:02 tarihinde dedi ki: Öff bende de bi iç gıdıklayıcı hype var. Telefonunu ekranını kırdım 2k TL'ye yaptırıyorum, 1k buna vermek üzecek gibime geliyor ama elim de gidiyor, ALINIR MI LAN DOĞRU SÖYLEYİN fjdsfs Wow'un son exp'i çıktıktan 1 ay sonra %66 indirime girdi. Bunun da sale'da bir şey de inmesi çok muhtemel. Zaten oyunun adam olması 1 sene sürer en az. O zaman kadar game pass'e gelmiş bile olabilir. Blizz'in beta testeri olmak istemiyorsan biraz daha beklemeyi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 D3 ölü doğdu. wow tarzı grafik ve oynanışla d3 yi kotarmayı çalıstılar.halbuki ellerinde d1 ve d2 gibi fevkalade eserler dururken...birde dark tema isteyenleri neredeyse aşağıladılar.çok güzel modlar vardı yasakladılar kullananları permaban atacaklarını söylediler vs vs aklıma geldi sinirlendim yine durduk yere.. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 d3 sezonlarında ne gibi değişiklikler oluyor? ilk hafta oynayıp bi daha açmayanlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 setlerin bonusları falan değişiyor. bir de event ekleniyor her sezon değişik. yani oyunu etkileyen bir bonus gibi bir şey geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Player POWAH arttıran eventler geliyor her sezon. Bir nevi Diablo 4'te gelecek sezonlarının betasını yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 D3 serinin en kötü oyunuydu buna rağmen ek paket çıkınca aldım ben ve 300 küsür saat oynattı diablo için vasat ama genel bir oyun olarak iyidi. Parasını hak etti. POE, grim dawn vs hepsini denedim ama poe 40 dakika dayanabildim oyun mekanikleri olarak çok iyi olablir hatta D4 bile bir POE olamayacak ama temelinde bir oyun olarak aşırı bayık buldum mekaniği at kenara D3 bile çok daha eğlenceli POE'den "bana göre". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 D3 de sezonlarda genelde her class ın bir seti buffladılar, ayrıca o sezona özgü bonuslar vs de geldi. Yani her sezon aynı buildi oynamıyordunuz en azından, player power gittikçe yükseldiğinden rift ve torment seviyeleride yükseldi lootlar değişti vs. Oyun her yeni sezon en azından belli bir süre kendini oynattı. Sezonluk karakter hep 0 dan başlıyordu tabi ama kozmetik kalıcı ödüllerde verdiler, pet,wing,banner vs gibi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 indiren çıksın kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Nekro, 22.03.2023 14:44 tarihinde dedi ki: Wow'un son exp'i çıktıktan 1 ay sonra %66 indirime girdi. Bunun da sale'da bir şey de inmesi çok muhtemel. Zaten oyunun adam olması 1 sene sürer en az. O zaman kadar game pass'e gelmiş bile olabilir. Blizz'in beta testeri olmak istemiyorsan biraz daha beklemeyi öneririm. sırf şu yüzden alasım gelmiyor ya. ama diğer yandan herkes almış yardırırken melül melül izlemek de koyar lol 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Böyle oyunların hype trenini kaçırmak üzücü oluyor ya. Oyun bok gibi de çıksa o hype tadı başka. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 İndirdim bekliyorum görelim bakalım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Oyunu satın alanlar şimdiden indirebiliyormu oyunu? Release günü caat diye oyna girebilecekmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 yok bu hafta sonu open beta için install, 80gb mı ne. Oyunun çıkmasına daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Beta oynayınca çıktığı hafta yıllık izin kullanacak kadar hype yaptım, oyun çıkana kadar söner mi göreceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 ilk hafta serverlar sıçacak büyük ihtimalle. üzmesin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 4 gün erken açılacak oyun, onun için. 2 gün için almak yetiyor, bir de çıkış günün katsak 3 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 valla zevkli olabilir, genelde ben iş yerinde işkence çekerken bizim wow guilddakiler çatır çutur oynuyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Dikkat https://www.pcgamer.com/diablo-4-rtx-3080-ti-issue/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 nvidia open beta için yeni sürücü çıkarmış. 4k texture için 40gb daha ilave yükletti de bakalım kaldıracak mı, isteyeceği vram'i yazmamışlar sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Kullandığı VRAM'ı yukarda yazdım ben ama o düzelir büyük ihtimalle: 16GB kullandı bende hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar