Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu

Scalanova

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici

Ben ARPG pek oynamayan biri olarak epey epey sevdim. Kafa yakan sistem getirmesinler zaten.

Titan Quest ve Grim Dawn'a da baktım ama gameplay Diablo 4'ten sonra kötü geldi. Kenarda dursun onlar, Last Epoch alsam mı diye düşündüm ama ona ₺300 vereceğime 3 ay beklerim dedim.

Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR, 22.03.2023 12:02 tarihinde dedi ki:

Öff bende de bi iç gıdıklayıcı hype var. Telefonunu ekranını kırdım 2k TL'ye yaptırıyorum, 1k buna vermek üzecek gibime geliyor ama elim de gidiyor, ALINIR MI LAN DOĞRU SÖYLEYİN fjdsfs

Wow'un son exp'i çıktıktan 1 ay sonra %66 indirime girdi. Bunun da sale'da bir şey de inmesi çok muhtemel. Zaten oyunun adam olması 1 sene sürer en az. O zaman kadar game pass'e gelmiş bile olabilir. Blizz'in beta testeri olmak istemiyorsan biraz daha beklemeyi öneririm.

Sosyal ağlarda paylaş

D3 ölü doğdu. wow tarzı grafik ve oynanışla d3 yi kotarmayı çalıstılar.halbuki ellerinde d1 ve d2 gibi fevkalade eserler dururken...birde dark tema isteyenleri neredeyse aşağıladılar.çok güzel modlar vardı yasakladılar kullananları permaban atacaklarını söylediler vs vs aklıma geldi sinirlendim yine durduk yere..

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

D3 serinin en kötü oyunuydu buna rağmen ek paket çıkınca aldım ben ve 300 küsür saat oynattı diablo için vasat ama genel bir oyun olarak iyidi. Parasını hak etti. POE, grim dawn vs hepsini denedim ama poe 40 dakika dayanabildim oyun mekanikleri olarak çok iyi olablir hatta D4 bile bir POE olamayacak ama temelinde bir oyun olarak aşırı bayık buldum mekaniği at kenara D3 bile çok daha eğlenceli POE'den "bana göre".

Sosyal ağlarda paylaş

D3 de sezonlarda genelde her class ın bir seti buffladılar, ayrıca o sezona özgü bonuslar vs de geldi. Yani her sezon aynı buildi oynamıyordunuz en azından, player power gittikçe yükseldiğinden rift ve torment seviyeleride yükseldi lootlar değişti vs. Oyun her yeni sezon en azından belli bir süre kendini oynattı. Sezonluk karakter hep 0 dan başlıyordu tabi ama kozmetik kalıcı ödüllerde verdiler, pet,wing,banner vs gibi.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro, 22.03.2023 14:44 tarihinde dedi ki:

Wow'un son exp'i çıktıktan 1 ay sonra %66 indirime girdi. Bunun da sale'da bir şey de inmesi çok muhtemel. Zaten oyunun adam olması 1 sene sürer en az. O zaman kadar game pass'e gelmiş bile olabilir. Blizz'in beta testeri olmak istemiyorsan biraz daha beklemeyi öneririm.

sırf şu yüzden alasım gelmiyor ya.

ama diğer yandan herkes almış yardırırken melül melül izlemek de koyar lol

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...