goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 benim paçalarda da bi ağırlık vardı meğer altıma sıçmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 altına sıçmana değilde bu devirde hala paçaları çoraplara sokarak dolaşmana takıldım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Oysa ki devir babet çorabıyla ve tayt modeli pantolonla çıplak bilek gösterme modeli dönemi http://www.akoder.net/dosyalar/site_resim/haber/2819643.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 mokoko said: abi benim tutuştu valla paçalar düşme korkusuyla Hizki bir yukselisteyiz. 1 haftada 2 sira. Daha ne. Miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 mokoko said: - skrtel'in pozisyon net penaltı. adma gitti defans oyuncusunu uyardı. - valbus'un pozisyonda golden önce bana nedense faul yok gibi geldi bilemicem. - fenerbahçe hiçbişi oynamadı yine. 3 tane td değişti ama 1. hafta neyse hala o takım. bi gıdım ilerleme bi değişim falan hiçbişi yok. böyle olcaksa cocu'yu niye yolladık? aziz yıldırım quote'una katılıyorum yukarıdaki posttaki fizban said: verilmeyen kirmizi, verilmeyen penalti, valbuena'nin dusurulusu, ardindan da golun ofsayt olusu. gol ofsayt degil diyenlere tatli yardimci hakemlerimizden gelsin: https://twitter.com/chemedya/status/1087617252248162304 fizban said: neyse ki cuneyt cakir'a ragmen 15. olduk. Fenerbahce.org said: Ligimizde her daim hakem hataları olmuştur ve olacaktır. Çünkü insanın var olduğu her yerde hata da işin bir parçasıdır. (28 Kasım 2018 Çarşamba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 e okey madem bizim yönetim dediyse biz taraftar olarak kesinlikle ama kesinlikle buna katılmak zorundayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 şut çekilirken kalecinin görüş alanını kapatmadığı ve hiçbir şekilde hamle veya el/kol hareketi yapmadığı için ofsayt verilmemiş sanırım. faulü bilemiycem. topa müdahale var ama rakibe kontrolsüz girdiği için faul de verilebilir verilmeyedebilir hakemine kalmış. 2 gün önce de suarez bi gol attı, ayağıyla topa dokunurken kalecinin koluna da vurdu, bacağıyla kafasına da vurdu yine de gol verildi. orada VAR müdahale bile etmedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 ingilterede var var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 var yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 suarez ispanya'da abi birkaç yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 fenerliler bir kaç yıldır basketi takip ediyor abi. bu sene de düşer miyiz merakından futbola dönenler var işte doğaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 bahsettiğim gol de şu https://streamable.com/ryd4d şu da yavaş tekrarı farklı açılardan vs. https://streamable.com/tmnc3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 topa bile vurmamis direkt eline vurmus, buna gol diyen hakemde ne vicdan ne goz var eline de vurmamis, kaleci topu kucaklarken kalecinin dirsegine gecirince top kaleye sekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Oha volkandan iyi rol yapmış la kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 topa vuruyor ya, yoksa o kadar hızlı gidemez o top. ama kaleciye de vurunca bi anlamı kalmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 suarez net faul ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 o değilde messi yine neler yapmış orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 bilmiyorum ya ayagi topu gecmis, ustunun ucuyla mi vuruyor? https://www.dropbox.com/s/3au6ruyy2aydoq5/Screenshot%202019-01-22%2012.01.00.png?dl=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Bence de faul. Sırf kaleci abarttığı için vermemiş bence hakem. Sadece elini tutup biraz acıdı yapsa bence direk faul. Yüzünü saçını, ensesini tutmuş uzun versiyonda :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Kaleci en başta gerizekalı ama. Faulden bağımsız önünde forvet olduğunu görüyorsun, buna rağmen seken topu kucaklamaya çalışıyorsun. Ya yumruklarsın ya da yana tokatlarsın en kötü. Kaleci aptal olduğu için gol yemeyi haketmiş, bu yüzden faul yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 orta hakemin ne düşündüğünün çok önemi yok ki, VAR müdahale etmiyor asıl sıkıntı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Holy said: Kaleci en başta gerizekalı ama. Faulden bağımsız önünde forvet olduğunu görüyorsun, buna rağmen seken topu kucaklamaya çalışıyorsun. Ya yumruklarsın ya da yana tokatlarsın en kötü. Kaleci aptal olduğu için gol yemeyi haketmiş, bu yüzden faul yok. dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 k1nJo said: suarez ispanya'da abi birkaç yıldır. self zaaa ulan suarez diye gözümün önüne firmino geldi ya oha :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 İlk Bursa maçında da Fener lehine haksızlık yapılmıştı bi golde yanlış hatırlamıyorsam, eşitlendi :) (Pozisyonu haftasonuna kadar izleme şansım zayıf, dediklerinizden yola çıkarak varsayıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 pattisliborek said: Fenerbahce.org said: Ligimizde her daim hakem hataları olmuştur ve olacaktır. Çünkü insanın var olduğu her yerde hata da işin bir parçasıdır. (28 Kasım 2018 Çarşamba) tekrar soyleyeyim, orada tepki hakem hatalarina degil, hakemin dudugunun astirilmasina, bi de ali durustun istifa edip daha sonra `gsnin haklarini savunacagim` diye geri donmesineydi. anlamiyonuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar