arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 ayni zamanda sezonun neredeyse yarisini kaciran oyuncular listesi. artik geri kalanlar ne kadar vasatsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 ligde hasan ali'den iyi bir sol bek performansi yok. tamam adam hasan ali. ama oynadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 ligin 11'i değil de 2. yarının 11i gibi kadro olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 aynı şeyi yazacaktım, son 1 ayın falan 11i olmuş sanki. sene başında burak ljajic falan nerlerdeydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 (düzenlendi) Yav diyorum ya. Zamanlaması o kadar kötü ki... Sallıyorum Mert kalan maçlarda dağılsa ne olacak? Lan sezon bitmedi sezon! Üstüne yılın 11'i değil son 1-2 ayın 11'i kıvamında.. Mayıs 2, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Ya işte halk oylamasına bırakırsan bu tip şeyleri böyle oluyor. Hele Türk halkı gibi balık hafızalı millette iyice ayyuka çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 (düzenlendi) Bu arada ben forvete Muriqi, kaleye Gökhan Akkan, yılın hocasına Okan Buruk demiştim Gerisi tuttu dfasdfasd Forvet için gerçi Diagne tıklamadığıma pişman olmuştum sonradan yalan yok. 28 gol ya. Mayıs 2, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 şenor'un saç stiline vermişler ödülü herhalde, adam beckham'dan daha karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 10 saat önce, Llama dedi ki: 5 oyuncu 5 5 Sol bekte GS'nin üçüncü sol bekten (Nagatomo - Linnes - Emre) daha kötü Hasan Ali var, başka yorum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 güzel güzel bu da demek oluyor ki ya beşiktaş ya başakşehir şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Hasan ali cok iyi oynadi bu sene hersey teker teker dökülürken hala kendini salmamis olmasi bence ödüle layik sampiyonluga kosan takimda herkes motive olur onemli olan fenerbahcenin durumuna dustugunda hala mucadele vermesi. Bence cok yakismis. Gökhan gönül yanlis olmus bence kimseyi bulamayinca gg verelim denmis gibi. Dorukhan asiri yanlis atiba ondan daha iyi bir sene geciriyor kafadan baska takimdaki orta sahalarra gelmedim bile. Trabzondan kimsenin olmamasi cok yanlis. Kaleci performansi da cok dogru degil ama ligin en az yiyen kalecisini koymak da cok yanlis degil gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 (düzenlendi) hasan ali'ye kötü diyorsanız bu sezon harbi hiç maç izlemiyorsunuz demektir, ikna oldum. berbat ilk 1-1.5 ayından sonra sürekli üstüne koydu, son 1.5-2 aydır falanda özellikle ligin en formda ve iyi sol beki. gerçi rew demiş, gsli yok diye demiş asdjkfha Mayıs 3, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Fener hala matematiksel olarak düşmediyse H.Ali sayesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Fener'in düşmeme sebebi ufak hakem hataları, yanlış var kararları Bu sezon Hasan Ali Nagatomo'dan iyi demek büyük fail. Adam 2-3 hafta sakatlandı oynayamadı diye hemen çakallar kral olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Hasan Ali rakibe vursa, küfür etse falan Nagatomo gibikart görmeden kurtulamaz, büyük başarı evet. Gerçi kimin başarısı o tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 he hakem he var hjasdjha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 (düzenlendi) Durun daha pazara 2 gun var. Ayri bir hakem topigi acalim isterseniz. Taclari sari kartlari tartisalim. Mayıs 3, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 4 dakika önce, aktiftablet dedi ki: Hasan Ali rakibe vursa, küfür etse falan Nagatomo gibikart görmeden kurtulamaz, büyük başarı evet. Gerçi kimin başarısı o tartışılır. Şu mesaj o kadar kalitesiz ki, cevap vermemek daha iyi 1 dakika önce, S-H dedi ki: he hakem he var hjasdjha Elbette abartıyla karışık yazdım, ama fener lehine yapılmış hata da az buz değil, doğruya doğru. O tartışmaya girmeye gerek yok, bir üstteki mesajın abartısına aynı kafada cevaptı. Yoksa ödüllerin saçmalığını dile getirmekti amacım. Hadi hepsini geçtim Ozan Kabak varken "en iyi çıkış yapan oyuncu" ödülünü başkasına vermeleri zaten işin şaklabanlığını ortaya koyuyor. Yoksa Visca'nın ödül almasına falan itiraz eden olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 olm başakşehir maçında var gitti diye adamların buz gibi golünü yediler dsdfg lig bitince o maç hatırlatılır kesin. galatasaray'ı belki de şampiyon yaptık dersiniz bu sefer de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 (düzenlendi) japon bu sene kötü abi. zaten bir sürü de maç kaçırdı sakatlık falan derken. yoksa overall tabi ki japon hasansio'dan iyi ama; not today. @Xenus VAR çalışıyorken de buz gibi faullü golleri falan görmüyorlar bu sene SS'de. Sıkıntı yok. Mayıs 3, 2019 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 var görüp verdiyse faul yoktur temizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 14 saat önce, Rewendor dedi ki: Şu mesaj o kadar kalitesiz ki, cevap vermemek daha iyi Fener hakem sayesinde düşmüyor diyince çok kaliteli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Lan hala sol bek mi arıyonuz? Klişi var, Novak var, Douglas var (gerçi douglas saylanmaz. Herif 10 maç falan bek oynamıştır en fazla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 (düzenlendi) Bence Burak, Hasan Ali, Trezeguet ve Ljjaic hariç diğerleri tartışmasız. Geri kalanların hepsinde istikrarlı bir performans ortalamasından bahsedilebiliyor. Burak ve Lljaic ilk yarı yok gibiydiler, ama ikinci yarı nitelikli fark yarattılar. Sadece istatistik değil, maç çeviren etkileri oldu eğer şampiyonluk getirirse bu fark, hak etmiş sayılırlar aksi takdirde tartışmalı. Ljaic yerine Belhanda veya Yusuf da yazılabilir bence. Diagne'ye de verilse bir şey denmez tabii ancak Quality>Quantitiy durumuna da itiraz etmem ben. Hasan Ali bitik fenerdeki tek istikrarlı top oynayan adam, bence attığı 2-3 golu kenara ayır, Nagatomo'dan iyi bir yıl geçirmedi performans olarak, bitik fenerde çok parladığı için öne çıktı. Trezeguet de ilk yarı iyi estirdi Diagne varken, takımda santrfor kalmayınca biraz amaçsız kaldı. Onyekuru istikrarsız, ligde başka öne çıkan adam var mı orada bilmiyorum. Stoperlerde de Luyindama-Marcao sene başında gelselerdi birinin yerini garantiydi. Vida'nın öyle pek ahım şahm bir performansı yok. Mayıs 5, 2019 allahless tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar