Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Kasimpazaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 applev0dka said: Yine çakıyorlarmis bize sdfafa Maclari izlememek bu sene aldığım en faydali karar. Hayatima +2 saat katıyor Adettendir SENOL GUNES ISTIFA şunları da iki maç üst üste kazansak hepsini ekrana yapğışıp izleyecek herifler bastıra bastıra yazıyor hep sdfs. aynı senin gibi bir arkadaş var benim. addiction denial gibi HER HAFTA HER YENİLGİDE tekrar ediyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 gokhan ile atiba rakibe servis yapmasa yine zor. kasimpasa oynuyor. bizim tercihler yanlislar silsilesi. 1 aydir oynamamis babel'in oyuna girmesi ile basladik. necip'in aciklarini kapatsin diye medel'i geri cektik. kasimpasa'dan gol yemeyecegimiz bir dunya varmis gibi senaryolar. yapacagimiz ataktan olduk ve nitekim kasimpasa ilk yari tek kale oynadi. ikinci yari babel ile mustafa yer degistirince, necip ortaya gecince pozitif etkisi oldu fakat maca ortak olmak icin fazlasi lazimdi. ikinci degisikligi fatih'i sol bek oynatmaya harcayinca orada kayislar koptu. iki degisiklikten zararli cikmisken ekstra forvet sokup gol duasina cikmaca yaraya tuz dokmek gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Yenilirsin anlarımda 4-1 ne ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 tokat şov yaptılar ya sorma. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 applev0dka said: Yine çakıyorlarmis bize sdfafa Maclari izlememek bu sene aldığım en faydali karar. Hayatima +2 saat katıyor Adettendir SENOL GUNES ISTIFA hüüüü ahaha haydiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 en büyük pişmanlığım bugün son paramla kasımpaşa kazanır oynamaya karar verip, ardından pc'm patlayınca onunla uğraşırken dalıp maçı kaçırmam oldu ya... pc'de gg olmuş yine, üstüne kasımpaşa keriz oranını kaçırdık. bombok gün. bütün günümü şu işle piç ettim bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 kıyamet geliyor herhalde şenola sövülmemiş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 özeti izledim de, penaltıdan önce direkten dönen top çizgiyi geçmiyor mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 valequenta said: applev0dka said: Yine çakıyorlarmis bize sdfafa Maclari izlememek bu sene aldığım en faydali karar. Hayatima +2 saat katıyor Adettendir SENOL GUNES ISTIFA hüüüü ahaha haydiiii yanık bölgeye krem sürüp buz basarsan acısı hafifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Kasımpazaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 applev0dka said: valequenta said: applev0dka said: Yine çakıyorlarmis bize sdfafa Maclari izlememek bu sene aldığım en faydali karar. Hayatima +2 saat katıyor Adettendir SENOL GUNES ISTIFA hüüüü ahaha haydiiii yanık bölgeye krem sürüp buz basarsan acısı hafifler kremci vodkaaa ahahah. Yine tenis izlemeye başladın mı sen malum bjka özüne döndü lelll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 AHAHAHA NEGREDO'YU GÖNDERDİLER O YÜZDEN DİYOR Haziran'da bütün basını toplayıp "takım bulsun kendine oynatmayacağım" diye şov kesip, transfer görüşmelerini bile baltalayan yavşak bu değildi bizdik. Adam yokluğunda forvet çıkar - forvet al, gol aramaya devam et taktiğinin eseri olarak son anda oyuna girip, götünü kurtarınca kahramanı olmuştu. BU aşağılığın anlayışı bu işte 3 sene oldu anlatmaya çalışıyorum, görün bu çıkarcı asalığın yüzünü artık da yalamayın şu adamı. Tamer Tuna'nın başarılarına yattı kendini bir bok sandı asalak yavşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Maç izlemeyip 2 saat kazandım fak yeee diyip maç sonu röportaj mı izliyorsunuz lan fkgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Stringray said: yolsuzluğu falan ortaya çıkarmış değil oybirliğiyle alınmış bir karar zaten ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 ahahhaha, müstehak bunlara abi. fenerbahçe de geçecek, daha dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 CthuLhu said: Maç izlemeyip 2 saat kazandım fak yeee diyip maç sonu röportaj mı izliyorsunuz lan fkgk twitter diye bir şey icat oldu, başkası izliyor özet geçiyor bir de whatsapp diye bir şey var, oraya da izleyenler okuyanlar yazabiliyor öyle işte bulut mulut çok takılmamak lazım gaffayı yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 CthuLhu said: Maç izlemeyip 2 saat kazandım fak yeee diyip maç sonu röportaj mı izliyorsunuz lan fkgk 2 saat kazandım diyip 5 saat şgye giydirmek için yazıyorlar o daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 applev0dka said: yanık bölgeye krem sürüp buz basarsan acısı hafifler ben bu adamın gerçek olduğuna inanamıyorum ya, klavyede tuşlara basıp send butonuna basacak kadar zeki bir primatın böyle postlar atmaması lazım. tatsız bir trol olur anca ki yani o bile sıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Promenader said: CthuLhu said: Maç izlemeyip 2 saat kazandım fak yeee diyip maç sonu röportaj mı izliyorsunuz lan fkgk 2 saat kazandım diyip 5 saat şgye giydirmek için yazıyorlar o daha komik Asdfg. Klasik bjk taraftari. 1 yil once Tff bunlari sampiyon yaparken dunyanin en iyi takimiydi bunlar. Simdi mac izlemiyolarmis. Zaten hayatinda bi kere bile futbol maci izlememistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 sabonis said: özeti izledim de, penaltıdan önce direkten dönen top çizgiyi geçmiyor mu lan? gecmiyor. mac esnasinda cizgi kamerasindan verdi. VAR'da da incelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 baktım ms 4-1 quaresma yedek (facepalm) gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 özeti izledim, tek söyleyebileceğim: VAR çok güzel bi şey. diğer sezon hemen gelse de EPL'de de başlasa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar