reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 benim fps arttı rahatladı micro donmalar gitti o açıdan güzel oldu ama 2 defa kırıldı oyun. Birde desktopa dönünce bir süre sonra yine patlıyor. patch öncesi yoktu hiç bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Ubisoft oyununda çok normal şeyler bunlar. Ben sene başlarında Syndicate oynarken bile 1 ay içinde düzeltilmiş olması gereken sıkıntılar ile karşılaşıyordum. Şu an oynadığım Origins'de de ara ara basic bug'lar görüyorum. Adamlar çok kötü bu işlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Teknik açıdan cilalamadan relaese'e kastıkları için böyle oluyor hep. Sonra üstüne yamalı bohça yapmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 quixef said: Çökmeyi de sanki öncekinden daha fazla kastırıyor, fanları falan duyamıyordum normalde şimdi yetişin adam kesiyolar diye çığlıklar geliyo kasadan Özellikle işlemci derecelerini takibe al. reampage İşlemcine dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 beyler bu oyun bitmez lan çok iyi gidiyor, kısmen aynı şeyleri yapıyorsun ama tarih sevdası öyle kör ediyor ki gözünü, bir de lootlar falan farklı zırhlar geliyor origins'e nazaran seviye atlamış oyun net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 bitirdim en sonunda. 80 saat oynamışım tam. Hala gitmediğim mekanlar, viewpointler, side questler var da kalabilir onlar da sdf Çok beğendim oyunu. Hikayede güzeldi genel olarak. Bi tek Deimos meh. Oda seslendiren kötüydü çok ordan kaybetti. Birde modern day hikaye max 15 dakka mı vardı işte. Onu da ya artık düzgün bir hikaye yapsınlar ya bıraksınlar. Bayıktı bence. Genel olarak en iyi AC'ler den biriydi. Bütün DLC çıkınca alıp oynayasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 stormeagle said: 3 days left https://b2.crackwatch.com/file/crackwatch-temp/729w0g717.jpg https://b2.crackwatch.com/file/crackwatch-temp/sjikv6rrv.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 done denuvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 yazıktır su oyunu korsanlamak ubisoft için 10 sene sonra ilk defa verdiğim para son kurusuna kadar helal olsun diyebildim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 bazen sen bazen ben bazen o veriyoruz iste ara ara para, aileyiz sonucta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 steamden 209 lirayken 309 a çıkarmasalardı alacaktım, inadına almadım. cpy grubu crack lemiş. hitmen2 de crack li bu arada, fuckdrm halletmiş onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 kıçını kestiler denuvonun, cpy hesabına para yatmadı bu ay heralde hitman2 henüz cıkmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 hitman crack'lemeyi beceremediler intro var sadece, yani gecen seneki demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 *SPOILERS* Bitirmeyenler izlemesin .. https://www.youtube.com/watch?v=e1gfVtYQfaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 open world rpg sevdirdi bana oyun resmen witcher 3'e ısınamamış ender insanlardan biri olarak, bunu baya bi daha sevdim. adamlar resmen "light" version witcher yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 çok vardı abi light open world oyun buna gelene kadar. geç kalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Ben de aldim Witcher dan dogan boslugu dolduracak gibi duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Baya iyi ya, senenin en keyifli oyunu gibi, GoW ile kapışır. AC2'deki Animus muhabbeti olsaydı tadından yenmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 49 saat sonunda ana hikayeyi bitirdim, main progression %85 gözüküyor ama, onun sebebi de oyunun ana hikayesinin aslında 3 daldan dallanıp budaklanması. Asıl ana hikaye bitince yan görev gibi olan ama aslında ana görev olan iki farklı kulvar daha var. Şimdi onlara kasıcam. Bi 15-20 saat de rahat ona gider sanıyorum. Çünkü level 38'de bitti, level 50 cap var ve o dediğim görevi bitirmek için 46-47 olmak gerekiyor en kötü ihtimalle. Daha bunun haritayı fullemesini saymadım ki onunla uğraşamam, çok tekrara biniyor. Ama yapıcam dersen 100 saati gömersin. Muhtemelen 30-40 saat içerik sunacak DLC'leri cabası. Oyunun temiz 8.5/10'u var bu arada. RDR 2 ve GoW'dan sonra bu sene oynadığım en iyi triple A oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Black-ice said: çok vardı abi light open world oyun buna gelene kadar. geç kalmışsın. o arada bilgisayar yetmiyordu, bilgisayarı topladık wow expansion geldi onu oynadık falan derken var mı bu dozda öneri? budragon age ve lord of the rings bu kafada mıdır mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 hehe bayadır single oynamayınca plot twistlere hasret kalmışım ilk adadan çıkışta baya "hass" oluyormuş insan ah be o değil de, hayatımdaki en baba plot twist kotordakiydi o canlandı biran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Bu arada oyuna seçimleriniz direkt etki ediyor belli yerlerde. Diyalogların çoğu önemsiz ama kritik noktalarda değiştiriyor senaryoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 oyundaki performans kısmını açtım biraz önce gpu kullanımı %60 cpu coreların ortalama kullanımı %40 bütün driverlar falan güncel neden olur acaba yaşayan var mı böyle bi sorun? ryzen 1600 , 1080 de ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 MSİ monitör aldım oyun için talep yolladım salaklar fatura ismine ismimin son harfini yanlış yazmış acaba sorun olur mu ? olmazsa oyunu ne zaman teslim alırım acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Sorun olur, oyunu oynayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar