Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Odyssey

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Ubisoft oyununda çok normal şeyler bunlar.

Ben sene başlarında Syndicate oynarken bile 1 ay içinde düzeltilmiş olması gereken sıkıntılar ile karşılaşıyordum. Şu an oynadığım Origins'de de ara ara basic bug'lar görüyorum. Adamlar çok kötü bu işlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bitirdim en sonunda. 80 saat oynamışım tam. Hala gitmediğim mekanlar, viewpointler, side questler var da kalabilir onlar da sdf

Çok beğendim oyunu. Hikayede güzeldi genel olarak. Bi tek Deimos meh. Oda seslendiren kötüydü çok ordan kaybetti. Birde modern day hikaye max 15 dakka mı vardı işte. Onu da ya artık düzgün bir hikaye yapsınlar ya bıraksınlar. Bayıktı bence.

Genel olarak en iyi AC'ler den biriydi. Bütün DLC çıkınca alıp oynayasım var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
49 saat sonunda ana hikayeyi bitirdim, main progression %85 gözüküyor ama, onun sebebi de oyunun ana hikayesinin aslında 3 daldan dallanıp budaklanması. Asıl ana hikaye bitince yan görev gibi olan ama aslında ana görev olan iki farklı kulvar daha var. Şimdi onlara kasıcam. Bi 15-20 saat de rahat ona gider sanıyorum. Çünkü level 38'de bitti, level 50 cap var ve o dediğim görevi bitirmek için 46-47 olmak gerekiyor en kötü ihtimalle.

Daha bunun haritayı fullemesini saymadım ki onunla uğraşamam, çok tekrara biniyor. Ama yapıcam dersen 100 saati gömersin.

Muhtemelen 30-40 saat içerik sunacak DLC'leri cabası.

Oyunun temiz 8.5/10'u var bu arada. RDR 2 ve GoW'dan sonra bu sene oynadığım en iyi triple A oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...