sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 fakirim daha yeni oynuyorum. şahane olmuş. artık sengoku zamanı geldi ac için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 (düzenlendi) Ana hikaye çok alakasiz bir yerde bitti ya. Eee hani bu kadar miydi diyorsun. yarim kalmış gibi oyun. Atlantis falan asıl ac havasını veren kısım sanki. Aralık 7, 2019 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Abi AC senelerdir hikayeyi ve ending'leri yarım bırakıyor zaten? Ezio döneminden beri yapılan en büyük hatalardan biri o senelerdir. Ubisoft'takilerin bile hikaye nerden geldi nereye gidiyor hatırlamıyordur bence, öyle akıllarına geldikleri gibi yapıyorlar. Oturup yazsam en az 13 - 14 tane havada kalmış konu çıkartırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Ben 80 saati devirdim, daha yarısında falanım oyunun heralde. Ara ara savaş mekanikleri ve mekanlar mecburi kendini tekrar ettiği için baysa da genel oyun olarak bayağı tatlı. Bi mekanı bitirmeden (tüm questleri yapmak, her yere kafayı uzatıp burada ne varmış diye bkamak) bi sonrakine geçmediğimden olmam gereken levelın 12-13 level önünde gidiyorum tahmini (ona göre scale up oluyo zaten tüm questler, düşmanlar). Side questler, ara hikayeler tatlı, sonrasına bakacağız artık. Şimdilik tek sıkıntım pek çok güzel skill'i kullanamamam, assassin + warrior skills için 4 slot çok daraltmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 27 dakika önce, -Deno- dedi ki: Abi AC senelerdir hikayeyi ve ending'leri yarım bırakıyor zaten? Ezio döneminden beri yapılan en büyük hatalardan biri o senelerdir. Ubisoft'takilerin bile hikaye nerden geldi nereye gidiyor hatırlamıyordur bence, öyle akıllarına geldikleri gibi yapıyorlar. Oturup yazsam en az 13 - 14 tane havada kalmış konu çıkartırım herhalde. Origins bu kadar değildi ya. Orada bağlanmıştı hikaye biraz da olsa. Spoiler Burada tam aileyi bir araya getiriyorsun hadi hep beraber fetö’nun anasını belleyelim diyeceğin yerde hikaye bitiyor. Gemime tayfa yaptım ailemi dolanıyoruz simdi. Yine cultist pesinde geziyorum ama devamında topluca Atina’ya falan dalsak iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Oyunun gerçek sonu Spoiler Seal of Atlantis miş aslında. neden aileyi bulunca oyun bitti havası verdiler anlayabilmiş değilim. New game + başlayacaksa oradan başlamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 en son amd sürücüsünü yükledikten sonra gene bozuldu oyun geçen sayfada yazdığım gibi, anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Valla oyuna ozenilmis ya. Atlantise geçeyim derken oyundaki sapigimiz alkibiadisten şöyle bir yorum geldi arada asdfg https://pasteboard.co/ILfp3Hy.png Forum resim olarakkoymaya izin vermedi linke tıklayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 PS versiyonunda bir sorum var, PC'de de aynı sıkıntı var mı bilmiyorum. Her yere kafayı uzata uzata gezerken bazı Ainigmata Ostraka'ları daha tableti bulmadan çözümünü bulmuştum kazara. Şimdi tabletleri bulduktan sonra aynı yere gidersem interact seçeneği çıkmıyor haliyle zaten çözüldü diye. Ama tabletlerde çözüldü tiki gelmiyor buna rağmen. Bunun çözümünü bilen var mı? Hangisini çözdüm hangisini çözmedim takibi zorlaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Bu legacy of first blade i yazan yapan onaylayan kim varsa malın önde gidenidir arkadaş. Oyunun geri kalanıyla hiç alakası olmayan, yarattığın karakteri kökünden dinamitleyen bu derece malak bir senaryo uzun zamandır görmemiştim. Atlantis ne kadar başyapıt ise bu da o derece saçma. Bitirdikten sonra temizlenmek icin alkabiedes’le arınma seksi yaptım gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Yeni assassin's creed açıklanacak eli kulağında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 vikings/ragnarok tarzı bişi olcak diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 off-hand'e yapışmış tinerci jileti koymasınlar bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 evet viking çıktı, roma'yı geçtiler maalesef ama lagertha MC koyarlarsa affederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Kassandra geri geldi şimdi, tekrar yüklüyorum oyunu. Valhalla ile crossover yapmışlar, Odyssey ile başlıyor. Söylediklerine göre de tam bir son getirmişler oyuna. Legacy of the First Blade'i hala oynamadım bu arada kötü yorumlar yüzünden, onu da oynarım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Yeaani senaryosu iyi gibiydi de arada koyduğu bir nane aşırı tırtlaştırıyodu ana hikaye olarak. Resmen soğuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 ABOVVVV ne harika oyunmuş lan bu, 5 senedir bakmayan kafama edem, Skyrimden bile güzel geldi valla. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 @ahmedinejad AC: Mirage dediğin kadar varsa o da oynanır hocam... sen çok övüyordun zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 (düzenlendi) Yok abi alakası yok ikisinin. Mirage sıkılıp bıraktığım ilk ac oyunu oldu sanırım. Açıp videolardan sonunu izledim ne olacak diye. Odyssey çok daha iyi bence. Hani ortam falan çok iyi her zamanki gibi. Ama sarmadı beni tek düze story mod. Ocak 7, 2024 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Shadow, 07.01.2024 16:33 tarihinde dedi ki: ABOVVVV ne harika oyunmuş lan bu, 5 senedir bakmayan kafama edem, Skyrimden bile güzel geldi valla. MALAKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Son 5 oyundan tek güzel olan odyssey. Onun gazına gelip diğerlerine de gitmeyin. Tadında bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Odyssey'i ayila bayila oynadim, onceki misirda olani zerre sarmadi asdkfg genel olarak ayni oyun demelerine ragmen. keske Assassin's Creed degil de baska oyun olsaydi da devami falan ciksaydi dedim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Odyssey'in hikayesi, atmosferi, ortamı, yarattığı dünya eşsizdi. Muhteşem bir oyun. Combat arada tekdüzeleşiyordu mecburen (o da sürekli build değiştirerek idare ediliyordu), bi de DLC'lerini oynamamak lazım, felaket kötüler. Ana oyun olarak muhteşemdi Odyssey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar