applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Ne ağlıcam ya. C.kalede bogaz kiyisinda sevgilimle sarap içiyorum. Twittera girince gordum ortalık yıkılmış. Lel futbol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Erman ne diyo bakalim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Erman ateşi körüklemekten başka hiçbir şey yapmaz ki, tabii ki daha da kudurtacak herkesi skdjfhdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 elmalı tuzlukla koşmuş da, pozisyonu yeni gördüm. aynı haraketi luyindama yapmıştı o kırmızıydı da, buna kırmızı vermek ağır olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 (düzenlendi) geçen hafta albayrağın ağlaması baya işe yaramış son 4 haftayı garantiledi gs Nisan 20, 2019 vivavale tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Emreye kırmızı verilebilirdi belki. Ama penaltı pozisyonu neden bu kadar olay oldu anlamadim. Kayseride en çok kırmızı gören adammış sanırım bi de herif. Hani yakın mesafe ama eller havada sarı kart ve penaltı doğru değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 her türlü sarı doğru. içerde mi dışarda mı sadece sıkıntılıydı ama televizyonda da net göstermediler, var'dan bakmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Şampi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 19 saat önce, Xenus dedi ki: elmalı tuzlukla koşmuş da, pozisyonu yeni gördüm. aynı haraketi luyindama yapmıştı o kırmızıydı da, buna kırmızı vermek ağır olurdu. bu kırmızı değilse, adamın boynunun kırılıp ölmesi veya kör kalması falan gerekiyordur kırmızı için. maçın özetini bile izlemedim, şuna kırmızı çıkmayan maç için zaman harcamaya gerek yokmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 abi adam yandan topa giriyor zaten hareket kasıtsız ama darbe rakibe gelmiyor luyindama'daki gibi, omuzunu sıyıyor ayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Her kırmızıda kasit aranmaz ki ben emre'nin kasti var da demiyorum. Bence kırmızılık hareket. Zaten kasit olsa sari mi kirmizi mi degil 3 yil mi yatar 5 yil mi diye konuşurduk sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 İçerde Beşiktaş ve Başakşehir dışarda Konya Rize ve Sivas. Birbirinden tehlikeli ve riskli maçlar. Son 5 hafta kalp dayanmayacak. Şu takımlardan Beşiktaşa yenildik, Başak beraber. Kendi sahamızda ise Konya ve Rize beraber sadece Sivası yenebildik. Geçen sene Şampiyon olduğumuzda Sivas Sivasta yenmişti bizi. İşimiz çok zor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 5ini de bilezikler geceriz . evimizdeki maclar hele hallac pamuguna doner bjka filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 oo okyanus ötesi olduğu için sabah 05te geliyor tabi bait mesajlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 On 22.04.2019 at 12:25, fenn dedi ki: Son 5 hafta kalp dayanmayacak. kalp dyaanmayacak bir şey yok ya. bu hafta puan kaybeder bitiririz şampiyonluk heyecanını. ikincilik için çekişiriz belki beşiiktaşla. ona dayanır kalbimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Totemler kurulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Sampiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Biz başakşehir'i, Beşiktaş da bizi yener. Şampiyon Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Nike genel merkezde çalışan arkadaşım var, Cuma günü GS'nin şampiyonluk t-shirtleri onaylandı gelecek haftadan basım için işlemler başlayacak dedi. Mantıken artık herkes onu beklemeye başladı, Nike bile hazırlığını yapıyor. Halen Başak %60 ihtimalle şampiyon ama büyük fırsat kaçırdılar, 5/5 yap kimseye bakma. Psikolojik olarak da matematiksel olarak da en yüksek şans GS'de doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 6 saat önce, Natanyal dedi ki: Halen Başak %60 ihtimalle şampiyon 6 saat önce, Natanyal dedi ki: matematiksel olarak da en yüksek şans GS'de doğal olarak. Hani şuraya hangi ifadeyi koyayım bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 asdsdfsd mantık olacaktı o ya, kafa güzelken yazmıştım yatmadan lol. cümlenin genelinden çıkart işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 GS net puan kaybedecek konya maçında. Konya rahat gs stresli. Terimin yerinde olsam asla ama asla belhonda yı sürmem sahaya. Adam bomba. Kırmızı kart görür böyle maçta kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Konya'nın beş para etmez bir takım olması dışında hiçbir sıkıntı yok. Benim için GS'nin puan kaybı net sürpriz olur. Min 3 tane saplayacaklar. Jahovic olmazsa zaten Konya'nın atma ihtimali bile %10 falan o da saçmalarsa GS'nin defans hattı işte kontradan yerler ancak baskı kurduklarında. Net skorla galibiyet gelir bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 (düzenlendi) konya bomboş takım, bu akşam için tek ama KOCAMAN bir umut var sadece... Nisan 29, 2019 Stringray tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar