Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Emreye  kırmızı verilebilirdi  belki. Ama penaltı pozisyonu  neden bu kadar olay oldu anlamadim. Kayseride en çok kırmızı gören adammış sanırım bi de herif. Hani yakın mesafe ama eller havada sarı kart ve penaltı doğru değil mi.

Mesaj tarihi:
19 saat önce, Xenus dedi ki:

elmalı tuzlukla koşmuş da, pozisyonu yeni gördüm. aynı haraketi luyindama yapmıştı o kırmızıydı da, buna kırmızı vermek ağır olurdu.

bu kırmızı değilse, adamın boynunun kırılıp ölmesi veya kör kalması falan gerekiyordur kırmızı için.

maçın özetini bile izlemedim, şuna kırmızı çıkmayan maç için zaman harcamaya gerek yokmuş zaten.

Mesaj tarihi:

İçerde Beşiktaş ve Başakşehir dışarda Konya Rize ve Sivas. Birbirinden tehlikeli ve riskli maçlar. Son 5 hafta kalp dayanmayacak. 

Şu takımlardan Beşiktaşa yenildik, Başak beraber. Kendi sahamızda ise Konya ve Rize beraber sadece Sivası yenebildik. Geçen sene Şampiyon olduğumuzda Sivas Sivasta yenmişti bizi. 

İşimiz çok zor ...

Mesaj tarihi:
On 22.04.2019 at 12:25, fenn dedi ki:

Son 5 hafta kalp dayanmayacak. 

kalp dyaanmayacak bir şey yok ya. bu hafta puan kaybeder bitiririz şampiyonluk heyecanını. ikincilik için çekişiriz belki beşiiktaşla. ona dayanır kalbimiz.

Mesaj tarihi:

Nike genel merkezde çalışan arkadaşım var, Cuma günü GS'nin şampiyonluk t-shirtleri onaylandı gelecek haftadan basım için işlemler başlayacak dedi. Mantıken artık herkes onu beklemeye başladı, Nike bile hazırlığını yapıyor. Halen Başak %60 ihtimalle şampiyon ama büyük fırsat kaçırdılar, 5/5 yap kimseye bakma. Psikolojik olarak da matematiksel olarak da en yüksek şans GS'de doğal olarak. 

Mesaj tarihi:
6 saat önce, Natanyal dedi ki:

Halen Başak %60 ihtimalle şampiyon

6 saat önce, Natanyal dedi ki:

matematiksel olarak da en yüksek şans GS'de doğal olarak.

Hani şuraya hangi ifadeyi koyayım bilemedim :)

Mesaj tarihi:

GS net puan kaybedecek konya maçında. Konya rahat gs stresli. Terimin yerinde olsam asla ama asla belhonda yı sürmem sahaya. Adam bomba. Kırmızı kart görür böyle maçta kesin. 

Mesaj tarihi:

Konya'nın beş para etmez bir takım olması dışında hiçbir sıkıntı yok. Benim için GS'nin puan kaybı net sürpriz olur. Min 3 tane saplayacaklar. Jahovic olmazsa zaten Konya'nın atma ihtimali bile %10 falan o da saçmalarsa GS'nin defans hattı işte kontradan yerler ancak baskı kurduklarında. 

Net skorla galibiyet gelir bu akşam. 

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...