Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Fener maçı haftası başak bjk ile oynuyormus. Bjk ortak olur şampiyonluğa. Basak vs gs maglubiyeti banko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 bjk başakı yense dahi fark 8'e iniyor, 7 hafta kalıyor o maçı da düşünce. bjk kayıpsız gidecek de başak kalan 7 haftada 2 mağlubiyet 2 beraberlik alacak. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Beşiktaş'ın şampiyonluğa dönmesi yalan ya... Olabilecek iyi senaryoda biz Fener'e ve Başak'a yeniliriz. Beşiktaş ŞL'ye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 (düzenlendi) Mart 20, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Bu Formaları neden sanki ucu çiviye takılmış gibi çekmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Gökhan Töre hayırlı olsun. FT diriltir tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 parçalı ve gri güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 https://www.ntvspor.net/futbol/mustafa-cengiz-ve-yonetimine-ibra-soku-galatasaray-secime-gidiyor-5c969085e3bdca1768169bf9 mustafa cengiz gg olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Oha yalnız ya. Dursun Özbek’i ibra edip bu yönetimin ibra edilmemesi inanılmaz. Bu liseli dingillerin ABV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Transferde baya fail oldular bence np. Basiretsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 (düzenlendi) Transferde fail olunur. Bunlar bir baskanin mali ibrasi icin kriter olmamali. Bu adam UEFA'da ne olursa olsun ceza almadan bir antlasma sagladi. Herkes ceza gelecek ceza gelecek diye yirtinirken. Daha yeni 0 zarar aciklanmadi mi ben mi yanlis gordum. Acayip bir is var ama cozemedim. Yonetim olarak oldukca basariliydi su ana kadar Cengiz yonetimi. Mart 23, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Mali ibra ettiler. İdariden etmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Hmm o da ilginc. Dursun Ozbek gibi cidden kotu baskanlar bile ibra edilmisti. Vardir esegin altinda bi buzagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 bunun gerekçesi ne acaba çok ilginç, takımda fena gitmiyorken yönetimsel anlamda ibra etmeyeyip 1 ay içerisinde seçime gitmeye zorlamak üstüne adam tekrar aday bile olamıyor. Kendi bacağınıza mı sıktınız nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Gerekçesi, Cengiz bir nevi bağımsız aday, iyi bir oy aldı hak ederek fakat arkası güçlü değil. Olası bir seçimde aday olmayı düşünenler ve çevreleri organize olup ibra etmemiş. Bu tür kongrelere giden çok az olur. 2500 oy alan Mustafa Cengiz'in ibrası yönünde oy kullanan sayısı 325'de kalmış. Yani Cengiz kendisine karşı yapılan bu hareketi öngörememiş, veya buna karşı organize olamamamış. Kendisini desteklemeye gelecek 50 kişi daha bulsa ibra olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Dursun Özbek'i ibra eden de, Mustafa Cengiz'i etmeyen de aynı karaktersizliğin eseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 10 dakika önce, Rewendor dedi ki: Dursun Özbek'i ibra eden de, Mustafa Cengiz'i etmeyen de aynı karaktersizliğin eseri. Sikdursun baskanligi biraktiktan sonra su kadar para verdim zart zurt diyip durdu. Cengiz tum hesaplari inceletti en ince detayina kadar. Sik dursun’un suratina vurdu herseyi corba etmis. Point otelden alicak vericek bir ton naylon fatura cikti . Dursun aci aci gulmekten baska cevap bile veremedi. En son alicaginin bir kismindan vazgecti ( cunku oyle bir alacak yok zaten). Boyle bir adami gercekten ibra ettiler ve cengiz’i etmediler inanamiyorum. Boyle bir sacmalik gormedim ben ya gs yansin bitsin kul olsun gulelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Yıllar önce aynı kifayetsizliği "yetmez ama evet"çilerde görmüştük. Bugün hiçbiri ortada dolanamıyo o gün yediği haltı kabul edemiyo utançtan, bazıları utanmadan hala politika hakkında konuşmaya, kayda değer bir bilgi veya fikirleri olduğunu düşünmeye devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Cengiz liselilere atar filan yaptı galiba son genel kurulda. O yüzden Sedat Doğan bebe üyeleri toplamış ibra ettirmediler iste. Utanmaz Dursun da ibra etmedi tabi ki ahaha delirtirler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 (düzenlendi) Discodan aldım su çok iyiymiş ahaha https://twitter.com/GSarayVideo/status/1109557815759245314 embed edemedim ya la Mart 24, 2019 serjuhan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Kalan tüm iç saha maçlarımızda en az 20 dk. O....Ç.... İnan Kıraç diye bağırmak lazım. Ancak belki o zaman bu zahtı muhterem gerçekten taraftar tarafından sevilmediğini anlar. Ha UA samimiyse bu na katılır daha gür çıkar bu ses. Ama Dursun ibra edilip bu adam direk bir komploya gidiyorsa vay halimize. Her başkan her divan kuruluna 2000 kişi ile mi katılacak arkadaş ibra edilmeme korkusu yüzünden. Valla ben staddayım kalan maçlarda, her maç deneyeceğim inan kıraca koro küfürü yaptırmaya ama yetecek mi gücüm bakalım. Hala inanamıyorum şu duruma rezalet ötesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 2 saat önce, eldar dedi ki: Gerekçesi, Cengiz bir nevi bağımsız aday, iyi bir oy aldı hak ederek fakat arkası güçlü değil. Olası bir seçimde aday olmayı düşünenler ve çevreleri organize olup ibra etmemiş. Bu tür kongrelere giden çok az olur. 2500 oy alan Mustafa Cengiz'in ibrası yönünde oy kullanan sayısı 325'de kalmış. Yani Cengiz kendisine karşı yapılan bu hareketi öngörememiş, veya buna karşı organize olamamamış. Kendisini desteklemeye gelecek 50 kişi daha bulsa ibra olacaktı. bu da safça olmuş. dursun'un ekibi güçlü hazırlık içerisinde, kongrede ibra etmeyebilir cengiz'i, gs tekrar seçime gidebilir diye biri söylüyordu. mehmet demirkol muydu ne hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 koltuk sevdasından millet ne yapacağını şaşırdı ya, takım gidiyor işte niye baltalarsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 (düzenlendi) abi Gs ne olursa olsun şampiyonluğa ve ya kupaya oynuyo yıllardır, bu alışkanlığı edinmişler. yönetimsel, finansal skntılar çok oyuna etki edeceğini sanmam Mart 24, 2019 vivavale tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Dursun geri gelirse hem fener hem besiktas kombinesi alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar