Alfred Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Ben beğendim, 2 li pozisyonlarda hata yapmadı. Ama en önemlisi topu güzel kullandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Bir stopere göre fazla girdi orta saha pas trafiğine. Bu maçlık çuvallamadı ama bilemedim. Ön liberoluğa özeniyor gibi oynadı bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 6-0 değil 10-0 olsada sağlam bir forvet şart. Mümkünse 2 tane. Büyük maçlarda Onyekuru ve Sinan baskıyı yiyince dut yemiş bülbüle dönerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Sinan'in gol attigina bakmayin orda kaleciden donen topa muslera'yi koy o da gol atar random bi forvetle 10-0 olurdu zaten bi de rakip takim sinan'i adam yerine koyup onu tutuyorlar bos birakacan zaten disari vuruyor rakibin taktigi tum toplarin Sinan'a gitmesi olmali, sen git onyekuruyu tut. lutfen forvet alin :yalvaran-surat: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 sardalya said: ONYEKKKUUURRRUUUU he var gormedi ankaragucululer gormedi sen gordun tukurugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 o tükürük değil ki balgam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 sostizm said: Bir stopere göre fazla girdi orta saha pas trafiğine. Bu maçlık çuvallamadı ama bilemedim. Ön liberoluğa özeniyor gibi oynadı bu maç. Libero da oynuyomuş yer yer zaten. Ama ilk maçında kendini göstermek isteyecektir, o hevesle normal hele böyle farklı skor varken. Ciddi rakibe karşı görmek lazım, o zaman belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 DEMBA BA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "Demba Ba'yı kiraladığımız haberleri gerçeği yansıtmamaktadır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Alan geldi mi? Ruyamda forvet geliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Forvet Morvet yok BAM BAM BAM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 alan memnun ama satan memnun değilmiş galiba. inşallah yapılmamıştır daha önce pek takip etmiyorum başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Demba ba'yı Başakçiti almış. Rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 adebayor kesin fenerde o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 niye aliyorlar ki goldado yok mu 18 mac 1 gol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Aceace said: Demba ba'yı Başakçiti almış. Rahatladım. niye rahatliyorsun? forvetsiz kalacaz. ba ma, sinif atlatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 hem alan hem tetteh yazıyorlardı bugün bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 3.5 aydır forvet alamayan adamların kalan 1 haftada bir değil 2 tane forvet alacağına mı inanıyorsunuz sdfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Bunu da kaçırdık emi, Mudat la 4 ay süper olacak :(... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 ya dişlileri tıkır tıkır çalışan makinayı niye bozarsın ki herif 30 tane gol atmış ve hiçbir şekilde daha iyisini getirebilme ihtimalin yok şu şartlar altında, ikamesini getirebilmen de çok zor (getiremediler), en iyi alternatifin de 1 sezonda 10 tane 90 dk çıkarabilen eren hayır alan veya her kim gelse de bu kadar verimli olacağı garanti değil ve yine en az gomise verdiğin kadar para vericeksin adanalı OP :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Haziran - Kasım finansal dönemine ait tablolar açıklandı Artıda olan tek takım GS 2 milyon 900 bin TL kar etmiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Abi onun 200 TL si şampuanlar ligi :(... Hane 1 sene gidemeyince herşey ortada büyüklerin sağlam şekilde kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor. kizillelma said: Haziran - Kasım finansal dönemine ait tablolar açıklandı Artıda olan tek takım GS 2 milyon 900 bin TL kar etmiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Ismail Cipe mukemmel kurtardi ya, yok boyle bir kurtaris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Aceace said: Demba ba'yı Başakçiti almış. Rahatladım. ne zamana kadar ki bu transfer olayı. eren noproblem ile nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 sinan oyle bi atladi ki penalti verdiler bi de utandim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar