xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 dikkat çeksin diye konu başlığını böyle bıraktım şu buhar makineleri gibi cihazlar var sigara dumanını çeken, filtreli aletler. kullanan var mı evinde ofisinde ? ya da araştırmış olanları buraya alalım.. edit : araştırıyorum ama hep koku makinesi buluyorum, geçen bir iki yerde reklamı çıkmıştı ama şimdi bulamıyorum şu aletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 buhar makineleri nemlendirmek icin de normal hava temizleme cihazlari var tozu falan baya filtreliyor hava cok guzel oluyor, sigaraya ne kadar yardimci olur bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 filter queen kullaniyorum, biraz pahali ama odada sigara icildigi anlasilmiyor. http://odeme.filterqueen.com.tr/urun/filterqueen-defender/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 biraz değil çok pahalı üle. deLonghi kafama yatıyor https://urun.n11.com/hava-nemlendiriciler/delonghi-ac-150-hava-temizleme-cihazi-P122470873 HEPA filtrelilere özellikle bakmak gerekiyor bu sigara, egzoz vs dumanı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Hayatlara gel adam 7300tl'lik filtreye biraz pahalı diyor (O da ayıp olmasın diye biraz) :((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 7.300 versem su alete nefes darligi cekerim her gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 O parayı versem ben odada mangal yaparım hakkını versin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 7300 bi yıllık sigara parası (günde 2 paket içen bacakafalar için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Adam sagligini dusunmuyor 7300 TLyi mi dusunecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 inanamadım kendim hesapladım sdf hakketen 9k para edio hergün 2 paket alıyım desen var be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 lan 7300 lira vermem için ülkenin havasını temizlemesi lazım o aletin. hatta koyalım marsa atmosfer kursun sıfırdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 konuyu 7300lük alete kaptırdım tüh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 o paraya gentleman and cigar club a üye olursun. gerçi türkiyede yok ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 xwhiplashx said: konuyu 7300lük alete kaptırdım tüh be Hakli bi serzenis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 https://www.google.com.tr/search?source=hp&ei=8Wj4WpfzNML36AT8lar4BQ&q=Mum+sigara+duman%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Vay be şehrin pis havası yüzünden filtre cihazlar kullanmaya başladık desene ! Yakında cips poşetlerinde hava satın almaya başlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 bir sene sigara içerim 9490 tl yapıyor 2 paket malboro içtiğimi düşünürsek yine de o cihaza o parayı vermem. gerçi şu an haftada 3 paket filan içiyorum elektronik saolsun azalttı epey tüketimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Oda da ve evin içinde sigara içmek berbat bişe lan Bi de o kadar para verip sigara içmeye devam etmek valla akıl büyük sermaye Yazık ya o parayı düşkünlere verin sigarayı bırakıp sigara parasını da ihtiyacı olana verin Yazık abi maddi manevi. Bırakın gitsin şarkı sözü gibi olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 size ne olm adamın günlük geliri 9000 lira belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 burs versin o zaman bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 ne kadar burs lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 TheGreatWall said: xwhiplashx said: konuyu 7300lük alete kaptırdım tüh be Hakli bi serzenis. patide gördüğüm en haklı post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 PrudenT said: ne kadar burs lazım düşünmen yeter :) var param okulu bitirmeye yeticek kadar (umarım vardır sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 bitmezse alo dersin kıpsss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 para varsa ben de alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar