Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Denis Villeneuve, çekeceği Dune filminin en az iki yılı olduğunu ve -ilk kitabı konu alacak olan filmin- iki film olarak düşünüldüğünü söylüyor. Villeneuve’ü bir bilim kurgu yönetmeni olarak oldukça beğeniyorum. Blade Runner 2049, Arrival gibi filmlerde kendini kanıtladığını ve Enemy filminde kitap uyarlaması işini iyi becerdiğini gördük diye düşünüyorum. Jodorowsky’nin tamamlayamadığı, Lynch’in tamamlamış olmasına karşın hakkını veremediği -tabii bu benim düşüncem- Dune filminin ilk defa doğru kişinin ellerinde olduğuna inanıyorum. Cast ya da çekim tarihi hakkında herhangi bir bilgi yok şimdilik fakat kısa süre içerisinde haberleri düşmeye başlar sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 plebler beğenmese de gişede sıkışsa da 2049 gayet orijinalini geliştiren bir filmdi. bu da güzel olacaktır reyis boş iş yapmaz nolan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Lynch'in cektigi filme millet abomination falan yaziyor internette cok guluyorum ama hakkaten oyle. dune2 sayesinde star warstan bile once tanistigim bir seri o yuzden iyi bir filminin olmasini cok isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 goldbären said: plebler beğenmese de gişede sıkışsa da Kimse beğenmemiş işte. Kötüydü çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 anLıyana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 oyunu 10 numeroydu http://www.pcgamesabandonware.com/mod/upload/pc_en/images/23/62/18/4f/af/3b/ec/25/af/1f/7e/04/ec/eb/63/88/dune2.jpg 6. kitabın 100. sayfasında tıkandım yanlız, gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Marl0_on said: Denis Villeneuve Dune filmi https://i.ytimg.com/vi/e3oa2GNKoBE/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 jodorowsky iyi ki cekememis o filmi ya. hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 o pek farketmezdi sanki. jodorowsky'nin derdi baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Auril said: oyunu 10 numeroydu http://www.pcgamesabandonware.com/mod/upload/pc_en/images/23/62/18/4f/af/3b/ec/25/af/1f/7e/04/ec/eb/63/88/dune2.jpg 6. kitabın 100. sayfasında tıkandım yanlız, gitmiyor Abi evet...yıllardır duruyor kitaplıktan o kitapta ben de gidemiyorum nedense. Geri kalanları bitileri 10 seneden fazla oldu bir çırpıda okumuştum bu gitmedi de gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Bu Dune sonunda hayvan gibi plot twist olan film miydi? 30-40 yıllık bi film galiba. Enteresan bi konusu vardı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Tek isteğim gişede patlaması. Neden derseniz: 1- Blade Runner 2049 -bana göre, ve tıpkı Mad Max: Fury Road gibi- alenen kötü bir filmdi. 2- Dune uyarlanabilitesi ve akıcılığı en düşük kitaplardan biri. Çoğu şey tek cümle değinilip geçiyor (ki aslında değinilir gibi yapılıyor sadece) ve prequel'ler olmadan zaten çoğu şey havada kalıyor, koca evrende 2 bilemedin 3 gezegen varmış, onda da her kitap için şimdiki zamanda önem arzeden karakter sayısı 3-4 taneyi geçmiyor izlenimi veriyor. çoğu karakter 10 cümle sarfemeden öldürülüyor. kitapların önemli kısmı zaten iç seslerle, halüsinatif sekanslarla, siyeç muhabbetleriyle geçiyor. Böyle bir yapımı hem "kitaba sadık" hem "akıcı" şekilde nasıl uyarlayabilirsin ki, bildiğin şarlatanlık! 3- Gidip süper kahraman filmlerine laf edip sonra "yetişkinler için Star Wars çekiyorum" türü laf eden Villeneuve bendeki kredisini bitirdi. Villeneuve kral'ın yeni giysileri'ni oynuyor, çekirge bir sıçrar iki sıçrar. Bu film de gümlerse bu sektörde işi biter, farkında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 kitabı daha güzel (:P) diğerini bilmem ala Mad Max: Fury Road çooooooooook güzel bir sinema olayıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Bu arada Herbert baya sinematik yazıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Fury Road superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Akuma_Blade said: Tek isteğim gişede patlaması. Neden derseniz: 1- Blade Runner 2049 -bana göre, ve tıpkı Mad Max: Fury Road gibi- alenen kötü bir filmdi. 2- Dune uyarlanabilitesi ve akıcılığı en düşük kitaplardan biri. Çoğu şey tek cümle değinilip geçiyor (ki aslında değinilir gibi yapılıyor sadece) ve prequel'ler olmadan zaten çoğu şey havada kalıyor, koca evrende 2 bilemedin 3 gezegen varmış, onda da her kitap için şimdiki zamanda önem arzeden karakter sayısı 3-4 taneyi geçmiyor izlenimi veriyor. çoğu karakter 10 cümle sarfemeden öldürülüyor. kitapların önemli kısmı zaten iç seslerle, halüsinatif sekanslarla, siyeç muhabbetleriyle geçiyor. Böyle bir yapımı hem "kitaba sadık" hem "akıcı" şekilde nasıl uyarlayabilirsin ki, bildiğin şarlatanlık! 3- Gidip süper kahraman filmlerine laf edip sonra "yetişkinler için Star Wars çekiyorum" türü laf eden Villeneuve bendeki kredisini bitirdi. Villeneuve kral'ın yeni giysileri'ni oynuyor, çekirge bir sıçrar iki sıçrar. Bu film de gümlerse bu sektörde işi biter, farkında değil. 1- sana göre. 2- doğru olabilir, ama film daha kurgu aşamasındayken nasıl emin oluyorsun abi. 3- bence esas kızdıran bu olmuş. bence de marvel/dc filmlerinin %97'si falan alenen kötü filmler. güncel star wars da gayet başarılı efektli young adult filmi falan. ayrıca "2049 gişede patladı" kısmı sandığınız gibi bir patlama değil. 150 budget ile worldwide 250 getirisi var, sadece beklenen 500m falan olmadı. kaldı ki ilk film de aynı kaderi paylaşmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 belli ki blade runner 2049'a kotu deyip marvel filmlerini ovenler icin olmayacak bu film, starwars'a bile yetiskin filmi denmis neredeyse, piyuv. neyse herkesin popisi kendine. vilenu baskana bol sans, flop olmasin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 ben tutuyorum akumayi kollarindan, calisin karnina yuzune heryerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 tam kötü diyemediği için de başka bir sevmediği film mad maxi yapıştırmış yanına, kaldı ki hem gişe hem kritik başarısı taş gibi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 MadMax e kötü demek, "hakikaten ben bu işten anlamıyorum kalibanın" tam türkçesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 kitap iyiydi, akıp gitmişti ben okurken. bu adamdan başkası hakkınız veremez bence, yine salonda soyutlanıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 goldbären said: tam kötü diyemediği için de başka bir sevmediği film mad maxi yapıştırmış yanına, kaldı ki hem gişe hem kritik başarısı taş gibi film. mad max i sevmemis 2049 u sevmemis, vakti gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Vilenöv her ne kadar sanat için sanat kısmını iyi yapsa da çektiği filmlerde bir akıcılık eksikliği var maalesef, dune gibi bir kitap uyarlamasında bu sıkıntı katlanarak bunalıma yolaçmaz umarım izlerken. Fynch filmi bile iyi kötü izlenebiliyor hala en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 mekan tasvirinden çok diyalog vardı kitapta. entrikalı falan iyi kurgulanmış bir hikaye, konuşturması lazım karakterleri pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Sam said: Vilenöv her ne kadar sanat için sanat kısmını iyi yapsa da çektiği filmlerde bir akıcılık eksikliği var maalesef, dune gibi bir kitap uyarlamasında bu sıkıntı katlanarak bunalıma yolaçmaz umarım izlerken. Fynch filmi bile iyi kötü izlenebiliyor hala en azından. Akılcılık eksikliği derken neden bahsediyorsun tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar