progamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 şu filmi yapanlar Amazing Spider Man 2 yi yapanlar. İyi film olma ihtimali sıfıra yakın sdf. Marvel Spider Man'i popüler yaptı yine. Onun ekmeğini yiyek diye Sony Venom, Black Cat ve Silver Sable diye yancı karakterlere kendi filmlerini veriyor şimdi salakça bi şekilde. Spider Man'i yalan etmeseler bari arada yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 sanssizsansli said: şimdi bu filmde venomun kendisi kötü ama daha kötüyü mü dövücek yoksa iyi mi olcak. iyi tarafta olacak da elbette Lawful Good anlamına gelmiyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 internette dolaşan bi teori. kesin değil sonra küfür etmeyin bana ona göre açın. infinity war sonunda spider man uzayda symbiote u kapıyor. bu venom filmindede spider man olarak değil peter parker olarak tony starkın yanına gidiyor symbiote hakkında bilgi almak için o sırada klasik çan sahnesi olup eddie brocka bulaşıyor. toplam 5 dakikalık sahnesi olacakmış peter parkerın. ( oynayan tom holland ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 mmmh olsa yerim ama sanki marvel'ın m.o.'suna uymaz gibi. önce venom'lu bi teaser yapmaları lazım kendi filmlerinin post credit'inde. lan ya da dur sıraya da sokuluyor aslında. harveyquinn'in dediği teori -infinity war'da symbiotu kap ama fark etme (virüs gibi hibernate etsin vs) -hatta seyirci de bilmesin post credits'e kadar. -post credits: dünyaya gelmiş ol, bi gece ev yerine şöyle uyan https://i.imgur.com/dLUdQEN.jpg -oh shit -araya bi marvel filmi sok. antman 2 falan bişey. -spider-man 2, symbiote'lu parker'lı olaylar. -çan kulesi. -(hatta peter parker ölebilir de belki çan kulesinde, hop ver ordan miles morales teaser'ını) -??? -venom. -bonus points: venom'da da x-men teaser'ı ver post credits'te. profesör kelto mmhyeh bonus: https://i.imgur.com/DfcPiCO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Rewendor said: O yine kağıt üstünde Batman filmiydi, ama Bale bile açıkladı "o filmde Ledger'in çok altında kaldım performans olarak filmi o götürdü" diye. bale boğazına gazoz kapağı kaçmış gibi konuşmaktan başka ne rol yaptı ki filmlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 @coko teori hakkında tom holland ın 5 dakikalık bi sahnesinin olduğu söyleniyor filmde. evrenden farklı olacak ama infinity war sonrası symbiote u kapıyor peter venom filminde tony starkın yanına giderken çan sesi yüzünden bundan ayrılıp eddie e geçiyor. ondan sonrada venom geliyor. mcu ile alakası olcağını sanmıyorum yani 5 dakikada bitecek symbiote işi venom filminde teoriye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Baya kotu ya trailer. Son yillarin en kotu Marvel trailer'i sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 imamizer said: hiç beğenmedim lan. tom hardy'yi de hiç oturtamadım karaktere. villian için neden insanlarda bu kadar olumlu algısı olan adam oynatırsın ki. gerçi villian için neden film çekiyorsun orası da muamma. yoklukta evde snopy imax izlemelik film geliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Tim said: Baya kotu ya trailer. Son yillarin en kotu Marvel trailer'i sanirim. Bunu yazmaya gelmiştim. MCU başladığından bu yana gişede gümleyen ilk Marvel filmi olabilir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 - Ciddi ciddi içinde Spider Man olmayan Venom filmi mi yaptınız? - O da bi şey mi, filmde Venom da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Nekro said: imamizer said: hiç beğenmedim lan. tom hardy'yi de hiç oturtamadım karaktere. villian için neden insanlarda bu kadar olumlu algısı olan adam oynatırsın ki. gerçi villian için neden film çekiyorsun orası da muamma. yoklukta evde snopy imax izlemelik film geliyor galiba. xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Film MCU ya dahil değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 sony cekiyo diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Nekro said: imamizer said: hiç beğenmedim lan. tom hardy'yi de hiç oturtamadım karaktere. villian için neden insanlarda bu kadar olumlu algısı olan adam oynatırsın ki. gerçi villian için neden film çekiyorsun orası da muamma. yoklukta evde snopy imax izlemelik film geliyor galiba. Abi gayet kötüydü bu bane karakteri, aylarca tasak geçildi o sesiyle. Kaldıki hardy lik ne varki şunda. Kaslı kimi koysan oynardı zaten o filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 adamların kutsalına laf ediyorsun imam. kıracaklar belini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 we are venom. [video]https://youtu.be/u9Mv98Gr5pY?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Heykelini diksek ta$haklarına beton yetmez Tom Reyizzz. Her şey güzel gözüküyor da, SİMBAYAOĞT nasıl bir pronunciation'dır sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 olmamış gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Böyle sırtından mırtından bir anda çıkması olmamış sanki Bir de trailer bütün filmi anlatmış ilk teaserdan farklı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Sırtından mırtından bir anda çıkması olayı zaten? Adamın içinde başka bir benlik var kendinden bağımsız hareket edebilen, 'bir dakika şimdi saldırıyorum sırtından' mı diyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Lore'a uyumlu olması izlerken eğlenceli olduğu anlamına gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 agent venom un her yerinden bişeyler çıkıyor zaten https://cdna.artstation.com/p/assets/images/images/009/449/902/large/stivens-trujillo-sanchez-a-venom-539.jpg?1519070855 https://cdnb.artstation.com/p/assets/images/images/007/206/409/large/maycon-andrade-1-1.jpg?1504463674 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 eh idare eder, ama cok blockbuster bisi beklememek gerek sanki, %90 Eddie Brock %10 Venom olacak gibi duruyor. ultimate venom yapmislar iste logosuz, tentacle'lu falan https://vignette.wikia.nocookie.net/spiderman/images/e/e9/250px-143_Ultimate_Venom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Film lore'a uyumlu olduğunda -> Eğlenceli değil, lore'a uyumlu olmasın. Film lore'a uyumlu olmadığında -> Neden lore'a uyumlu değil? Çizgi romanlarda Venom'un ağzında daha çok diş vardı?? https://www.youtube.com/watch?v=xzdVAA7qGOA https://eksisozluk.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar