Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Shani kırmızı çizgimdir, üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 ilk iki bölümü izledim, iyiydi. vesemir’in animasyonda anlatılması güzel oldu. yalnız hala yen’i güzelmiş gibi göstermeleri topkek. oyunlardaki durumun tam tersi cidden dizi lol, burada cerılt yüz kat yakışıklı ama kalanlar vasat altı. anri başgan 3090 almıştır, helali hoş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 ben de iki bölüm izledim. oyuncuların yarısı sinema öğrencisi gibi hissettirmese çok daha iyi olacak. bi de daha az kirpik ve lens lütfen, bokunu çıkartıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 E kitaplarını okuyayım o zaman ben sevdim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 ilk sezondan güzel olmuş bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 3 saat önce, Akhlaur dedi ki: E kitaplarını okuyayım o zaman ben sevdim baya. Kitaplari mediocre ya, ama fresh geliyor baya ozellikle ilk kitaplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 (düzenlendi) Hintli modasi mi basladi nedir simdide, witcher ve invasion vb bir cok dizide hint asilli oyuncular var. pazar iyi tabii.. irki onemli degil ama iyi oyuncu olsalar.. Aralık 19, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 buda burda dursun ama pek olmamis sanki prequel hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 2. sezonun ilk bolumu, bence cok dandikti, ilk bolumde boyle kotu baslamasi, beni umutsuzluga surukledi ilk sezon 6.5 flndi benim icin, bu sezon ilk bolum 5le basladi, henri icin 5.5 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Yenneferin nasıl ne şekilde cast edildiğini gerçekten anlamak zor. Aslında kızın suratına baktığında gözler güzel, burun güzel, ağız güzel ama bir araya gelince olmamış nedense ajsfhfdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 yennefer’e division 2’de char creator’da randomize basılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 1 saat önce, Sam dedi ki: yennefer’e division 2’de char creator’da randomize basılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 2. sezon bi akmadı ya. yani evet ilkinde çok atlamalı falandı ama bir akıyordu, sanki 3-4 bölüme indirgenebilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 çok saçma bir sezondu ya. gerçeğe hiç uymuyor. Spoiler bi witcher nasıl olur da hiç sevişmez. gerçekçi değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 @Oce4n Spoiler ikinci sezonda hiç anya chalotra sexs sıcene yok mu? ben de dizi düşünce bi arama yapmıştım ama hep ilk sezon çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 çok üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 muhabbeti dönmüş. cd projekt dişi karakterleri aşırı güzel tasarlarken, dizide sanki bilerek aşırı çirkin cast edilmiş. yennefer fringila triss 2. sezonu izlemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Neckbeard noliferlar gidip güzeller güzeli anyamıza laf mı ediyor bu topikte? Beyaz olsaydı bu laflar dönmezdi pis ırççılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 2 bölüm izledim, konuyu vs. çok umursamıyorum da kostümler, çekimler, cgi falan her şey çok güzel bence. görsel olarak doyuruyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Ilk sezon nilfgard armoruna çok laf etmişlerdi değişmişler bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 (düzenlendi) 3-4 gibi iyice nefret ettim o diyaloglar falan çok saçma sapandı iyice soğumuştum Spoiler ne bilim herifi ölümden kurtarıp tüm konseye düşman oluyor yen, ama bi sonraki sahnede adam bi işe yaramaz mısın sen falan diyor neyse sezon sonuna doğru olaylar falan derken aktı Aralık 22, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 2. Sezon cok iyi basladi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 2. sezon>>>1. sezon Çok daha akıcı sezon olmuş. Yine yer yer ÖFF SAÇMALAMAYIN ABİ dediğim yerler oldu ama o da klasik neşflik dizilerinin olayı oldu artık. Henry gardaşımız da 7 sezon oynarım ben np demiş sevindim valla, üstüne biraz koya koya gitseler yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Ya kitabı veya oyunu bilmeyen birinin "viçıring" hakkında bilgi sahibi olmasını istememişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 İlk sezonun karışık senaryosunu eleştirdiği yer güzeldi ya güldüm ona baya. Genel olarak iyi çekmişler, belli ki bütçe artmış yapım kalitesi de ilk sezonun üstündeydi baya. Özellikle açık mekan çekimleri falan çok iyi olmuş. Hikayeye yaptıkları eklemelere pek bişey demiyorum, atlar ışık hızında falan gidiyor bi kaer morhene bi oraya bi buraya ama karakter değişiklikleri üzdü biraz. Hani yapımcı açıkça blood of elvesde çok fazla plot reveal ve karakter gelişimi vardı biz de yeni bi monster of the week tasarlayıp hepsini bi hikayede toplamaya getirdik dedi volath meir için, onu yine bi nebze anlarım dünyaya çok uygunsuz bi yaratık değil. Ama özellikle yenneferin yeni hikayesi benim de hiç hoşuma gitmedi, fazla emotional roller coaster olmuş yen ve ciri ilişkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar