Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Adamın kitlesi sadece jilet atanlar değil, Rock klasiklerinden albüm bile çıkarttı adam. Gerçekten köprü adam, ve hani direkt önyargılı ııyh diye baktığımız bir alt kültüre kapı açıyor, dikakt çekiyor merak uyandırıyor. Ha, arabesk kısmı hala bana hitap etmiyo da, "ıyyh arabesk kıro" deyip sonra aynı kafanın gavurcası Anathema'nın konserine koşa koşa gidenller de yok değil yani. Alın size Temple of the King https://www.youtube.com/watch?v=0hQCKkqmDlw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Off direk uni yillari geldi aklima Muslum manyagi ev arkadasi vardi butun gun icerdi muslum dinlerdi adam. istemeden de olsa tum sarkilarini biliyorum. Yalniz haydar haydar gitmemis fona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 haydar haydar bence iyi olmuş, manası bir tarafa Teaserın temposuna da oldukça uygun olmuş, https://www.youtube.com/watch?v=ymOFW85b-90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 cover hastası adam değilimdir genelde ama bülent ortaçgil affetsin "sensiz olmaz" bülent ortaçgilden iyi söledi adam utanmadık düğün sarkısı yaptık zaten hele bide klibi var dadından yenmez ama bu kadar müslüm gürses övülünce tabi ki şu tadda konu olmuş https://galeri12.uludagsozluk.com/511/iran-i-ovmek_678526.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Ülkedeki dönüşüm jilet tayfayı bitirince Müslüm'ün de biçim değiştirmesi lazımdı ama ince siyah kravat takıp Teoman şarkıları söyleyerek, liboşların kraliçesi Sezen ile düet yaparak olayı mahvetti bence. Baba kapitalizme yenik düştü maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 son derecede guzel soyledi. iyi de yapti adam. siyaset ile sanati ne zaman birbirinden ayirmayi ogreneceksiniz arkadas? ben hic trump'u desteklemiyor, yerin dibine sokarak protesto ettiginden dolayi, nba takiminin maclarini boykot eden, ya da yonetmenin cektigi filmleri izlemeyi birakan cumhuriyetci kitle gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 yayın tarihi göremedim ben. var mı bir bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 goldbären said: filmi izlemeden niye sünni türk refleksi veriyorsunuz arkadaşlar? Yeni Türkiye burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Hakan Günday senarist ve yönetmen yanılmıyorsam. Bu kadar depresif bir yazara iyi gider bu adamın hayatı, bakalım altından kalkabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Konuşması surround system li ses nerden geliyo diye bakınıyon böyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 şöyle bir belgesel var, vuslat saraçoğlu'nun, izlemiştim zamanında öneririm: https://www.youtube.com/watch?v=VkoYhAkXkDY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 90ların sonunda bir ara dinliyordum ben de bayağı, arabaeskçi denip geçilemeyecek bir insan kesinlikle. haydar da bence en iyi performansıydı, trailera çok iyi gitmiş. https://www.youtube.com/watch?v=ymOFW85b-90 feamer koymuş meğer, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 "arabeskçi diip geçilemeyecek bir insan" sözü daha önce arabesk dinleyen tayfanın kenini ezik göstermeme lafı resmen. Adam köküne kadar arabesk işte, son bir albüm çıkardı diye jazz efsanesi yapmadıkları kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 bayağı mesnetsiz bir iddia olmuş, arabesk sevmem de dinlemem de. 20 yıl önce müslüm gürsesi dinlemişliğim var severek sadece, tür olarak da yabancı rock ve hard rock dinlerim. trilyon arabeskçi arasından sadece ben değil, başka arkadaşlar da beğendiklerini söylemiş ki arabeskçi profili yok yani yazanların şöyle bir bakıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Arabeskçi bir adamın jazz yapması baya bir şey zaten ve kendine özgü bir şey olması, jazz budur işte, jazz'cıdan daha jazz'cı diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 valla köküne kadar arabeskçi müslüm abimiz hangimiz sevmedik , esrarlı gözler , unutamadım vs öyle proje albümü yaptı diye farklı kalıplara sokmaya gerek yok adam büyük müzisyen büyük vokal ama en önde arabeskçi, zaten o jazz-rock şarkılrını arabest tınısıyla söylediği için güzel olyo normalde arabest sevmeyen bizim gibi adamlar ne diye müslüm dinlesin o zaman diyen kendini sorgulasın, belki daha fazla arabesk müzik bilse/dinlese bu kadar önyargılı olmayacak bu genre'ye karşı ayrıca en burun kıvıranına zayıf anında bi hakkı bulut bi cengiz kurtuoglu hatta bi güllü ile fln vurup öldürebilirim tüylerini diken diken edip türküz biz türkü severiz trip kasmaya gerek yok rakçıyım hiphapçıyım diye onları da sev özünü de bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 arabesk mi arabest mi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Biyik said: şöyle bir belgesel var, vuslat saraçoğlu'nun, izlemiştim zamanında öneririm: https://www.youtube.com/watch?v=VkoYhAkXkDY atlaya atlaya izledim bunu. ben bu kadar deli divane olup kendilerini heder etmelerini anlayamadim. saniyorum ki cogunun psikolojik rahatsizligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Baya iyiydi ama daha da iyi olabilirmiş. Hollywood cekseymis bi 6 7 oskarlik hikaye çıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 ilk sayfadaki "adam nhiye alevi rahtsz oldm:(" yorumları gördüm yine bir gülme geldi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 DoGMeaT said: valla köküne kadar arabeskçi müslüm abimiz hangimiz sevmedik , esrarlı gözler , unutamadım vs öyle proje albümü yaptı diye farklı kalıplara sokmaya gerek yok adam büyük müzisyen büyük vokal ama en önde arabeskçi, zaten o jazz-rock şarkılrını arabest tınısıyla söylediği için güzel olyo normalde arabest sevmeyen bizim gibi adamlar ne diye müslüm dinlesin o zaman diyen kendini sorgulasın, belki daha fazla arabesk müzik bilse/dinlese bu kadar önyargılı olmayacak bu genre'ye karşı ayrıca en burun kıvıranına zayıf anında bi hakkı bulut bi cengiz kurtuoglu hatta bi güllü ile fln vurup öldürebilirim tüylerini diken diken edip türküz biz türkü severiz trip kasmaya gerek yok rakçıyım hiphapçıyım diye onları da sev özünü de bil özünü de bil derken, arabesk özümüz mü yahu? not my öz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 yeah, nah thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Arabesk dinlemekte ne var, Arabesk dinleyenleri linç mi ediyoruz ! Gayette fırsat bulduğumda dinlerim arabeskinide, popunuda, rock müziğinide vs vs vs Müslüm denince aklıma arabesk geliyor ve o jiletli tayfa aklımdan çıkmıyor. Eğer değinmedilerse ayıp etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=0cvV8TeQNVQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 fenn said: Arabesk dinlemekte ne var, Arabesk dinleyenleri linç mi ediyoruz ! Gayette fırsat bulduğumda dinlerim arabeskinide, popunuda, rock müziğinide vs vs vs Müslüm denince aklıma arabesk geliyor ve o jiletli tayfa aklımdan çıkmıyor. Eğer değinmedilerse ayıp etmişler. bana mı dedin bilmiyorum da, beğenip beğenmemekten veya dinleyip dinlememekten bağımsız olarak arabeskin "özümüz" olduğunu düşünmüyorum. benim sevdiğim raklı ruklı metalli şeyler de özümüz değil. sevip sevmeme şeysi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar