Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müslüm (2018)

Lemmy

Öne çıkan mesajlar

Adamın kitlesi sadece jilet atanlar değil, Rock klasiklerinden albüm bile çıkarttı adam. Gerçekten köprü adam, ve hani direkt önyargılı ııyh diye baktığımız bir alt kültüre kapı açıyor, dikakt çekiyor merak uyandırıyor. Ha, arabesk kısmı hala bana hitap etmiyo da, "ıyyh arabesk kıro" deyip sonra aynı kafanın gavurcası Anathema'nın konserine koşa koşa gidenller de yok değil yani.

Alın size Temple of the King

https://www.youtube.com/watch?v=0hQCKkqmDlw
Sosyal ağlarda paylaş

cover hastası adam değilimdir genelde ama bülent ortaçgil affetsin "sensiz olmaz" bülent ortaçgilden iyi söledi adam
utanmadık düğün sarkısı yaptık zaten
hele bide klibi var dadından yenmez

ama bu kadar müslüm gürses övülünce tabi ki

şu tadda konu olmuş

https://galeri12.uludagsozluk.com/511/iran-i-ovmek_678526.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
son derecede guzel soyledi. iyi de yapti adam. siyaset ile sanati ne zaman birbirinden ayirmayi ogreneceksiniz arkadas?

ben hic trump'u desteklemiyor, yerin dibine sokarak protesto ettiginden dolayi, nba takiminin maclarini boykot eden, ya da yonetmenin cektigi filmleri izlemeyi birakan cumhuriyetci kitle gormedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
90ların sonunda bir ara dinliyordum ben de bayağı, arabaeskçi denip geçilemeyecek bir insan kesinlikle. haydar da bence en iyi performansıydı, trailera çok iyi gitmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=ymOFW85b-90
feamer koymuş meğer, pardon.
Sosyal ağlarda paylaş

bayağı mesnetsiz bir iddia olmuş, arabesk sevmem de dinlemem de. 20 yıl önce müslüm gürsesi dinlemişliğim var severek sadece, tür olarak da yabancı rock ve hard rock dinlerim. trilyon arabeskçi arasından sadece ben değil, başka arkadaşlar da beğendiklerini söylemiş ki arabeskçi profili yok yani yazanların şöyle bir bakıyorum da.
Sosyal ağlarda paylaş

valla köküne kadar arabeskçi müslüm abimiz

hangimiz sevmedik , esrarlı gözler , unutamadım vs

öyle proje albümü yaptı diye farklı kalıplara sokmaya gerek yok adam büyük müzisyen büyük vokal ama en önde arabeskçi, zaten o jazz-rock şarkılrını arabest tınısıyla söylediği için güzel olyo

normalde arabest sevmeyen bizim gibi adamlar ne diye müslüm dinlesin o zaman diyen kendini sorgulasın,
belki daha fazla arabesk müzik bilse/dinlese bu kadar önyargılı olmayacak bu genre'ye karşı

ayrıca en burun kıvıranına zayıf anında bi hakkı bulut bi cengiz kurtuoglu hatta bi güllü ile fln vurup öldürebilirim tüylerini diken diken edip

türküz biz türkü severiz trip kasmaya gerek yok rakçıyım hiphapçıyım diye
onları da sev özünü de bil
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
DoGMeaT said:

valla köküne kadar arabeskçi müslüm abimiz

hangimiz sevmedik , esrarlı gözler , unutamadım vs

öyle proje albümü yaptı diye farklı kalıplara sokmaya gerek yok adam büyük müzisyen büyük vokal ama en önde arabeskçi, zaten o jazz-rock şarkılrını arabest tınısıyla söylediği için güzel olyo

normalde arabest sevmeyen bizim gibi adamlar ne diye müslüm dinlesin o zaman diyen kendini sorgulasın,
belki daha fazla arabesk müzik bilse/dinlese bu kadar önyargılı olmayacak bu genre'ye karşı

ayrıca en burun kıvıranına zayıf anında bi hakkı bulut bi cengiz kurtuoglu hatta bi güllü ile fln vurup öldürebilirim tüylerini diken diken edip

türküz biz türkü severiz trip kasmaya gerek yok rakçıyım hiphapçıyım diye
onları da sev özünü de bil

özünü de bil derken, arabesk özümüz mü yahu?

not my öz.
Sosyal ağlarda paylaş

Arabesk dinlemekte ne var, Arabesk dinleyenleri linç mi ediyoruz ! Gayette fırsat bulduğumda dinlerim arabeskinide, popunuda, rock müziğinide vs vs vs
Müslüm denince aklıma arabesk geliyor ve o jiletli tayfa aklımdan çıkmıyor. Eğer değinmedilerse ayıp etmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Arabesk dinlemekte ne var, Arabesk dinleyenleri linç mi ediyoruz ! Gayette fırsat bulduğumda dinlerim arabeskinide, popunuda, rock müziğinide vs vs vs
Müslüm denince aklıma arabesk geliyor ve o jiletli tayfa aklımdan çıkmıyor. Eğer değinmedilerse ayıp etmişler.

bana mı dedin bilmiyorum da, beğenip beğenmemekten veya dinleyip dinlememekten bağımsız olarak arabeskin "özümüz" olduğunu düşünmüyorum.

benim sevdiğim raklı ruklı metalli şeyler de özümüz değil. sevip sevmeme şeysi değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...