Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdide yazsınlar kral geri döndü. Hadise bu sene başıma geldi. Kendisi kapalı bir kızdı ama kapalı olması sizi aldatmasın, alkol masasına oturur, o rakının dibine görür, oturduğu gibi de kalkardı. Onunla saatlerce her konudan konuşabilirdiniz ve onunla beraber vakit geçirirken asla sıkılmazdınız. Ancak kapalı olmasını çok sorun ediyordum ve içim içimi yiyordu. 3-4 Ay geçtikten sonra onunda tanıdığı modelist bir kızla tanıştım. Kız Fight Club'da ki Marla'nın bire bir kopyasıydı. Sadece dış görünüş değil, hareketleri de andırıyordu. Bu sıradışı kız aklımı başımdan almıştı ve işin garip tarafı birbirimize çekilmeye başlamıştık. Artık yapacak pek birşey kalmamıştı. Ondan ayrıldım. Elbette o bunu yediremedi ama bunu hiç dile getirmedi ve arkadaş olarak devam etmek istedi. Bende peki dedim ve arkadaş olduk. Elbette o kızla beraber olduğumu biliyordu ama ben inkar ediyordum. Bir gün bana biri ile tanıştığını söyledi ve onunla sanırım çıkmaya başlayacağız dedi. Kıskançlık damarıma fena halde basılmıştı. Bizde tam o sırada Marla ile sinemadan çıkmıştık. Artık gerçeği söyleme vaktiydi. Ona beraber fotoğrafımızı gönderdim. Onun bana gönderdiği cevabı ise unutamıyorum... https://cdn.pbrd.co/images/GUpWZ3N.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 First Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Insanligindan igrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 iyi orta gol getirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 sen neden böylesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 lan kaç yaşında adamsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 ya hakkın verilmiş "film güzeldi" ne ya sdf foto atmak falan abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Kiz saplamis icinde cevirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 orda bi gol var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 artik yapacak pek bir sey kalmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 noyzura değil mi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 film güzeldi diye diğer hatunla fotoğraf atmak neyin kafası. hatuna helal olsun ama iyi oturtmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 kapalı bi kızdı'dan sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Öf ne iğrenç olmuş ortam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Bikaç ay önce böyle mesajlaşma dolanıyodu bu arada yine nette. Kız eski erkek arkadaşını kıskandırmak için böyle yenisiyle poz veriyo da, eskisi de "çok güzel çıkmışsınız şimdi fotoyu babana da yolluyorum o da likelasın" diyodu. Kontür çekene sürkontür. Hakikaten yeni nesilde hiç ümit yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Güncelde görünce başlığı kimin açtığını anlayanlar 1 yazsın https://i.hizliresim.com/3pJoJO.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm) ............................................________........................ ....................................,.-‘”...................``~.,.................. .............................,.-”...................................“-.,............ .........................,/...............................................”:,........ .....................,?......................................................,..... .................../...........................................................,}.... ................./......................................................,:`^`..}.... .............../...................................................,:”........./..... ..............?.....__.........................................:`.........../..... ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/........... ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}........... ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............ ...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../............. ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”............... ............/.`~,......`-...................................../................... .............`~.*-,.....................................|,./.....,__........... ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,.... .....`=~-,__......`,......................................................... ...................`=~-,,.,...................................................... ................................`:,,...........................`..............__.. .....................................`=-,...................,%`>--==``....... ........................................_..........._,-%.......`............... ...................................,<`.._|_,-&``................`.............. (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Sonra geliyor bunlar erkekleri hiç tanımıyor , bi haber davranıp namuslu ayağına yatmaları evlere şenlik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Doksana takmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 👅👅👉 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 dreagloth said: sen neden böylesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Alttaki kız daha bi kütürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Rewendor said: Bikaç ay önce böyle mesajlaşma dolanıyodu bu arada yine nette. Kız eski erkek arkadaşını kıskandırmak için böyle yenisiyle poz veriyo da, eskisi de "çok güzel çıkmışsınız şimdi fotoyu babana da yolluyorum o da likelasın" diyodu. Kontür çekene sürkontür. Hakikaten yeni nesilde hiç ümit yok galiba. O fotoyu hic unutamiyorum ya. IMIT YIPMIII ( A.K.A UMUT YAPMA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar