Trias Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 ucuz ürünleri HBda dan alırken 2 kez düşünün. Msata ssd aldım, fiyat çok iyiydi. Ürünü göndermediler, kredi kartına daha iade de yapılmadı. 20-25 günlük süreç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Satıcı kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 bu kötü şeyler bi bana denk gelmedi hb'de galiba. her seferinde jet hızıyla ulaştırdılar sorunsuz ürünleri. şans biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 satıcı kendisiydi bu ürün http://www.hepsiburada.com/samsung-960-pro-nvme-512gb-3200mb-2100mb-s-m-2-pci-e-ssd-mz-v6p512bw-p-HBV000003TUWM hala satışta , ama ellerinde yok, temin de edemiyorlar. Alsan paranı geri vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Bankacı bir arkadaşın dediğine göre bazı yerli amazonvari eticaret sitelerinden alışveriş yapan müşterilerin bazılarından kredi kartından habersiz alışveriş yapıldığı kredi kartı bilgileri çalındığı yönünde şikayetler geliyormuş. Güvenlik açığı falan varmış. Banka, şikayeti olan müşterilerini incelediğinde hepsinin ortak noktası bu mağlum siteden alışveriş yapmış olmalarıymış. Mecbur kalmadıkça oradan alışveriş yapmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Telefondan kitaba. Data kablosundan harici diske. Toplama pcden bulasik detarjanina 5 liradan 5000 liraya kadar alışveriş yaptim 1 kere sorun yasamadim hb'de Gecen sali gece 11de telefon alsim çarşamba 11de elimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Ben de çok şey aldım. Ama sorun çıktığında bana ulaşmamaları, durmadan (20 gün boyunca) ilgileniyoruz demeleri, iptal ettikten sonra parayı hala geri ödememeleri büyük sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 hepsiburada'dan monitor almistim. ayni gun kargo etiketi olmasina ragmen 7-10 gun falan surmustu kargoya vermeleri. sanirim buradaki aldatmaca disinda bir sorun yasamadim. senin aldigin urunde de super hizli kargo falan yaziyor. baya yalan o kisim. bu sebeple sikayet mesaji yolladigimda 40 liralik cek vermislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 applev0dka said: Telefondan kitaba. Data kablosundan harici diske. Toplama pcden bulasik detarjanina 5 liradan 5000 liraya kadar alışveriş yaptim 1 kere sorun yasamadim hb'de Gecen sali gece 11de telefon alsim çarşamba 11de elimdeydi. aynen. yüzlerce parça almışımdır, bir kez sorun yaşamadım. Benim şansım da olabilir tabii. Gönderemeyecekleri ürünü de mail'le veya arayıp böyle böyle gönderemiyecez dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Trias said: Ben de çok şey aldım. Ama sorun çıktığında bana ulaşmamaları, durmadan (20 gün boyunca) ilgileniyoruz demeleri, iptal ettikten sonra parayı hala geri ödememeleri büyük sıkıntı. 3-4 kere iptal de yaptım. 2-3 iş günü içinde para geri yatıyor, taksitle aldığım üründe de taksit taksit yattı. cidden çok mu şanssızsınız yoksa hikayede eksik kısımlar mı var çözemedim. hadi ürün geç gelebilir, stoklarını yanlış görüp ellerinde olmayan ürüne hızlı gönderi demiş hata yapmış olabilirler de, iptal edilen ürünün nasıl parası hala yatmaz ? şikayet etsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 hepsiburada les tier, case closed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 amazon'un yaptığının yapılması zorunlu kılınmalı. kargo onlardan çıkmadan önce para çekilmeyecek, bu kadar basit ya olay. öbür türlü çeksin parayı, sonra seni süründürsün 15-20 gün ürünü tedarik etmeye çalışıyoruz diye, sonra edemedik desin 1 hafta da para iadesiyle uğraştırsın.... saçmalık. bir de beyinsiz ötesi bi uygulamaları var. hasarlı veya yanlış ürün gönderirlerse, yenisini göndermiyorlar, bir daha sipariş vermen lazım. lan ne demek? kampanya olmuş güzel fiyata X ürün almışım, sen hasarlı veya tamamen yanlış bi ürün yollamışsın, tabi ki yenisini göndereceksin. ama yok. niye? hb ve türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 bu anlattıklarıınz hepsiburadanın kendi sattığı ürünlerde mi oluyor yoksa diğer satıcılarda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Hepsinde. Amazon icin vergi getirdiler gene olmadi ama. Dogan artik satsin sunu da duzgun biri isletsin. N11 den sonra hb ye hic bakmiyorum ben. Cok memnunum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Onbinlerce liralik mal aldim hbden, bir iki gec getirme disinda basima hic is gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 çok uzun zamandır kullanıyorum en ufak problem yaşamadım şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Valla bende bir ton şey aldım sorunlu olan da oldu sorunsuz olan da, Aynı gün kargo hikayesine hiç inanmayın, aldığım ürünlerin % 80 ni, 2-3 gün sonra gönderildi. Ama 2 hafta önce, Benim küçük biradere bir Laptop aldım Lenovo Y520, resimleri mubarek açıklama filan ucuyor, klavye ışıklı, i5 7300hq, 4 gb 1050, IPS ekran filan. Windows 10, vs.vs. Boy boy resim üstünde janjanlı yazılar, Fiyat ta iyi geldi 3599 TL , satıcı hepsiburada. Dedim kaçmaz bu, dikkat ta etmedim fazla, verdik siparişi. Geldi, bir baktık aney bu ne, Klavye ışıksız , 2 gb 1050, i5 7300 hq, ekran TN. Ulan resimlerdeki görsellerden bir işlemci, windows 10 ve HDD ve Ram tutuyor. Mesaj attım bu ney diye ? Işıklı klavye, 4 gb 1050, İPS ekran Optional imiş. Bu satılan modelde yokmuş. EE resimler ne ayak. Onlar reklam resimleri, o janjanlı modelin resimleri imiş, bizim aldığımızın en aşağıda tam özellikleri yaziyormuş. Harbiden de sayfanın en altına baktım. Ufak bir tablo gibi bir şey yapmışlar. içine de yazmışlar 2gb 1050 , Tn panel vs.vs. Optional Klavye ışıklı vs.vs. Onu da oyle bir yere sokmuşlar ki o kadar resmin içinde nah görürsün. Anında İade talebi oluşturdum, olduğu gibi geri gönderdim, 1 hafta sona iade aldılar, para da iade sorunsuz geldi. Ama siz siz olun oradan laptop alırken , iyicene inceleyin sayfayı. Maksat ya tutarsa gibi bir şey herhalde. Sonradan ürün tükendi yazdı. Belki gene satmaya başlamışlardır. Bende gittim aslan gibin Dell 7567 aldım hiç kasmadım. Birde windows 7 çaktım üstüne , uçuyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Benim de sorunlu siparisim oldu bi kac defa ama iade konusunda iyiler ulkenin geri kalanina kiyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Hepsiburada tamamen amazon un tersi politika işliyor bize ulaşılmasın kimseye destek vermeyelim diye inanılmaz yırtınıyolar ha su ana kadar hiç bir problem yaşamadım o ayrı ama adamlar çok fantastiko o konuda telefonunu arıyosun sitede yok email yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Quo-Vadis said: Ama siz siz olun oradan laptop alırken , iyicene inceleyin sayfayı. Maksat ya tutarsa gibi bir şey herhalde. Sonradan ürün tükendi yazdı. Belki gene satmaya başlamışlardır. Bende gittim aslan gibin Dell 7567 aldım hiç kasmadım. Birde windows 7 çaktım üstüne , uçuyor alet. Düzgün okumadan koşa koşa almışsın, adamlar da iade almış, neyin "ne tutarsa"sı anlamadım. Tecrübe olmuş işte. Laptop ve telefonda iade almamak için 40 takla atıp bahaneler uyduran satıcı dolu etraf, HB için başarı geri almak. Aşırı çöp makina olmadığı sürece Windows 8.1 ve Windows 10'un ikisi de 7'den hızlı bu arada, motamot eskisi daha hızlıdır diye düşünmeyin. XP'de kaldı onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Hala arıyorum telle, hergün bugün geri dönüş sağlayacağız diyorlar. applev0dka said: Trias said: Ben de çok şey aldım. Ama sorun çıktığında bana ulaşmamaları, durmadan (20 gün boyunca) ilgileniyoruz demeleri, iptal ettikten sonra parayı hala geri ödememeleri büyük sıkıntı. 3-4 kere iptal de yaptım. 2-3 iş günü içinde para geri yatıyor, taksitle aldığım üründe de taksit taksit yattı. cidden çok mu şanssızsınız yoksa hikayede eksik kısımlar mı var çözemedim. hadi ürün geç gelebilir, stoklarını yanlış görüp ellerinde olmayan ürüne hızlı gönderi demiş hata yapmış olabilirler de, iptal edilen ürünün nasıl parası hala yatmaz ? şikayet etsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Ben de 3-4 kere iade işine girdim hepsiburada da hiçbir sorun yaşamadım. ki ben masa falan almıştım onu iade ettim kapıda teslim almadım hasarlı vs. diye. bazılarını görüyorum burada olduğu gibi işte harbi çok saçma sapan ürünlerde bile sürünüyorlar. şans meselesi ciddne ya şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Ben de yasamadim hatta 3 kere bozuk cikti aldigim powerbank. Bozuk diye para iadesi aldim tekrar ve tekrar bozuk cikti hepsini 1-2 gune odeme yaptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Iade icin tek yasadigim sikinti yanlis urun gonderdiklerinde kargo ucretini benden kesmislerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Steam Link aldim 6 euroya ne PC'm var ne xbox'im ne televizyonum. Cok ucuz gorunce dayanamadim birine hediye ederim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar