Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepsiburada / Black Friday / 24.11.2017

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Bankacı bir arkadaşın dediğine göre bazı yerli amazonvari eticaret sitelerinden alışveriş yapan müşterilerin bazılarından kredi kartından habersiz alışveriş yapıldığı kredi kartı bilgileri çalındığı yönünde şikayetler geliyormuş. Güvenlik açığı falan varmış. Banka, şikayeti olan müşterilerini incelediğinde hepsinin ortak noktası bu mağlum siteden alışveriş yapmış olmalarıymış. Mecbur kalmadıkça oradan alışveriş yapmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

hepsiburada'dan monitor almistim. ayni gun kargo etiketi olmasina ragmen 7-10 gun falan surmustu kargoya vermeleri. sanirim buradaki aldatmaca disinda bir sorun yasamadim.

senin aldigin urunde de super hizli kargo falan yaziyor. baya yalan o kisim. bu sebeple sikayet mesaji yolladigimda 40 liralik cek vermislerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Telefondan kitaba. Data kablosundan harici diske. Toplama pcden bulasik detarjanina

5 liradan 5000 liraya kadar alışveriş yaptim 1 kere sorun yasamadim hb'de

Gecen sali gece 11de telefon alsim çarşamba 11de elimdeydi.

aynen.
yüzlerce parça almışımdır, bir kez sorun yaşamadım.
Benim şansım da olabilir tabii.

Gönderemeyecekleri ürünü de mail'le veya arayıp böyle böyle gönderemiyecez dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

Ben de çok şey aldım. Ama sorun çıktığında bana ulaşmamaları, durmadan (20 gün boyunca) ilgileniyoruz demeleri, iptal ettikten sonra parayı hala geri ödememeleri büyük sıkıntı.

3-4 kere iptal de yaptım.

2-3 iş günü içinde para geri yatıyor, taksitle aldığım üründe de taksit taksit yattı.

cidden çok mu şanssızsınız yoksa hikayede eksik kısımlar mı var çözemedim.

hadi ürün geç gelebilir, stoklarını yanlış görüp ellerinde olmayan ürüne hızlı gönderi demiş hata yapmış olabilirler de, iptal edilen ürünün nasıl parası hala yatmaz ? şikayet etsene
Sosyal ağlarda paylaş

amazon'un yaptığının yapılması zorunlu kılınmalı. kargo onlardan çıkmadan önce para çekilmeyecek, bu kadar basit ya olay.

öbür türlü çeksin parayı, sonra seni süründürsün 15-20 gün ürünü tedarik etmeye çalışıyoruz diye, sonra edemedik desin 1 hafta da para iadesiyle uğraştırsın.... saçmalık.

bir de beyinsiz ötesi bi uygulamaları var. hasarlı veya yanlış ürün gönderirlerse, yenisini göndermiyorlar, bir daha sipariş vermen lazım. lan ne demek? kampanya olmuş güzel fiyata X ürün almışım, sen hasarlı veya tamamen yanlış bi ürün yollamışsın, tabi ki yenisini göndereceksin. ama yok. niye? hb ve türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende bir ton şey aldım sorunlu olan da oldu sorunsuz olan da,

Aynı gün kargo hikayesine hiç inanmayın, aldığım ürünlerin % 80 ni, 2-3 gün sonra gönderildi.

Ama 2 hafta önce, Benim küçük biradere bir Laptop aldım Lenovo Y520, resimleri mubarek açıklama filan ucuyor, klavye ışıklı, i5 7300hq, 4 gb 1050, IPS ekran filan. Windows 10, vs.vs. Boy boy resim üstünde janjanlı yazılar, Fiyat ta iyi geldi 3599 TL , satıcı hepsiburada.

Dedim kaçmaz bu, dikkat ta etmedim fazla, verdik siparişi.

Geldi, bir baktık aney bu ne, Klavye ışıksız , 2 gb 1050, i5 7300 hq, ekran TN. Ulan resimlerdeki görsellerden bir işlemci, windows 10 ve HDD ve Ram tutuyor.

Mesaj attım bu ney diye ?
Işıklı klavye, 4 gb 1050, İPS ekran Optional imiş. Bu satılan modelde yokmuş.

EE resimler ne ayak. Onlar reklam resimleri, o janjanlı modelin resimleri imiş, bizim aldığımızın en aşağıda tam özellikleri yaziyormuş.

Harbiden de sayfanın en altına baktım. Ufak bir tablo gibi bir şey yapmışlar. içine de yazmışlar 2gb 1050 , Tn panel vs.vs. Optional Klavye ışıklı vs.vs.

Onu da oyle bir yere sokmuşlar ki o kadar resmin içinde nah görürsün.

Anında İade talebi oluşturdum, olduğu gibi geri gönderdim, 1 hafta sona iade aldılar, para da iade sorunsuz geldi.

Ama siz siz olun oradan laptop alırken , iyicene inceleyin sayfayı.

Maksat ya tutarsa gibi bir şey herhalde. Sonradan ürün tükendi yazdı. Belki gene satmaya başlamışlardır. Bende gittim aslan gibin Dell 7567 aldım hiç kasmadım. Birde windows 7 çaktım üstüne , uçuyor alet.
Sosyal ağlarda paylaş

Quo-Vadis said:

Ama siz siz olun oradan laptop alırken , iyicene inceleyin sayfayı.

Maksat ya tutarsa gibi bir şey herhalde. Sonradan ürün tükendi yazdı. Belki gene satmaya başlamışlardır. Bende gittim aslan gibin Dell 7567 aldım hiç kasmadım. Birde windows 7 çaktım üstüne , uçuyor alet.

Düzgün okumadan koşa koşa almışsın, adamlar da iade almış, neyin "ne tutarsa"sı anlamadım. Tecrübe olmuş işte. Laptop ve telefonda iade almamak için 40 takla atıp bahaneler uyduran satıcı dolu etraf, HB için başarı geri almak.

Aşırı çöp makina olmadığı sürece Windows 8.1 ve Windows 10'un ikisi de 7'den hızlı bu arada, motamot eskisi daha hızlıdır diye düşünmeyin. XP'de kaldı onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala arıyorum telle, hergün bugün geri dönüş sağlayacağız diyorlar.

applev0dka said:

Trias said:

Ben de çok şey aldım. Ama sorun çıktığında bana ulaşmamaları, durmadan (20 gün boyunca) ilgileniyoruz demeleri, iptal ettikten sonra parayı hala geri ödememeleri büyük sıkıntı.

3-4 kere iptal de yaptım.

2-3 iş günü içinde para geri yatıyor, taksitle aldığım üründe de taksit taksit yattı.

cidden çok mu şanssızsınız yoksa hikayede eksik kısımlar mı var çözemedim.

hadi ürün geç gelebilir, stoklarını yanlış görüp ellerinde olmayan ürüne hızlı gönderi demiş hata yapmış olabilirler de, iptal edilen ürünün nasıl parası hala yatmaz ? şikayet etsene

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...