pontipati Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Selam, önce belirteyim şehir İstanbul; kız dediğim arkadaş normal arkadaş gibi, naz yapıyorum çıkmamak için işim çok diye ama kafam rahat olsa direkt yürürüm. Alkol almıyor :( Kalabalık sevmiyor. Titiz biraz. Onun dışında konuşması vb. kibar mesela, yanında küfredilebilecek kızlar gibi değil mesela. Şimdi aklımda birkaç plan var. Biri Bebek e gitmek, yemek sonra kahve içilir. Sonra sinema olabilir belki -ondan çıktı aslında plan, benim de işime gelebilir emin değilim -. Bir de ormanlık piknik alanı tarzı bir yerde takılmak. Planlar şimdilik bu kadar. Alkol alsa çok rahat olurdu yani giderdik hoş bir mekana mesela, 5 saat yer içerdik akşam karaoke ve kapanış. İşin bir de sıkıntılı tarafı var en başta dediğim gibi. İşim gücüm net değil, kafam net değil, para yok mesela ondan çok romantik aktivite olmasa iyi olur. Deli gibi sarılıp öpesim var mesela ama işler sarpa sarabilir o zaman ayrı şehirler + benim işlerin net olmaması yüzünden. Bu ayrı topic konusu. Teşekkürler şimdiden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Böyle 3 aşamalı tüm gün bir aktivite planlanıyor, sen burada topik açıp öneri isteyecek kadar detaycı ve heveslisin, kendimi tutmasam sarılıp öperim diyorsun, hala da yürümediğini veya naza çektiğini mi düşünüyorsun? Kız kafalamış seni zaten çoktan. Git bari öp de neşen yerine gelsin, scripti çoktan yazılmış şeyler için board game gibi vakit çalmayın hayatınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 alkol mevzusuna muhtemelen öpüşmek daha kolay olur diye taktın. yoksa alkolik misin abi alkol almadan dışarı çıkılmıyor mu sdfs. git yemek ye çık kahve iç git tatlı ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 go karta gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 bara gidin o ice tea içsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 tekke ve zaviyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 En bos sinemaya 2 arka koltuk bileti asdfh . Yas 30 olunca artik garip geliyor bu topicler,yaslandik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 kahvecilere nargile cafelere fln gidiceksiniz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Yemek, kahve, sinema. Kadıköy falan gibi çok aktiviteli yerlerde gezmece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Eve çağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 çay bahçesi dendi mi? çınarlı boğazlı falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 ayrıca içki içme zaten, yanlışlıkla yanında küfredersin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 gidin 2 rekat sukur namazi kilin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 şu ayla filmine götür kız ağlasın. duygusal olarak zayıf olduğu anda sinemada göz göze gelerek bir gülümsemeyle onun anlık zaafiyetini kendi menfaatine çevir. olaylar gelişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Aiko said: kahvecilere nargile cafelere fln gidiceksiniz o zaman. Dar pembe gömlek, bilek çıplak tayt pantolon ve "ben gay değilim, yanlış anlamayın" teshbihi lazım ona ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 düzgün nargile cafeler var. vardır yani çok bilmiyorum. yemekneredeyenir instagram sayfasındaki tatlıcılara gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 para yoksa içki içmemesi iyi işte. çay-kahve-tiramisu takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Alkol yoksa fuhuşturucu dene? Kafasının güzel olmasına izin vermeyen insanla eğlenilmez ya boş ver yol yakından dön... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 pontipati said: ayrı şehirler Deme bunu deme.... Yapmayın abi. Zorlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 alkollu mekanlarda alkolsuz içecekte satıyorlar biliyorsunuzdur demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 yumy said: Alkol yoksa fuhuşturucu dene? Kafasının güzel olmasına izin vermeyen insanla eğlenilmez ya boş ver yol yakından dön... aklıma bu geldi yazdığını okuyunca sdf https://www.instagram.com/p/BXT8HNXAxQB/?hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Red said: alkol mevzusuna muhtemelen öpüşmek daha kolay olur diye taktın. yoksa alkolik misin abi alkol almadan dışarı çıkılmıyor mu sdfs. git yemek ye çık kahve iç git tatlı ye. çok uzun yıllardır alkol almak harici dışarı çıkmadım. en fazla sinemadır. o da sinema çıkışı yakında bar varsa her türlü bi biraya dönüşür. 3-4 sene önce bir kızla tanışmıştım belediyede meğer direk evlenmek istemiş benimle, dışarı çağırmıştı. kahve içeriz bir yerde falan diyince ne kahvesi yahu dışarı çıkıp alkol almayacağız mı gidelim bi bara fln demiştim gayri ihtiyari. kız direk alkolik sanmıştı çok bozulmuştu, ben o an farketmiştim diğer insanların kahve falan içmek için dışarı çıktığını. ünide de bi kız pastacıya götürüyordu hayatımın en sıkıcı anlarıydı ya dışarıda oturuyorsun ve kafan güzel değil resmen vakit geçmiyordu anasını satim dfh kahve çizkeyk ölmüştüm. biraz kız anısı doldurdum ama başka hiçbir sebep dışarı alkol içmeden çıkartamadı ne yapayım. fgh sen de diyince yazma ihtiyacı hissetttim. alkolik değiliz abi pek dışarı çıkan insanlar değiliz bence biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Alkolsuz yere gidiceksem de ben önceden kendi kafamı yapıyorum öyle gidiyorum.tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 sarhoş olmadan insanlarla iletişim kuramıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 hakkaten alkolsüz dışarda bişeylerden keyif alamıyosanız ya sizde ya çevrenizde sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar