eregorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 ah da satma zaten. trade chatlerde (özellikle BFA zone) daha iyi satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 enee ben %15 diye hatırlıyodum AH payını, %5'miş. dün trade'den 130k'ya satıcaktım zaten AH'a göre 25k indirimli. 150k'ya koydum işte gece satılmış 142,5k geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 bu arada zul heroic nasıl, pug ile kesilir mi, koordinasyon vs açısından. önceki 3 boss'a göre çok daha mı zor fight? kesilmezse hiç bulaşmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 warfronts olayı nasıl olucak bizde bekleme suresi var ally olarak sistem nasıl çalışıyor tam olarak bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Bu hafta horde un warfront yapma haftası, haftaya alliance ın resource contribution görevleri başlayacak, ondan sonraki hafta da sonunda alliance a açılacak warfront, ondan sonraki hafta horde resource contribution uyla devam edicek öyle öyle. Kısaca ayda bir kere falan geliyor warfrontlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 ayda bir değil. bize çarşamba açıldı yatırım görevleri, pazar günü açtık warfrontu. 6 gün verdi bitmesine. Ayda 2 defa yapılır yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 başka hangi cepheler olacak acaba ya, açıklandı mı ya da ben hiç takip etmedim. bi reconquest of gilneas tatlı giderdi aslında kjhfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 abi iyi güzel de sırf 370 için girilir valla geri kalan noktada 1 2 seferden sonra oldukça sıkıcı, şunu keşke AI a karşı değilde gerçek pvp şeklinde yapsalarmış çok daha keyifli olurdu. Aynı şekilde island expeditionsta sadece pvp olmalıydı bence, hazır pvp konseptli bir exp çıkarmışsın ne gerek var sürekli AI ile aynı dögüyü yaşatmana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Barrens var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 warfrontta kaybetme gibi bir ihtimal var mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 samaella said: warfrontta kaybetme gibi bir ihtimal var mı? :P yok. uzun sürme ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Alterac Valley gibi, 8 9 saat kasıyoduk ya ne günlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 aptalliktan iste o zamanlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 eregorn said: Law said: Şansa voldunda wq yaaprken, 5 dakka ara ile iki atne 355 epic düştü, satıp 2 tane token aldım çoh acaip. abi bunu dün guildde de anlattın. bu kadar çok sevineceğini bilmezdim :D Evde zilgit cekip mutemadiyen dans ediyorum sen ne diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Boneslark said: Bu hafta horde un warfront yapma haftası, haftaya alliance ın resource contribution görevleri başlayacak, ondan sonraki hafta da sonunda alliance a açılacak warfront, ondan sonraki hafta horde resource contribution uyla devam edicek öyle öyle. Kısaca ayda bir kere falan geliyor warfrontlar. Arathide mob kestirdi bizede ally olarak ondan ayrı bir olay mı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 arathide rare'lar fln toy mount fln atıyo işte, bi de world boss var. size geçene kadar afk olayını da çözer blizzard zaten dsdsf. bi 4-5 gun daha beklesinde rahat rahat grindleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 samaella said: warfrontta kaybetme gibi bir ihtimal var mı? :P stormgarde ın kapısı yıkılırken hala agaç keseyim, maden toplayım derdinde olan mallar oldugu için uzun sürme ihtimali çok yüksek oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 yekeyeke said: Alterac Valley gibi, 8 9 saat kasıyoduk ya ne günlerdi... ne günlerdi be... sabahlayip yatip aksam kalkinca ayni av'yi bulmak falan. https://wow.zamimg.com/uploads/guide/images/12365.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 o değilde bu danath şimdi gg mi oldu. bu kadar kral karakteri böyle harcadılar ya la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Olmadı. İki taraf için üçer commander her rotasyonda değişen olacak Muradin/Turalyon/Rokhan/Eitrigg/Liadrin. Bir taraf kazandı diye cannon olsa bile ölenler olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 rokhan da çok kral adam. şu talanji'yi biraz güzel yapsalardı da ikisini everseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 dün trinket veren bi wq titanforged procladı 360 trinket verdi amk. hala mavi silahla geziyorum. selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Warfront spamlasana lan, dun 120 olan altimda 350 silah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 girisi 320 yapmislar onun da, basta kasan kasti asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Sparkcaster said: Warfront spamlasana lan, dun 120 olan altimda 350 silah var fırsat buldukça yapıyom ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar