Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 ya şuan girmenin bir aciliyeti ve esprisi var mı .. expansion'la girmeyi düşünüyorum tekrar..çok bişey kaybeder miyiz şuan girmesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Yok, çıkana kadar her hafta Teldrassil-Undercity quest zinciri çıkacak o da yaklaşınca toplu yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Oyun 120 ye göre ayarlı, stat squish ve skill dengesini 110 için sallamazlar nasılsa bir kaç hafta sonra millet 120 olunca oturur diye. Daha evvelde aynı şeyler oldu, mevcut dengeyi çok sallamayın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 işin yoksa pathfinder part1 açana kadar yeşil orc oyna :) beta da mag'har oynayınca insanın bizim yeşil orclara bakası gelmiyor. şunlara da artık bir dövme,yeni saç sakal vs.. getirmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 o degil de, hic horde oynamamis olan nasil acacak horde yandas oynamak isterse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 çok özledim,it gibi özledim, deli gibi özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 smyrnas said: işin yoksa pathfinder part1 açana kadar yeşil orc oyna :) beta da mag'har oynayınca insanın bizim yeşil orclara bakası gelmiyor. şunlara da artık bir dövme,yeni saç sakal vs.. getirmeleri lazım. trasa gittigin zaman bel fitigina cozum buluyorsun en azindan abi. bir de oyle dene bence :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Maghar'ın yüzboyaları çok çekici ama ya. Katılmamak elde değil yoruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 aquila said: o degil de, hic horde oynamamis olan nasil acacak horde yandas oynamak isterse? valla legion da gelen yandaşlar için horde karakter kasıp highmountain ve suramar exelted kasman gerekiyor. BFA da gelecekler için horde karakter + pathfinder part1 kasmak gerekiyor. aynı şey haliyle alliance içinde geçerli. alliance Dark İron DWarf kasmak şart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 ona bi ayar çekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 eziyetmis, ayni chari bi daha baska ircla kasacaz bi de ustune. pathfinder her turlu yapiyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=Fo7XPvwRgG8 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Ne olmuş bu Jaina'ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 güzel, bu warbringers diye sylvanas ve azshara yıda yapacaklar sanırım. Birbirlerini yeselerde hepsinden kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Birşey olmamış hala waifunun ağa gacısı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 oyuna ne olmuş lan 2 ay ara verdim her halt değişmiş mal gibi kaldım oynayamıyorum şu an asdpkınfgdpsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Jaina W3 böyle bir insan değildi :( Thrall ile birlikte tatlı tatlı takiliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 slyvanas karşısına aynı ağlaklıkta bir kezban koymaları gerekiyordu ally'den, bunu seçtiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Bu olayların en sonunda Bolvar o tahttan inip herkesi faraşlıcak. Öyle kapatıcaz bu defteri. Ben önümüzdeki 3 expansion'dan birinde geliceğini düşünüyorum hemde gerdire gerdire dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 oyunun maks 1 ek paketlik canı kaldı artık ya, legion legion diye korktuk öyle güçlü, böyle imba diye gittik cerrahpaşa'da sobaya el bombası bırakan polat alemdar gibi mekanlarında racon kesip geldik. şimdi tekrar savaş, sonra ortak düşman gerek. lich king dışında ne kaldı ki harbi sdfds old god'lardan birkaç tane reslerler yine işte ya da o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 azshara ve nzoth ve ghuun gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 daha 500 tane tema var lore için yeter ki uzatmak istesinler.. bi 15 expansion daha çıkartırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 ilk defa preorder etmedim. order edersem bile mucize olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 jaina bile babam şerefli bir denizciydi orklar babami öldürdü diye alliance a başvuru yapmış yüzyillik rp klişesini blizz bile yapiyor sfdsfsdf old godlar corrupt eder jaina'yi güzel bi horde tarafina sağlam bi wipe atar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar