samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 amausndasudnasfasfa o nasıl bir para lan ahahasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 geçmiş olsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Parasında bişey yok olm 525 lira gayet normal suan git digital en düşük versionu al 45 euro . Digital delux zaten 60 euro eder sana 336 lira. Fiyat ohahaha yapılacak kadar degil.. konsol oyunları olmuş 350-400 lira sdfs Collector's Edition alıyosun yani olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 olm prepatch geldi diye açtım accountu ama addonların ski tutucağını hesaplamamışım 1 saat oldu hala UI düzeltmeye çalışıyorum bi anlamı da yok kalkıp işe gidicem şimdi işten gelene kadar zaten addonlar update olur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 PTR'da veya serverlar acildigindan bu yana ench shaman deneyen oldu mu ? okuduklarimdan berbat hale getirmisler gibi algiladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 main ench shaman. Bence gayet güzel olmuş. Totemler falan eklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 CE'ler dandik artık ya. Para verip almaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 eregorn said: main ench shaman. Bence gayet güzel olmuş. Totemler falan eklenmiş casual için keyifli gayet, aoe skillinin efekti falan çok güzel. competitive için baya sıkıntılı ama, survivablity çok kötü, aoe hala leş. 8.1'de gelecekmiş güya rework. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Addonlar sapıtmış hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Utterable said: PTR'da veya serverlar acildigindan bu yana ench shaman deneyen oldu mu ? okuduklarimdan berbat hale getirmisler gibi algiladim Main ench shaman, çok fazla video, yorum vs inceleme okudum elemi iyice batırmışlar, ench ise legion dan daha kötü deyular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 8.1'de işte enha, elemental shaman ile shadow priest'e ağır rework gelecek. o zamana kadar kasıp bekleyebilirssiniz ama şu anda biraz mehler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 CE konusunda, ulan ülke parası "patato". 99 USD vs 99 EU..So? Her türlü 500 küsür TL lan işte..Ok Arala a gıcığımda napacak adamlar. Alan alsın..Ben alcam ! Zaaaaa Evet 4.30 dan topladığım dolaresler ile. Ölün pis fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Adamlar lokalizasyon yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Neyine local yapacak 7k-35K arasında değişen oyuncu sayısına mı ? Hani Rusya gibi çıkarır vurursun adidas lı eşofamanlı 300-500K ..Ha o zaman olur bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 şimdi bu patch ile ne yapıyoruz? 1 tane legendary alabildik 1k essence ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 valla şimdilik pek bir şey yok, stat squish, değişen talent ve giden artifact ile yeni rotation a alışmak istersen oynuyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Ben de dün bi heyecanla girdim oyuna. Addonları update ettim, orgrimmar önünde arkadaşlarla biraz takıldık, sonra çıktım direk. Yapıcak pek bişey yok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 aynı şekilde girdim dalaranda durdum guildden arkadaşlarla konuştum biraz sonra çıktım haftaya başlıyormuş sanırım prepatch eventler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 he bir de eski contentleri yapmak yalan olmadı di mi mount farm için Lich King, Ulduar, Al'ar vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 syvannas ya su slvannasın teldrassili yaktığı kısım cinematic senaryo,quest fln yokmu nette bulamadım bi turlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 110 boostu paladin için kullanmaya değer mi sorusu çok saçma bir soru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 pattisliborek said: he bir de eski contentleri yapmak yalan olmadı di mi mount farm için Lich King, Ulduar, Al'ar vs? yok legacy loot diye özellik geldi. Rahat rahat yapabilrsin kujo123 said: syvannas ya su slvannasın teldrassili yaktığı kısım cinematic senaryo,quest fln yokmu nette bulamadım bi turlü. Cinematic yüklemediler zaten betaya. Spoiler olmasın diye Giovanni said: 110 boostu paladin için kullanmaya değer mi sorusu çok saçma bir soru mu? Level kasmak eskisine göre daha zor olduğu için hangi karakteri oynamak istersen ona ver boostu. Ben shadow prieste verirdim. Oynaması çok zor oldu onu. Çıt kırıldım bişi gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Teşekkürler abi. Paladin özellikle ezik kalmış değil yeni patch ile, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 yok kalmadı. zaten hiç bi zaman ezik kalmaz paladin :D ölmeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Giovanni said: Teşekkürler abi. Paladin özellikle ezik kalmış değil yeni patch ile, değil mi? retri pve/pvp herşeyin anasını ağlatıyor şu an ama böyle kalmaz muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar