inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Classic gelene kadar bir kaç token yapıp komple salacağım BFA'yı. Bir şey getiriyorlar iki gün sonra alliance ağlamasından kaldırıyorlar kursağında kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Nazjatar daily ler nerf yemiş. 15 elite naga kes görevi falan 5 taneye falan düşmüş. görev yerlerini de göstermeye başlamış. oyuncak ettiler milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Community çok ağlak. Tek bildikleri mal gibi raid yapıp achievement linklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Achievement da neymis? Log linkleyeceksin xnfkhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Range dps almaya kalkıyorlar sadece, aldıkları adamlar champion'da interrupt atamıyor ondan sonra 4 wipe üst üste aslfkhn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 bu kafayla klasik çıkınca normal serverda oynayacak adam bulamayacaklar bebeler dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 o bebeler asmongold hıyarını izleyip mount yarıştırıyor. hepsi de classic'e geçecek, oyunda streamerların peşinde koşturmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Asmongold kazandigi paralarla dislerini yaptirmis, amerikan gulucukleri saciyor her yana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 asmongold jadsf. o bebeler hype takılıp gelse de level 30'a kadar hepsi kaçar gider. adamlar questler haritada işaretli değil diye cıngar çıkarıyor retailde dsafa, hoger ağızlarını burunlarını kırınca suratlarını görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 war mode açtım siz nasıl alliance göremiyonuz la ben bizimkilerden daha çok alliance görüyorum. görev yaparken dakkasında da bi tane ibiş paladin atladı zaten, naga elitelerini kesiyodum hp'yi yarım görünce dayanamadı herhalde. biraz kaçtım baktım baya baya kovalıyo, yüksek bi tepe kenarına götürüp aşağı attım bop açtı kurtuldu, sonra tekrar geldi. baya kaşınıyomuş arkadaş, 4 kere kaşıdım. 5.ye de topukları götüne vura vura flight master'ına koştu oraya kadar kovaladım, bubble+hs yapıp kaçtı sdfds. uzun süre kaşınmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 warmode bonus bu hafta %25 oldu alliance ta belki ondandır. normal de bende WM açıkken çok az alliance görüyorum. Etrafta alliance olsa da olmasa da WM açık çekilecek çile değil bence yav. HP yarım dalmalar falan hiç sinirimi bozamam valla HOrde her türlü adam sağlıyor zaten . bak dün gecenin 4 ü falan yatmadan m+ yapayım dedim. +10 falan bakıyorum. cüce ye geçtim yok yani grup yok. olan 1-2 tane adam da rio düşük diye almıyor. horde a giriyorum gecenin 4 ün de zibilyon tane +10 üzeri grup vardı. Faction muhabbeti bitine kadar Alliance oynanmaz .Alliance bazen kalabalık görünüyor ama kafadan %80 i WQ tayfası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 olabilir, benim haberim yok tabi onların bonusundan. da ben battle for nazjatar için bi de görev yaparken pvp talentları kullanayım diye açtım, denk gelmiş demek ki. spectral recovery'nin ghost wolf için +10% movement'ı çok fark ettiriyor. lightning lasso ve counter-strike totem kullanması da iyi oluyor moblara karşı. lightning lasso nerflendi gerçi. neyse uçmayı açınca muhtemelen ben de kapatırım tekrar war mode'u zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 faction muhabbeti biter ya. oyuncu sayısı dramatik azaldı + dağılım dengesiz. önceden de dengesizdi belki ama EU serverlarında 4 milyon oyuncu varsa 1,5m alliance 2,5m horde idi. şimdi 300k alliance 1m horde belki. eh normal. kalan tayfanın da çoğu kafasına vuruldukça WM kapatıyor haliyle yürek yemiş nazjatara gelmiş modunda olan alliance da 10 a 1 kalıyor fdhjsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Kuvvetle muhtemel bitecek gözüküyor. Başka türlü dengelemeleri mümkün değil. Saldılar mı factionları race değişenler de olur temiz gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 (düzenlendi) Kendileri bitirdiler aslında, işlerine gelmediğini düşünüyorum. İlk iki hafta oyuncu sayısı çok yüksekti nazjatar'da sürekli lag oluyordu. Bir tarafa 300K alli 0 horde diğer tarafa 500K horde 0 alli attılar ki bunu nasıl betada dengelemediler o büyük bir soru işareti. Blizzard gibi bir firmaya mevcut oyuncuları 50/50 bölmese bile 30/40 v.b. bölmesi zor olacağını sanmıyorum. Commendation kasması çok zora düştü çünkü en fazla iki tane commander öldürebiliyorsun. Temmuz 6, 2019 inyormaynd tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 bizim pack spirit acayip nerf yemiş galiba. pvp yaparken normal değerin yarısına düşüyodu yanlış hatırlamıyorsam, şu an çeyreğine düşüyor sdfs. adamlar sıkıldıkça şaman nerfliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 En kötü content herhalde. Dedik BFA denen ucube Azhara contenti ile toparlanırsa ne ala yok yok. Nazjatar işkence resmen, yeto Argus mapi bile daha iyidi. Mechagon meh işte. Raid ler de BoD tadında ama o kadar. Koskoca 2 yılı aptal Hearth of Azeroth a harcadık, o bile beğenmedi fıstıklısını istiyo. Harbi salacam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 millet uçmaya başlamış bile . ben anca honored olabildim. sıkılıyorum baya . kasasım da gelmiyor. sırf şu uçma eksik kalmasın diye zorla rep kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 ben de dün açtım uçmayı sonunda. pet görevlerini ihmal etme. ben ilk 4-5 gün yapmamıştım bununla mı uğraşacam diye ama hayvan gibi rep veriyomuş, hiç bilmiyodum. +contract da kullanabilirsin, o da unutulabiliyor zira benim aklıma geç geldi o da. bu arada petlerde Boneshard+Ikky çok iyi ikili. çoğu boss pet'e bu ikisi yetiyor. Boneshard->Blistering Cold + Chop Ikky->Black Claw + Flock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 pet battle falan ne abi nasıl kasıyorsunuz bu kadar şeyi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 ikky ben de kullanıyordum da fungal abomination ile. bazı petlere fungal yetmedi de şu boneshard'ı deneyeyim. ayrıca evet pet savaşları direkt iyi de sıkıldım yapmadım ben de. genel olarak 3 gün önce uçmaya başladı millet, baktılar pek yok halen açabilen bugün yine emissary salmışlar. herkes uçar artık galiba asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Petlere hiç bulaşmadan on günde uçmayı açtım. Rare kovalayınca ekstradan geliyor. Nihayet bir expansion başında uçmanın kaymağını yiyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Uçmaya başlayan adam bir daha nazjatar ve machagon a ugramıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 ben uğruyorum ya ama hani maksat rep kasmak olmadığı için gayet rahatım, istediğim dailyleri yapıyorum istemediklerimi yapıyorum vs sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 WQ'leri yaparken çok rahat oluyor onun dışında alt kasma niyetin varsa bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar